Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.

Nepřihlášený uživatel

/ #515

2015-08-20 20:33

Je čas vystoupit z EU. Když se dívám, jak se tenhle kolos bezcílně utápí v imigrační vlně a není schopen jediného rozumného názoru a ještě kritizují Slovensko za to, že chce přijmout jen syrské křesťany! Tato ostudná kritika je demonstrací zrůdnosti celého systému EU, který z původně hospodářského uskupení zmutoval na politickou instituci provozující nadnárodní diktát. Je to zvrhlé. V 89. jsem zvonil klíči a teď se za to proklínám. Kdybych jen tušil, do čeho bude naše země zavlečena. Bezmocně sledovat destrukci a islamizaci Evropy, která, nejspíše s určitým zpožděním dorazí i k nám pod vedením evropských hlídacích psů, rozhodně nebyl můj cíl. Nyní přichází milion, na březích Afriky čekají další miliony. Kam až to chtějí nechat dojít? Co kdybychom to tady rovnou zabalili a začali jim dělat otroky? Naplníme tak ideály nejen blbounů z EU ale i muslimů, kteří se k nám s touto ideou valí. Pro ně jsme jenom bezvěrci, kteří budou platit. EU a IS budou spokojeni a nás stejně nikomu moc nezáleží. Je mi z toho všeho zle. Slovákům palec nahoru.