STOP týrání pejsků v Dobranovském útulku!!!!!

Standa

/ #25 Re: Re: Re: Re:

2015-08-25 13:19

#23: Eileen - Re: Re: Re:  

Kolik je v mně zloby? Ve mně? Neupadla jste náhodou na hlavu? Spíš ve vás čoklofašistech. Já tady napsal normální komentář s výčitkami na bezohledné pejskaře a čekal jsem na normální konstruktivní odpověď, ale té se mi nedostalo a místo toho mě všichni zdejší primitivové začali nadávat, vyhrožovat rozbitím huby apod. Tak v kom je tady potom ona zloba? Hm? Takové jednání vám přijde normální? Pak byste se nad sebou měla vážně zamyslet. Vám přijde normální, že lidi nechávají po sobě v parcích tuny výkalů a když je na to člověk slušně upozorní, ještě jsou agresivní? Že si člověk v parném dni nemůže ani rozdělat na trávníku deku a lehnout si? Taky doma s pominutím serete pod linku a neuklízíte to? Vám příjde normální, když se cizí čokl po někom sápe a zašpiní ho od bahna, nebo mu roztrhá triko? Popřípadě zacáká a zasviní věci, co má s sebou u vody? Ne každý z čoklů uchcává rozkoší jako vy, někomu páchnou, někdo má na ně třeba fobii, někdo alergii apod. To je ale čoklfašistům úplně jedno. Oni bezohlední hulváti myslí jen na sebe. Já po sobě nepořádek uklízím, nikoho svým jednáním neobtěžuji, nikoho nenapadám, veřejný majetek neničím, naopak zkrášluji, třídím odpad, nosím lesní zvěři v zimě potravu, chovám se naprosto normálně. Chci toho tak moc, když lpím na tom, aby se takto nekonfliktně a láskyplně ke svému prostředí chovali i ostatní? Pokud vy všechny tyto nešvary a lidské hulvátství podporujete, pak tedy za současný stav věcí mohou lidé jako vy! Chápete? Asi ne, to byste musela myslet konstruktivně a nemít zaslepenou hlavu těmi vašimi pejsky.