Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Nepřihlášený uživatel

/ #5542 Re: Re: Re: Re: události ve Francii dnešní noci - teror ve jménu Alláha

2015-11-14 10:38

#5538: - Kolik nás bude muset zaplatit životem, jen aby se měli Babiš se Sobotkou dobře?!

- Andrej Babiš komentoval činy v Paříži: „ je potřeba, aby se konečně začalo něco dělat, politici to vždy jenom okomentují a vyzývají, ale nic se neděje. Jsme ve válce proti terorismu, musí se udělat konkrétní opatření. Podle mě dojde k uzavření schengenských hranic,“

To se mi snad jenom zdá!!!!!! Ten debil říká, že politici to jenom komentují a vyzývají - a sám nedělá nic jiného!!! Hlavně si na tom hrabe politický body, že něco řek a komentoval - ale co UDĚLAL?!!!! Dyť ten hajzl ani neřek, co konkrétně se má udělat - "podle mě dojde k uzavření schengenských hranic - ono se to udělá, ono se to uzavře, podle mě, je třeba, aby se ono něco udělalo" - a co takhle PROSADIT ve vládě uzavření našich hranic a plot na nich?! Od toho dá hajzl ruce pryč - dyť je ve vládě, kdo to má dělat místo něho!!! Hlavně si nahrabe prachy na biopalivech a zavře se někde za vysokou zdí s ochrankou. Ostatní ať vyletí do vzduchu. Ono by se to mělo konečně začít něco dělat! Kde jsou konkrétní návrhy konkrétních zákonů, nařízení armádě a další konkrétní opatření! Debil populistická sobecká! A když přišel s konkrétními opatřeními Okamura nebo Úsvit, posmíval se jim a HLASOVAL PROTI NIM! Stejně jako ostatní poslanci za ANO! Ať jde od válu a neprovokuje - tváří v tvář tolika mrtvým!