Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

no jo

/ #5739 Re: Re: Re: PROSÍM za 14 dní natvrdo

2015-11-18 01:12

#5732: - Re: Re: PROSÍM za 14 dní natvrdo 

Nejhorší by bylo ovšem: nechat se odradit, ustat v protestech a mlčet! ... I kdyby v této republice zbyl poslední člověk proti islamizaci, neměl by to vzdát ... a jak se bude situace (bohužel) vyvíjet, budou se lidi až pak probouzet! ... ne-li, tak si zasloužíme otroctví v chalifátu Evropa pod područím šarii, ale to bych asi raději emigroval do Ruska! Doufám, že k takovému černému scénáři nedojde a lidi se přece jenom vzpamatují!

Bože, čeho jsme se dočkali!? ... Ještě nedávno by mě ve snu nenapadlo, že tolika lidem: politikům, a části církve, osobnostem, akademikům, lidem v zahraničí ... v hlavě naráz jebne a tohleto absurdní nastane!

A lidi, uspáváni a omámení naší TV ČT a jinými podplacenými strukturami, budou apatičtí!?

Pár lidí (no není nás zase tak málo) se snaží, seč může různým způsobem: ... protestovat, demonstrovat, varovat před nebezpečím islamizace, psát komentáře, psát dopisy (já taky napsal vládě, aby podala demisi, ale co to je)!? ... ale i křesťané se modlí, aby se nešířil islám, ... nejsou všichni křesťané vítači! Nevěřte jednostrannému pohledu na církev! ... Všude je ale bordel a rozdělení: v národě = společnosti, mezi politiky, v církvi, mezi křesťany, no zkrátka všude je chaos a bordel, způsobený zlými silami (a zlým duchem)

Měli bychom se ujednotit, nebo o všechno přijdeme!!!

Já jsem např. věřící a podporovat přece islamizaci nebudu, nejsem padlý na hlavu, a kdo podporuje islamizaci, zrazuje víru v Krista, teda, pokud ji má, či vlastně měl. A ti křesťané, kteří také i mezi jinými křesťany nenacházejí pochopení - mezi sluníčkáři zažívají také nálepkování, osočování, zkrátka: vede se boj proti zlu na všech frontách!

Mrzí mě, že selský rozum u mnohých lidí někam emigroval = zmizel. Místo, aby napomínali muslimy, teroristy, džihádisty k lásce, tak pořád od nás křesťanů se vyžaduje, abychom milovali muslimy a pomáhali (většinou těm, kteří to nepotřebují).

Společnost je nabádána, aby se nebála, že o nic nejde, apod. ... Absurdní!!! Paříž, a kolik ještě takových Paříží musí nastat!? Jako kdyby generál vlastní armády zavelel: nebraňte se, vzdejte se, odevzdejte nepřátelům všechny zbraně! ... zrada! Politici se tak právě chovají, jako by našim nepřátelům = islámistům sami nabízeli informace o rozmístění "vlast bránící armády", poskytovali vetřelcům veškerou podporu a sabotovali naši ochotu se jim bránit!

A když jsem viděl ty sluníčkáře z videa dneska z jejich demonstrace: ... mladí, blbí, naivní, nebo navedení!? ... Maj sice právo na svůj názor, jen se divím, že tam bylo dost mladých holek! ... V islámu a dle práva šaria může muslim dle libosti bít svou ženu (domácí násilí) ... že je žena jen něco jako hadr, méně, než pes!? ... že by tyto naivní fifleny měly spíš demonstrovat na opačné straně barikády!? ... Zblbnutí mladíci, co vůbec nic nevědí o realitě života, realitě islámu a o "svobodách" v islámských zemích = nesvobodách, ... kteří znají život jen z nějakých videoher: se mohou líbivými humanistickými popěvky rozplývat o hodnotě lidského života!? ... absurdní!!!