Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

POZOR - přemýšlejme V

/ #5985 POZOR - přemýšlejme V

2015-11-24 10:25

http://svobodnenoviny.eu/varovani-pro-lidstvo

opět malý citát: 

"Věděli jste, že OSN plánuje v září 2015 spustit „nový univerzální plán“ pro lidstvo? Tato fráze nepochází ode mne, ale je uvedena hned v prvním odstavci oficiálního dokumentu, který formálně schválí každý člen OSN na konferenci, která se bude konat na konci tohoto měsíce. Celá planeta bude muset pracovat na 17 rozvojových cílech a 169 specifických cílech udržitelného rozvoje, a přesto je tato informace úplně ignorována v médiích. Dokument OSN slibuje, že tento plán „transformuje náš svět k lepšímu do roku 2030“, a přesto o Agendě 2030 slyšelo jen velmi málo lidí. Místo toho, většina z nás se zdá být posedlá nejnovějšími drby o celebritách, nebo o nejnovějších urážkách, které naše politické loutky trousí kolem sebe. Naprosto mne udivuje, že více lidí nemůže pochopit, že Agenda 2030 je opravdu, ale opravdu velkým problémem. Kdy se lidé konečně začnou probouzet?

Jak jsem se již zmínil v mém předchozím článku, Agenda 2030 mění zásady a cíle stanovené v Agendě 21 na zcela novou úroveň. Agenda 21 byla zaměřena především na životní prostředí, ale Agenda 2030 řeší prakticky všechny oblasti lidské činnosti. Jedná se opravdu o plán globálního vládnutí." ...