Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Nepřihlášený uživatel

/ #6757

2016-01-11 07:51

VIDEO: Multikulti Sněhurka pro děti na ČT podle notiček poradce premiéra Sobotky. Uniklé emaily opravdu dokazují, že ČT točí pohádky pro děti podle tezí poradců premiéra a zájmů NWO!

Před několika dny vypukl v Česku skandál ohledně uniklých emailů premiéra České republiky Bohuslava Sobotky. O kauze jsme již psali zde. Jeden z dokumentů obsahoval rady Bohuslavu Sobotkovi od jeho poradce Oty Novotného ohledně působení na emoce české veřejnosti a řeč byla i o tvorbě pořadů na ČT, kde se v emailech zmiňuje jméno Zdeňka Svěráka a pohádek pro děti, které by měly mít multikulturní náboj. Nevíme, zda-li pan Svěrák se na tomto projektů podílí, ale dnes nás do redakce upozornil jeden z našich čtenářů (a moc mu děkujeme), že Česká televize vyrobila pohádkové čtené pásmo s Miroslavem Donutilem a jedna z tradičních pohádek, která v českých rodinách je definicí dětství, pohádka o Sněhurce, je v podání pana Donutila „zmodernizována“, lépe řečeno „zmordována“, do podoby multikulti propagandy, která má děti naučit tomu, že tmavá pleť je prostě ta nejlepší, protože bílá kůže je prostě na nic.

Pohádka je natolik „pozitivně rasistická“, že mi doslova až zaskočilo v krku a musel jsem si tento bizarní výrobek Kavčích hor přehrát dvakrát, abych se ujistil, že mi nepřeskočilo a nemám vidiny a slyšiny. Okamžitě mi došlo, že uniklé emaily Bohuslava Sobotky, kde pan poradce Novotný píše o večerníčcích pro děti na ČT, odrážejí realitu toho, odkud vychází iniciativa ČT. Kdo úkoluje producenty pohádek na ČT, aby českým dětem, namísto pohádek pana Wericha, Erbena, díla Boženy Němcové, pana Drdy, Aloise Jiráska a dalších, předkládali multikulturní propagandu.

VICE-VIDEO: Multikulti Sněhurka pro děti na ČT podle notiček poradce premiéra Sobotky. Uniklé emaily opravdu dokazují, že ČT točí pohádky pro děti podle tezí poradců premiéra a zájmů NWO!