Požadujeme prošetření vyučovacích metod učitelky Petry Štěpánové


Nepřihlášený uživatel

/ #1060 Re: Komunistické učebnice zatajily podstatná fakta....

2016-03-02 16:10

#1058: dlouhý -  

 .....pakt Molotov - Ribbentrop, okupaci Polska, podíl Rusů na stavbě koncentračních táborů na východě Polska a především posun Polska po válce o desítky kilometrů na západ na úkor Německa.  Bylo zatajeno zahájení války společně Německem a CCCP okupací Polska, byl zatajen zločin cccp v Katyňském lese, byla zatajena masivní pomoc USA CCCP v podobě nepřetržité dodávky nákladních automobilů a benzinu, bez kterých by cccp nikdy nedokázalo dopravit armádu na frontu. 

Bylo zatajeno znásilňování rudou armádou na našem území a zločiny NKVD proti občanům Československa byly vydávány jako hrdinské činy rudé armády. 

Obecně komunistický dějepis plně zkreslil vznik civilizací, naprosto zatajil vývoj monoteistických náboženství a jak tato náboženství měla vliv na politické dění ve světě. Toto má za následek, že občané ČR, kteří se nedovzdělali vlastně vůbec netuší, co se kolem nich dnes děje. Pro tento patologický jev existuje vedecký termín - kulturní deprivace, vede až k totální neschopnosti se vzdělávat a tedy i neschopnosti rozlišovat relevantní zdroje od propagandy dnes té masivní proruské.