Požadujeme prošetření vyučovacích metod učitelky Petry Štěpánové

p.

#1051

2016-03-02 14:31

A že byste jí rovnou oběsili? To už tu bylo, co... podepisovali se petice pro trest smrti, nepovolovali jiné názory než vaše. Zaplaťpánbůh máte smůlu, už tu nevládnete ...


Nepřihlášený uživatel

#1052 Re: Re: Re:

2016-03-02 14:35

#1048: - Re: Re:  

 V 76. roce jste žil bud' v západním německu a nebo jste ještě nebyl na světě.


Nepřihlášený uživatel

#1053 Re:

2016-03-02 14:42

#1051: p. -  

 No narostl jim ale pořádně hřebínek.Dvacet šest roků po revoluci a kdo by řekl v kolika lidech kvasí ta bolševická neschopnost,netolerance,nenávist,zloba.Fuj to se mi snad zdá.To bude tou podporou z Hradu.


Nepřihlášený uživatel

#1054 Re: jediný, kdo bude utíkat do ussa, budeš ty, až odsud ty amické nácky poženemeRe: Re: Re:

2016-03-02 14:44


Nepřihlášený uživatel

#1055 Re:

2016-03-02 14:47

#1051: p. -  

Jenže tady nejde o jiný názor. U paní učitelky jde o fatální selhání a překrucování historických skutečností II.světové války. Pleteš si pojmy.

 


Nepřihlášený uživatel

#1056 Re: Re:

2016-03-02 14:59

#1055: - Re:  

Západní Evropu osvobodila Americká armáda za pomoci armád příslušných států.Naše republika jen o kousek přišla o možnost stát se plnohodnotným a letitým členem vyspělé civilizované kultury euro atlantického typu.26.let se zde tříbí a tvaruje lidský charakter,komunismem zdevastovaným a pokrouceným do takových obludných rozměrů,že bude trvat ještě dalších 26. let než se dostaneme tam kde jsme už dávno mohli být.


Nepřihlášený uživatel

#1057 Žádný z bodů citace nedokazuje, že se stal...

2016-03-02 15:29

1) Jak může objektivně učit na škole učitelka, která neovládá základní historická fakta k tématu, které zná i běžný vysokoškolsky nevzdělaný občan?
2) Dodržuje tato učitelka školní osnovy nebo vyučuje podle svého vlastního zaujatého fanatického přesvědčení?
3) Proč se žáci této učitelky domnívají, že stále žijí v komunismu, když už 26 let žijeme v demokracii?
4) Jakým právem chce tato učitelka nedemokraticky zakazovat občanům, koho mohou a nemohou volit a proč k tomuto nepřijatelnému jednání vede své žáky?

 

1. Evropu skutečně osvobodili od války a to dokonce podruhé skutečně Spojené státy, neboť Evropské státy se nedokázali bránit komunisticko-nacistické agresi. Válku skutečně začalo Rusko s Německem okupací Polska, to je realita. Přesto Spojené státy od napadení CCCP Německem dodávali do cccp nákladní automobily a benzín v objemu, v kterém by je cccp nikdy nebylo schopno vyrábět. 

Mimo to, osvoboditel nezavádí totalitu a neznásilňuje. Rudá armáda na našem území masivně znásilňovala a NKVD tu podporovala komunisty v zavedení komunistické totality. 

2. o osnovách nebyla řeč, navíc osnovy neexistují, existuje školní vzdělávací progam, to by autor petice mohl vědět. 

3. komunistické totality stále existují a stále jsou lidé, kteří si myslí, že je komunismus je alternativou k demokracii. Dokonce a to je naprosto neuvěřitelné se dnešní vedení KSČm vyjádřilo, že jsou hrdí na komunistické budovatele, aniž by i jen naznačili, co by bez komunistů  Československu nevzniklo. 

4. Paní učitelka nikomu volbu zakazovat nemůže a ani nechce, nic takového ani nenaznačila.  Co je ovšem fatální, státní instituce by skutečně měly uvažovat o zákazu KSČm neboť je naprosto zjevné, že propagují zločineckou ideologii a tudíž se dopouští tresného činu. 

dlouhý

#1058

2016-03-02 15:29

Pro info zdejším  hrdinným mládežníkům z mamahotelu,  kteří kdyby byla dnes nedejbože válka , tak by nevystrčili ani nos ze dveří.

Školní osnovy a učebnice dějepisu za totáče byly stejné. Průběh II.světové se učil  podrobně, včetně bitev a všech podstatných a velkých dohod. Všichni žáci tedy  věděli i o demarkační čáře, proč a kde byla dohodnuta

Pravda je, že ofigo v televizi a radiu se o tom moc nemluvilo, hlavně se slavilo osvobození Prahy. Z obecného povědomí to však nezmizelo nikdy, pamětníci žili a ještě žijí. Doma se pak žáček ještě dozvěděl, proč USA přešlapovali na čáře.  

Nikdo nezpochybňoval zásluhy Rudé armády a neměly by se zpochybňovat ani dnes, nakonec i USA přiznává, že větší podíl na porážce nacistů měl SSSR. Ale fakt je, že bez materiální pomoci USA by to nemohl dokázat, alespoň ne tak rychle. Ovšem počty obětí na životech byli  i tak přes veškerou materiální pomoc  šílené. Německo bylo připraveno a vyzbrojeno velmi dobře. 

Materiální pomoc USA poskytovali i VB, vše se pak splácelo, Rusko něco málo ještě dluží.

Takže to je celá pravda, tyhle dvě velmoci v nejtěžších chvílích dokázali spolupracovat , bez ohledu na osobní antipatie. 

Zajímavý je tajný dopis dopis amerického velvyslance v Praze Laurence A. Steinhardta státnímu tajemníkovi USA (tj. ministru zahraničí) George Marshallovi z konce dubna 1948. Kdo chce, dohledá si ho.

Přesně tam rozebírá povahu Čechů i zhodnocení, jak je možné, že Únor 48 proběhl přesně podle režie komunistů a za všeobecného jásatu davů. (tedy i vašich příbuzných, milí mládežníci) 

Ta učitelská slepice vůbec neví  která bije, nebo sleduje nějaký cíl a schválně a promyšleně lže.

 

dlouhý

#1059 Re: Re: Re:

2016-03-02 15:54

#1056: - Re: Re:  

Naše pokroucená česká povaha má kořeny už v dávném středověku, mezitím kratší či delší lepší období, jen se to nabaluje.... Vždy jsme měli jen velkohubé řeči, falešný pocit důležitosti a naučili jsme se obratně hrát hry na obě strany. Na rozdíl od Němců si nedokážeme přiznat osudové chyby a vyrovnat se s nima.

Jako národ to o sobě v skrytu duše víme, a to nás frustruje. Na první pohled to dnes zaznamená každý cizinec který sem přijde  jednoduchými slovy (a to ani nemusí znát podrobně naši historii)  - Ty lidi jsou tam furt nasraný....

 


Nepřihlášený uživatel

#1060 Re: Komunistické učebnice zatajily podstatná fakta....

2016-03-02 16:10

#1058: dlouhý -  

 .....pakt Molotov - Ribbentrop, okupaci Polska, podíl Rusů na stavbě koncentračních táborů na východě Polska a především posun Polska po válce o desítky kilometrů na západ na úkor Německa.  Bylo zatajeno zahájení války společně Německem a CCCP okupací Polska, byl zatajen zločin cccp v Katyňském lese, byla zatajena masivní pomoc USA CCCP v podobě nepřetržité dodávky nákladních automobilů a benzinu, bez kterých by cccp nikdy nedokázalo dopravit armádu na frontu. 

Bylo zatajeno znásilňování rudou armádou na našem území a zločiny NKVD proti občanům Československa byly vydávány jako hrdinské činy rudé armády. 

Obecně komunistický dějepis plně zkreslil vznik civilizací, naprosto zatajil vývoj monoteistických náboženství a jak tato náboženství měla vliv na politické dění ve světě. Toto má za následek, že občané ČR, kteří se nedovzdělali vlastně vůbec netuší, co se kolem nich dnes děje. Pro tento patologický jev existuje vedecký termín - kulturní deprivace, vede až k totální neschopnosti se vzdělávat a tedy i neschopnosti rozlišovat relevantní zdroje od propagandy dnes té masivní proruské. 

 

Šipr

#1061 Re: Re: Re: "osvobození"

2016-03-02 16:14

Nevážený annonyme, a při tom "vyháňaní " museli rabovat, vypít u nás v Říčanech u Brna lihovar do dna a znásilňovat? Mimochodem: Sověti vypili veškeré vinné archívy na Jižní Moravě a proto zde nejsou k dispozici vína starší jak ročník 1945. Proto my Moraváci jsem smutní, že nás neosvobodil gen. G. Patton. Potom bysme si nehráli na "budování socializmu". To jest na budování perpetum mobile. SMERŠ bylo horší jak NAZI Einsatzgruppen.#460: - Re: Re: "osvobození" 

 


Nepřihlášený uživatel

#1062 Re:

2016-03-02 16:20

#1058: dlouhý -  

 Nevím kam jste chodil do školy ale v sedmdesátých letech se o úloze USA ve válce I. a válce II. mluvilo okrajově,téměř vůbec.Z dobových snímku se retušovaly studebakery,shermany,jeepy,airacobry.Ruštinářka nás vedla k nenávisti ke všemu německému a západnímu.Tato propaganda je v lidech zažraná do morku kostí.Paní učitelka z Brna reaguje správně na vzrůstající zhoubné levicové nálady ve společnosti za tiché podpory Hradu a Moskvy.Až do poslední věty jsem vás bral.Tou''slepicí'' jste se zařadil mezi právě tu netolerantní a nenávistnou část tohoto národa.


Nepřihlášený uživatel

#1063 Souhlasím s vámi, autora považuji za propagandistu.

2016-03-02 16:24

#1062: - Re:  

 Naprosto s vámi souhlasím. Pisatel je velmi podivný a zdatný propagandista. Jeho příspěvek je vlastně typickou ukázkou ruské propagandy, na reálné věci vystavět lásku ke KGB a CCCP a nenávist k USA, relativizací skutečných hodnot a skutečných činů. 

Noshimura-san

#1064 Re: Re: Re:

2016-03-02 16:26

#466: - Re: Re:  

Poděkuj Trumanovi že nepovolil MaCarturovi jaderný útok na čínu a stalinovu říši zla v Korejské válce.Lítali byste bolševici jak papírový čerti.


Nepřihlášený uživatel

#1065 Re: Re: Komunistické učebnice zatajily podstatná fakta....

2016-03-02 16:35

#1060: - Re: Komunistické učebnice zatajily podstatná fakta.... 

 Toto je pane kolego marné.Dva a půl milionu voličů přímo voleného prvního českého dělnického presidenta Vám tento argument nepřijme ani za nic.Marné,marné.......

dlouhý

#1066 Re: Re:

2016-03-02 16:39

#1062: - Re:  Jestli se vám líbí, že paní učitelka ,místo aby konečně uváděla správně historické události, nezatajovala fakta  a to "padni komu padni" , a nepřekrucovala opět jednostranně  dějiny a uvedla na pravou míru historii, a to právě v době, kdy tedy už SMÍ tak blbne  10letým dětem hlavu jako vaše ruštinářka,  tak jste se právě zařadil mezi ty ruštináře, kteří vás vyučovali :-) 

Paní Štěpánová je  slepice stejně jako ta va še ruštinářka, patrně ještě větší, protože dnes jí k tomu nikdo nenutí , aby se takhle chovala. Nebo snad ano.... chce snad někomu taky zavděčit....? 

A vy byste si měl dát facku za vaše nelogické závěry, kterými obhajujete jen další její novodobé lži... S tímhle vaším uvažováním se z toho staletého morálního bahna  nedostanem. A osobně je mi nějaká Moskva ukradená. Žiju svůj život a používám vlastní mozek. 

 


Nepřihlášený uživatel

#1067 Re: Re: Re: Komunistické učebnice zatajily podstatná fakta....

2016-03-02 16:43

#1065: - Re: Re: Komunistické učebnice zatajily podstatná fakta.... 

 Ano, myslím si to také a dokonce uvádím důvod, proč si to myslím. 

Ruská propaganda voliče Zemana velmi dobře připravila a on této přípravy využil nebo to využily ruské zpravodajské služby, těžko se rozhoduji, jestli je Zeman oběť nebo pachatel. Spíše se přikláním ale k tomu, že je především pachatel, tedy aktivní nikoliv jen pasivní ruský troll. 

dlouhý

#1068 Re: Souhlasím s vámi, autora považuji za propagandistu.

2016-03-02 17:07

#1063: - Souhlasím s vámi, autora považuji za propagandistu.  

Hochu, nejsem podivný, ani zdatný natož  propagandista. 

Ale obdivuji tebe, jak do takové jednoduché záležitosti , jako je lživé tvrzení učitelky  že: "Evropu svobodily USA" dokážeš postupně namontovat a mě podsunout nějakou moji lásku ke KGB, CCCP a nenávist k USA :-)  To tedy žijeme zase v době, že nesmíme napsat jak se historie odehrála? A kdo se to odváží napsat je hned agent KGB ? Si děláš prdel ?? Jsi vůbec normální , nebo píšeš z Bohnic ???

Nevím jestli už nemáme vytěžené uranové doly, ale  jestli ne, máš  snad v úmyslu mě tam nahnat, jen proto, že tvrdím, že Evropu osvobodily spojenecká vojska a nejsilnější mocnosti mezi nima byly USA a SSSR. Pokud paní učitelka uvádí pouze USA,  nemá v dnešní době ve školství co  pohledávat.

 

Šipr

#1069 Re: Re:

2016-03-02 17:24

Milá Martino, kdo má ve školství co dělat rozhodně nebudeš určovat ty, dokonce ani pracující lid. Jižní Morovu obsadily Malinovského armádu a to stačilo. Ještě něco k Svobodově armídnímu sboru /kvůli té Ostravské operaci: když je lidé vítali, tak jeden z Volyňských Čechů řekl: "nevíte co vítáte", asi měl zkušenosti se Stalinovým SSSR. A jak byli oceňování bojovníci ze Svobodova sboru, nejen Angličtí letci po roce 1945 raději nebudeme hovořit. U nás na JIžní Moravě se někteří osvoboditelé utopili ve víně. Ne nebyla to okupace ze strany SSSR. Nerekvírovali pouze jen hodinky a kola, brali i fabriky /hodinky POBĚDA/. Taky kradli konstrukce: letadlo TU4 podle amerického bombardéru B-29. Rovněž kradli území: východ Polska, Pobaltí, jih Finska, Zakarpatská Ukrajina, Besarábie, Mandžusko, Kurily, Sachalin.#914: Martina - Re:  

 


Nepřihlášený uživatel

#1070

2016-03-02 17:25

Náhodou jsem se díval.V tomto státě je možné vše.O panu Kalouskovi a jeho padácích také něco vím.

Nepřihlášený uživatel

#1071

2016-03-02 17:29

mala by sa vratit naspet do skoly a neovplivnovat deti a prekrucat historiu
Šipr

#1072 Re: Re: Souhlasím s vámi, autora považuji za propagandistu.

2016-03-02 17:29

Vážený, kdo má ve školství co dělat rozhodně nebudeš určovat ty, dokonce ani pracující lid. Jižní Moravu obsadily Malinovského armády a to stačilo. Ještě něco k Svobodově armádnímu sboru /kvůli té Ostravské operaci: když je lidé vítali, tak jeden z Volyňských Čechů řekl: "nevíte co vítáte", asi měl zkušenosti se Stalinovým SSSR. A jak byli oceňování bojovníci ze Svobodova sboru, nejen Angličtí letci po roce 1945 raději nebudeme hovořit. U nás na JIžní Moravě se někteří osvoboditelé utopili ve víně. Ne nebyla to pouze okupace ze strany SSSR. Nerekvírovali jen hodinky a kola, brali i fabriky /hodinky POBĚDA/. Taky kradli konstrukce: letadlo TU4 podle amerického bombardéru B-29. Rovněž kradli území: východ Polska, Pobaltí, jih Finska, Zakarpatská Ukrajina, Besarábie, Mandžusko, Kurily, Sachalin.##1068: dlouhý - Re: Souhlasím s vámi, autora považuji za propagandistu.  

 


Nepřihlášený uživatel

#1073

2016-03-02 17:44

Pokud je tak hloupá,nemůže učit děti.Pokud úmyslně lže dětem,je vlastizrádce a nemůže učit děti.Není na výběr.Odstranit jako škodnou ze školství.
Šipr

#1074 Re: Re:

2016-03-02 17:45

Milý anonymní amorfní, kdo má ve školství co dělat rozhodně nebudeš určovat ty, dokonce ani pracující lid. Jižní Moravu obsadily Malinovského armádu a to stačilo. Ještě něco k Svobodově armádnímu sboru /kvůli té Ostravské operaci: když je lidé vítali, tak jeden z Volyňských Čechů řekl: "nevíte co vítáte", asi měl zkušenosti se Stalinovým SSSR. A jak byli oceňování bojovníci ze Svobodova sboru, nejen Angličtí letci po roce 1945 raději nebudeme hovořit. U nás na JIžní Moravě se někteří osvoboditelé utopili ve víně. Ne nebyla to jen okupace ze strany SSSR. Nerekvírovali pouze jen hodinky a kola, brali i fabriky /hodinky POBĚDA/. Taky kradli konstrukce: letadlo TU4 podle amerického bombardéru B-29. Rovněž kradli území: východ Polska, Pobaltí, jih Finska, Zakarpatská Ukrajina, Besarábie, Mandžusko, Kurily, Sachalin.##415: - Re:  

 


Nepřihlášený uživatel

#1075 Re: :-) jak říká s oblibou sám Kalousek - "jsou tam padáky?" pokud ano, tak je vše po pořádku :-)

2016-03-02 17:45

#1070: -  

 O Kalouskovi kdosi napíše naprosté bláboly, ale všechno co se mu podařilo sepsat, nikdy nebylo trestným činem a nejspíše se na drtivé většině událostí  Kalousek vůbec neúčastnil. 

Na čem se ale jednoznačně účastnil bylo např. znovu zavedení zdanění hazardu, které oposmluvně zrušili soudruzí Zeman s Klausem, jak jistě velmi dobře vítě a kdy při takové věci šlo nejen o život politický, ale také o život fyzický, jak si jistě dovedete představit.