Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #7540 Chtělo by se, chtělo, jestřábům ruské země! Poetické video o zcela pragmatických hodnotách

2016-03-13 13:43

Chtělo by se, chtělo, jestřábům ruské země! Poetické video o zcela pragmatických hodnotách

Video je sice poetické, ale když se nad ním zamyslíte, je velmi pragmatické. Ten orel vznášející se nad ruskou zemí – dosaďte si za něj Napoleona, Hitlera, EU, USA, globalisty a klidně třeba i Čínu. Fakt je ale takový, že na světě již není mnoho území s tak bohatými přírodními zdroji, jakými oplývá Rusko. Jistě všichni zaregistrovali nárůst sucha a větu o „modrém zlatě“, čímž je myšlena pitná voda. A takový Bajkal jí má 1/5 celosvětových zásob. A kde je ropa, plyn a různé kovy – z nichž například takové paladium, nezbytný to materiál pro ekologické motory, se z nějakých 50% nachází na území Ruska (po něm už pouze ve dvou lokalitách – cca 45% v jižní Africe a nějakých 5% v Kanadě).

A jak je vidno ve videu – co ty lány úrodné půdy, neznehodnocené GMO? Pořád si někdo myslí, že Rusko bez Západu umře hlady? Nezapomeňme, že peníze jsou až terciární ekonomická hodnota, která je zcela závislá na dvou předchozích : na primární hodnotě (co příroda dá) a na sekundární hodnotě (cena lidské práce poté, když člověk z přírodních zdrojů něco vytvoří – stůl ze dřeva, chleba z obilí, vodu z jezera, teplo a energie z plynu a ropy, atd.) Až pak mohou bankéři tvořit peníze z peněz, ale nebude-li primární a sekundární zdroj, bankéři si penězi mohou leda tak zatopit….

VICE-Chtělo by se, chtělo, jestřábům ruské země! Poetické video o zcela pragmatických hodnotách

Nejdražší a největší prádelna v historii lidstva

Není to tak dlouho, co jsme četli, že v Německu se vystěhovávají kostely a místo hledání cesty k Bohu se používají jako prádelny pro imigranty. Už tehdy mi to přišlo zvrhlé a šílené, ale netušil jsem, že to bude mít pokračování. Nyní se místo prádelen pro imigranty zřizuje kolosální prádelna imigrantů

Jistě je docela známý pojem o praní špinavých peněz. Pokud to dobře chápu je cílem takové operace ,,zajistit hodnověrný původ“ peněz, jejich zlegalizování, nebo, můžeme i říci ,,opatřit je správnými doklady“. Je vlastně jedno, jaký je původ těchto peněz, důležité je ,,jaké mají papíry“

Jenže šílenostem ještě není konec. Turecko, veliký stát s většinovou muslimskou populací s dlouhou a krvavou historií nájezdů na Evropu, současně žádá o téměř okamžité zřízení bezvízového styku. Takže když si tedy shrneme výsledek tohoto úspěšného summitu:

1/ Dáme miliardy za to, že imigranti, kteří dosud byli nelegální a proto bylo možné je vypovědět -budou legalizováni a už proti nim nebude možné právně zakročit. Jejich počet se nezmenší.

2/ Turecko bude moci jednak volně vypouštět nejen ,,vracené zlegalizované imigranty“, ale i další libovolné imigranty, kterým uzná azyl a dále i své vlastní muslimské obyvatelstvo. Takže množství ,,putujících muslimů Evropou“ se může zmnohonásobit a my kromě toho, že se o ně budeme muset po všech stránkách starat, ještě si tučně zaplatíme i to ,,že k nám jdou“. Budeme tedy platit vrátnému, který je sem bude pouštět. A toto se nazývá ,,slibným řešením imigrantské krize“ a má to přinést snížení počtu imigrantů – což se, ale jen jako slovní hříčka stane, protože už se nebudou nazývat imigranti, ale běženci, nebo podobně.

VICE-Nejdražší a největší prádelna v historii lidstva