Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Vlastenec Patriot

/ #7759

2016-03-24 10:18

Na webových stránkách televizního kanálu RT byly uveřejněny dokumenty IS (v Rusku zakázán) a výpovědi jeho zajatých teroristů o ropném odvětví islamistů a o exportu ropy do sousedního Turecka.

Z Turecka do Sýrie — teroristé

Dokumenty se dostaly do rukou Lidových obranných jednotek (YPG) při dobytí města Šaddadí na severu Sýrie, a pak byly předány zpravodajům RT, kteří navštívili tuto oblast. Kurdští domobranci zajali rovněž teroristy z Turecka, Saúdské Arábie a jiných zemí, kteří vyprávěli o stycích IS a Turecka.

Zajatý terorista tureckého původu například vyprávěl, že většina islamistů přijíždí do IS přes území Turecka. Ani turecké úřady, ani pohraničníci jim nečiní v tom žádné překážky.

„Kdy jsem přecházel přes hranici, bylo asi 10 hodin ráno. Nikdo nám v tom nebránil. Překročili jsme hranici bez překážek", řekl zajatý Turek. Podle jeho slov se na hranici nachází velké množství tureckých vojáků a důstojníků, ti ale nebrání proudu lidí, kteří se chtějí připojit k teroristům.

Více: Z Turecka do Sýrie — teroristé s ropou

VICE-Tajné dokumenty ISIL. Exkluzivní foto

V Národním centru řízení obrany ruského ministerstva obrany se pořádá brífink na téma "Ozbrojené síly RF v boji s mezinárodním terorismem. Nové údaje", který je určen pro zástupce médií.

Více: TURECKO OBCHOD S ROPOU OD IS DUKAZE FAKTA