Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Nepřihlášený uživatel

/ #8081 VIDEO: Jsem Muslim a přebírám tvou zem! Děsivé video z Velké Británie

2016-03-31 10:25

VIDEO: Jsem Muslim a přebírám tvou zem! Děsivé video z Velké Británie ukazuje, jak to bude už brzy vypadat i v ČR! [SK Titulky]

Britská patriotická strana s názvem „Británie na prvním místě“ provedla malý test britské multikulturní snášenlivosti ze strany muslimů v zemi. Ve městě Luton, který je vzdálený cca. 60 km od Londýna, uspořádala malý křesťanský průvod, který nesl kříže a účastníci průvodu rozdávali stranické letáky s křesťanskou tématikou. Co se potom strhlo, to zachycuje výše uvedené video. Muslimové začali vykřikovat, že to je jejich země. Muslimská žena oblečená v černém hábitu vykřikovala, že do ní vstoupil Alláh a že i křesťanské ženy by se měly zahalit. Na celou akci dohlížela policie, aby to neskončilo krveprolitím. Po nějakém multikulti soužití a snášenlivosti nebylo nikde ani stopy. Multikulti je iluze. V Lutonu je válečný stav, pokud vyjdete do ulic se symboly křesťanů.

VICE-VIDEO: Jsem Muslim a přebírám tvou zem! Děsivé video z Velké Británie ukazuje, jak to bude už brzy vypadat i v ČR! [SK Titulky]