Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

agnostik

/ #8090 Re: ALLAH JE SATAN KORAN JE NESMYSL S.ARABIE

2016-03-31 13:59

#8079: KAZATEL-MT24-Z.J.12,13 - ALLAH JE SATAN KORAN JE NESMYSL S.ARABIE 

jsem olomoučak ale kdybych bydlel v brně tak alravimu rozbiju tu muslimskou hubu zato co řika už davno ho měly vykazat s české republiky šiři nenávist ke každemu jsem zvědavej kolikrat mu rozbily hubu kvuly tomu co řika hruza je že už jsem tady v olomouci take zahledl několik arabu a zahalenych muslimek až to začne budu připravenej a zbran ad už střelnou nebo loveckou kuši budu myt zaleži jen na tom pokud nam evropska unie nezakaže střelne zbraně lovecka kuše aspon neni na zbrojni prukaz jinak si ji koupim a islámské zmetky budu střilet před islámskými zmetkami utikat nebudu islám měl byt už davno zničenej vždyt před islámem bila saudska arabie křestanska země pakistan byl hinduisticky afghanistan budhisticky a cela severni afrika bila křestanska muslimové okupuji uzemi ktera jim nepatři válka s islámem v evropě neni poprve bily křižove vypravy a osmanska řiše ktera chtěla ovladnout evropu politici bise měly poučit z historie a nedavat turecku bezvizovy styk protože to je vlastizrada a za tohle zatkly adama bartoše na demonstraci když zminil bezvizovy styk s tureckem války s islámem se nebojim klidně budu bojovat a pokud to skonči novým světovým řádem tak obětuju svuj život nikdy se země nestane muslim ani otrok nového světového řádu globalni elita ad my polibi prdel ad to maji byt rothschildove rockefelerove nebo jini to je my jedno pokud do mě budou chtit dat rfid čip dobrovolně to nepujde ani ja ani nikdo z mych znamych do sebe rfid čip neda a budeme se branit velmy tvrdě kdybych  žil v americe kde je povoleno nosit zbraně tak spacham teroristicky atentat na rothschildy a rockefelery aji kdyby to mělo stat muj život zavinily 2 světové války se divim že nejsou ve vězeni napiš na youtube globalizace depopulace zániky státu chcou pozabijet 90 procent lidstva