Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #8127 TURECKY TEROR VEDEN IS A ERDOGANEM

2016-04-02 08:14

Mezinárodní organizace ochraňující práva Amnesty International potvrdila, že Turecko střílelo syrské běžence a vypověděla o tom, jak Ankara zostřila pohraniční kontrolu po podpisu migrační dohody s EU.

„Během posledních několika měsíců zavedlo Turecko vízový režim pro Syřany, kteří přilétávají, uzavřela své pozemní hranice se Sýrií pro všechny, kromě těch, kteří potřebují okamžitou lékařskou pomoc a střílelo po některých z těch, kdo se ji pokoušeli nelegálně překročit," řekl ředitel programů této organizace v Evropě a centrální Asii John Dalhuisen.

Představitel Amnesty International také řekl o masové deportaci běženců do Sýrie, což podle jeho názoru podtrhuje „podstatné nedostatky v dohodě mezi Tureckem a EU".

Více: TURECKO STRILELO BEZENCE ZE SYRIE

 

Tady jsou všechny dokumenty odhalují špinavé vztahy

Skandál příbuzní Isidor se účastní 6 občany se objevil v šetření zahájené poté, co se uchylovat k trestnímu stíhání. 19 lidí byly vzaty k identifikaci komunikačního o rozhodnutí. Prokurátoři Derd Gökmen, zažaloval o 27 podezřelých. Mezi obžalovaní jsou obviněni z toho, že manažer a v současné době v Sýrii Isidor İlhami Mustafa Demir se odehrávalo v medu. Gökmen, "poslouchá důvodů během nástupu jiného trestného činu" zahájila samostatné šetření, ale soubor "jurisdikce" a poslal rozhodnutí úřadu Gaziantep 5. obrněné brigády velení ozbrojených zastupitelství.

"Žádné rozhovory"

Ankara generální prokurátor republiky a jejich jména zveřejněna v sekci úřadu vojenské prokuratury v souvislosti s skrývání Gaziantep poslal telefonní hovory ", že jednání mezi vojáky a příslušníky Isidor," tvrdil. Což naznačuje, že jednání mezi generálním vojáků a pašeráci advokát, v trestné činnosti "pašování", uvedl, že rozsah činností. Avšak dokumenty, k nimž byl odhalen republiky, Mustafa záznam velkého počtu telefonních hovorů ze strany vojáků s železem, že ve spisu.Generální prokurátor tvrdí, že obsah pašování rozhovoru vyplynulo, že společný postup armádou v hranicích Isidor. Páska, pořadí vojáci a oni také zúčastnili jednání na hranicích čelit železa.Páskové a pátrací dokumenty odhalily, že spolupracují při přechodu, který bere peníze a vojáky pod názvem charity od pašeráků na hranici železné.

VICE-TURECKÝ NOVINÁŘ ZVEŘEJNIL FAKTA O SPOLUPRACI S TURECKOU ARMY A IS