Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Německo by se nemuselo dnes obávat, kdyby nebylo blbé !!!

/ #8258 Německo by se nemuselo obávat vůbec. kdyby nebylo blbé !!!

2016-04-04 04:47

CITUJI:

Německo se obává, že je na řadě

Německý ministr vnitra Thomas de Maiziere ještě spal, když se mu o půl páté v noci na čtvrtek rozezvučel u hlavy mobil. Muž na druhém konci patří mezi hrstku vyvolených, kteří mohou volat kdykoli – a nezůstanou oslyšeni.

„Omlouvám se, že vás budím. Chlapci z monitorovací sekce zachytili něco, co musíte vidět,“ ozval se Helger Münch, šéf Spolkového kriminálního úřadu (BKA). Vzápětí svému šéfovi, s nímž si celá léta důsledně vyká, přeposlal několik výjevů, které Islámský stát (IS) prostřednictvím agentury Furat Media začal umísťovat na Twitter.

Jedna z fotomontáží znázorňuje hořící úřad kancléřky Angely Merkelové v srdci Berlína. „Německo je bojiště,“ nenechává doprovodný text nikoho na pochybách. Další grafika s výzvou „To, co zvládli tvoji bratři v Belgii, dokážeš také“ zachycuje letiště Kolín nad Rýnem/Bonn."

... a to si myslela ta HitlerBába Německá, že ji budpu islámisté milovat jako matku = velkou matku islámu v Německu !? Pozvi si je domů, a oni ti rádi podřežou krček, ty Hlupaňo !!!