Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#8251 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kdyby bilo v evropě vláda nsdap tak černé hu

2016-04-03 18:32


Nepřihlášený uživatel

#8252 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kdyby bilo v evropě vláda nsdap tak čern

2016-04-03 18:33

#8251: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kdyby bilo v evropě vláda nsdap tak černé hu 

 lepši čistokrevny než xenofilni ale tomu nemužeš rozumět multikulturalisto


Nepřihlášený uživatel

#8253 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kdyby bilo v evropě vláda nsdap tak

2016-04-03 19:35


Nepřihlášený uživatel

#8254 Re: Re: Hahaha. V bundestagu bude ohňostroj! :-D

2016-04-03 20:17

#8182: - Re: Hahaha. V bundestagu bude ohňostroj! :-D 

 Kéž by tu svini čekal tenhle osud. Ona by si to vážně zasloužila!!! 


Nepřihlášený uživatel

#8255 Viktor Orbán

2016-04-03 21:12


Nepřihlášený uživatel

#8256 Re: Re: Re: Hahaha. V bundestagu bude ohňostroj! :-D

2016-04-03 21:15

havloide

#8257 Re: Re: Re: Re: Hahaha. V bundestagu bude ohňostroj! :-D

2016-04-04 04:26

#8256: - Re: Re: Re: Hahaha. V bundestagu bude ohňostroj! :-D 

 tohle je ale realita bud ji zabijou jedneho dne muslimové a nebo lide kteři chcou chranit zem před islamizaci 

Německo by se nemuselo dnes obávat, kdyby nebylo blbé !!!

#8258 Německo by se nemuselo obávat vůbec. kdyby nebylo blbé !!!

2016-04-04 04:47

CITUJI:

Německo se obává, že je na řadě

Německý ministr vnitra Thomas de Maiziere ještě spal, když se mu o půl páté v noci na čtvrtek rozezvučel u hlavy mobil. Muž na druhém konci patří mezi hrstku vyvolených, kteří mohou volat kdykoli – a nezůstanou oslyšeni.

„Omlouvám se, že vás budím. Chlapci z monitorovací sekce zachytili něco, co musíte vidět,“ ozval se Helger Münch, šéf Spolkového kriminálního úřadu (BKA). Vzápětí svému šéfovi, s nímž si celá léta důsledně vyká, přeposlal několik výjevů, které Islámský stát (IS) prostřednictvím agentury Furat Media začal umísťovat na Twitter.

Jedna z fotomontáží znázorňuje hořící úřad kancléřky Angely Merkelové v srdci Berlína. „Německo je bojiště,“ nenechává doprovodný text nikoho na pochybách. Další grafika s výzvou „To, co zvládli tvoji bratři v Belgii, dokážeš také“ zachycuje letiště Kolín nad Rýnem/Bonn."

... a to si myslela ta HitlerBába Německá, že ji budpu islámisté milovat jako matku = velkou matku islámu v Německu !? Pozvi si je domů, a oni ti rádi podřežou krček, ty Hlupaňo !!!


Nepřihlášený uživatel

#8259 Re: Re: Re: Re: Re: Hahaha. V bundestagu bude ohňostroj! :-D

2016-04-04 06:25

#8257: havloide - Re: Re: Re: Re: Hahaha. V bundestagu bude ohňostroj! :-D 

 ČURÁKU.  na řadě jste vy, ale do kriminálu.


Nepřihlášený uživatel

#8260 Arménie přesouvá do Karabachu těžkou techniku (videa), Ázerbájdžán hlásí až 200 mrtvých

2016-04-04 07:09

Arménie přesouvá do Karabachu těžkou techniku (videa), Ázerbájdžán hlásí až 200 mrtvých

Proč nebylo dosaženo míru

Přestože bylo v roce 1994 mezi oběma republikami uzavřeno příměří, mírová dohoda nebyla doposud podepsána. V průběhu dvaceti let byla představena celá řada možností, jak konflikt řešit, navzdory tomu pokaždé některá ze stran nesouhlasila.

Arménii se během války podařilo obsadit nejenom území Náhorního Karabachu, ale také rozsáhlé oblasti v Ázerbájdžánu, což z ní teoreticky dělá vítěze, prakticky však zejména po ekonomické stránce země strádá v důsledku politické izolace a dopravní blokády. Poražený a na nerostné suroviny bohatý Ázerbájdžán se naopak stal vhodným partnerem pro zahraniční investory.

Ačkoliv mezinárodní společenství zdůrazňuje nutnost zrušení blokády Arménie, odchodu arménských vojáků z ázerbájdžánských okresů a umožnění uprchlíkům navrátit se do svých domovů, vlivem nových konfliktů a krizí není v současnosti tento region primárním zájmem velmocí. Náhorní Karabach tak dnes funguje jako samostatný, byť mezinárodně neuznávaný stát.

VICE-Arménie přesouvá do Karabachu těžkou techniku (videa), Ázerbájdžán hlásí až 200 mrtvých

Ázerbájdžánská strana přijala rozhodnutí, že jednostranně zastaví všechny vojenské operace na linii dotyku v Náhorním Karabachu, sdělil RIA Novosti vedoucí tiskové služby ministerstva obrany Ázerbájdžánu Vatif Ďargahly.

Více: Ázerbájdžánská strana přijala rozhodnutí, že jednostranně zastaví všechny vojenské operace na linii dotyku v Náhorním Karabachu, sdělil RIA Novosti vedoucí tiskové služby ministerstva obrany Ázerbájdžánu Vatif Ďargahly.


Nepřihlášený uživatel

#8261 Otázky a odpovědi V.V. Pjakina ze dne 28. března 2016

2016-04-04 07:13

Otázky a odpovědi V.V. Pjakina ze dne 28. března 2016

Obsah: O teroristických útocích v Bruselu, o tvoření nového národa v Evropě, o umývání nohou migrantů papežem, o odsouzení Savčenkové ve výročí Chatyně, o návštěvě Kerryho a jeho kufříku, o návštěvě Obamy na Kubě a dalším.

00:00 Teroristické útoky v Bruselu, židovský svátek Pesach, tvoření nového národa v Evropě, jaderná energetika, souvislost s pádem Boeingu v Rostovu a s umýváním nohou migrantů papežem (video )

24:40  Odsouzení Savčenkové 22.3. na 22 let, 22. březen jako výročí Chatyně, 22. březen jako teroristický útok v Bruselu

35:40 Návštěva Kerryho v Moskvě, chybějící čínská návštěva, příměří v Sýrii, proč Kerry tak často jezdí do Moskvy a kufřík a kytara Kerryho pro Putina (video)

43:20 Návštěva Obamy na Kubě, odmítnuté poplácání po rameni kubánským prezidentem, symbolika upadajícího vlivu USA ve světě (video)

47:00  Výročí konfliktu v Jugoslávii, Haag

51:16 Приговор Радовану Караджичу

52:12 Pro koho pracují Šarij, Leksus a Vovan

55:12 Závěr – bruselský útok a Pesach ještě jednou

VICE-Otázky a odpovědi V.V. Pjakina ze dne 28. března 2016


Nepřihlášený uživatel

#8262 Čínská náměstkyně předsedy vlády navštívila Izrael, bylo podepsáno 13 obchodních dohod

2016-04-04 07:14

Čínská náměstkyně předsedy vlády navštívila Izrael, bylo podepsáno 13 obchodních dohod

Hospodářská spolupráce mezi Izraelem a Čínou se velmi dynamicky rozvíjí důkazem je i současná návštěva. Na programu je podepsání 13 obchodních dohod v rámci zasedání společné rady obou zemí, které byla dnes zahájeno na Ministerstvu zahraničí v Jeruzalémě. Slavnostní společné izraelsko-čínské zasedání zahájil předseda vlády Benjamin Netanijáhú a náměstkyně předsedy vlády ČLR Liu Yandong, která stojí v čele osmdesáti členné čínské delegace, v níž jsou tři ministři, devět náměstků ministrů a čtrnáct prezidentů univerzit. Jednou z dohod, která bude nyní podepsána, je dohoda o vízech, kdy izraelští návštěvníci ČLR, podobně jako občané USA a Kanady budou moci navštěvovat Čínu s jedním vízem platným deset let.

Hagai Shagrir, ředitel Odboru pro severovýchodní Asii na izraelském Ministerstvu zahraničí uvedl, že se země dohodly též na zahájení provozu čínské letecké společnosti, která bude létat třikrát týdně do Tel-Avivu a obdobně bude pokryto spojení Tel-Aviv – Peking leteckou společností EL AL. Tak bude šest dní v týdnu probíhat letecké spojení mezi Čínou a Izraelem.

VICE-Čínská náměstkyně předsedy vlády navštívila Izrael, bylo podepsáno 13 obchodních dohod

pro kavárny a sluníčkáře
Nepřihlášený uživatel

#8263 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hahaha. V bundestagu bude ohňostroj! :-D

2016-04-04 07:15

#8259: - Re: Re: Re: Re: Re: Hahaha. V bundestagu bude ohňostroj! :-D 

 však uvidiš kdo bude na řadě  až se probudite s vašeho multikulti snu bude pozdě a přijemne to nebude když po vas pujdou muslimaci ale take vlastenci 


Nepřihlášený uživatel

#8264

2016-04-04 07:19

Útřední zpravodajská služba USA (CIA) navrhla americkému prezidentovi detailní plán tajné operace na svržení prezidenta Sýrie Bašára Asada v roce 2012 , ale Barack Obama neschválil návrh tajných služeb, informuje NBC News.

Televiznímu kanálu to řekl autor plánu, bývalý důstojník rozvědky Doug Laux, který byl dlouhou dobu „očima a ušima" operativních skupin CIA v Sýrii, spolupracoval s různými skupinami syrské ozbrojené opozice a rozvědčíky jiných zemí.

Další zdroje televizního kanálu v tajných službách potvrdily, že informace, které získával Laux, se dostala k nejvyšším vládním špičkám — náčelník amerických operativních skupin v Sýrii pravidelně prováděl briefingy pro kongresmany, obsah Lauxova plánu znal i Barack Obama.

„Bílý dům a vedení CIA od samého počátku dávaly najevo, že cílem našich operativních skupin je svržení Asada z funkce. Měli jsme 50 způsobů, jak zjednodušit tento proces, v mém plánu bylo vše rozepsáno černé na bílém. Ale politické vedení nám nedalo ani jednu šanci je realizovat", řekl bývalý důstojník.

VICE-Lavrov: Prohlášení o dohodě USA a RF o Asadovi je záměna faktů

Laux navrhoval svůj plán vedení země ještě před tím, než se Islámský stát (IS, zakázaný v RF — pozn. red.) odpojil od Al-Kaidy a oznámil vytvoření Hálífátu na obsazeném území v Iráku a v Sýrii", uvádí televizní kanál.

Více: Útřední zpravodajská služba USA (CIA) navrhla americkému prezidentovi detailní plán tajné operace na svržení prezidenta Sýrie Bašára Asada v roce 2012 , ale Barack Obama neschválil návrh tajných služeb


Nepřihlášený uživatel

#8265 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hahaha. V bundestagu bude ohňostroj! :-D

2016-04-04 07:21

#8263: pro kavárny a sluníčkáře - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hahaha. V bundestagu bude ohňostroj! :-D 

PROSTĚ JE NAHLAŠ ŽE TU URÁŽI VLASTENCE A NEZTRACEJ ČAS S VYMYTIM MOZKEM TOMU INTELIGENCI DO HLAV NENATUKAŠ ALE BRZY SE MUŽE STAT TO CO BYLO V BRUSELU SE MUZE STAT MEZI NIMA PROTOZE SOU JEN STADO CO ODVADI PRACI PO ZASLUZE JE CEKA SMRT TAK CI JINAK


Nepřihlášený uživatel

#8266

2016-04-04 07:23

Za podpory oddílů domobrany se syrské armádě podařilo získat kontrolu nad centrální částí města Karajtínu, boje proti teroristům ze skupiny Islámský stát (IS, v Rusku zakázaný) pokračují na jeho západním předměstí, informuje zpravodaj RIA Novosti.

Ve středu města se do práce pustila skupina ženistů. Prchající ozbrojenci stačili zaminovat řadu hlavních ulic i obytné budovy. Podle slov syrských důstojníků už je pod kontrolou vládních vojsk 80 % území města. Ozbrojenci ustupují v terénních vozidlech k horám na severu. Vojska přesunují do města těžkou techniku.

Více: Za podpory oddílů domobrany se syrské armádě podařilo získat kontrolu nad centrální částí města Karajtínu, boje proti teroristům ze skupiny Islámský stát


Nepřihlášený uživatel

#8267

2016-04-04 07:27

Syrský prezident Bašár Asad má za to, že na západní země není spolehnutí – nejednají čestně, jsou neupřímné, jejich politika se rozchází s normami mezinárodního práva.

„Nejdůležitějším ponaučením, které jsme si odnesli, i když si myslím, že to víme už dávno, je to, že Západ nejedná čestně. Západní země nejsou upřímné. Prosazují politiku bezzásadovou, mající jen máloco společného s mezinárodním právem a OSN. Na Západ není spolehnutí při řešení jakéhokoli problému. Čím lepší máš přátele, tím rychleji a s co nejmenšími ztrátami lze dosáhnout řešení. Každý státní činitel by si měl umět vybírat přátelské státy, které budou stát na jeho straně v době krize", prohlásil Asad v interview pro Sputnik.

Více: Syrský prezident Bašár Asad má za to, že na západní země není spolehnutí – nejednají čestně, jsou neupřímné, jejich politika se rozchází s normami mezinárodního práva.

Ve středu večer, den po ukončení hlasování v Sýrii, byly vyhlášeny celkové výsledky: Při účasti necelých 73,5 % z počtu bezmála 16 milionů oprávněných voličů získal dosavadní prezident 88,7 % hlasů, al-Núrí 4,3 % a Hadžar 3,2 %. Zbylé lístky byly neplatné. Oba neúspěšní kandidáti výsledky uznali a demokratičnost voleb i kampaně už potvrdili zahraniční pozorovatelé.
Pro Ukrajinu zapomínáme na Sýrii: Válka pokračuje, Asad vítězí nejen na bojištích. Proč se Západ obává nadcházejících prezidentských voleb?


Nepřihlášený uživatel

#8268

2016-04-04 08:31

Sobotka ignoruje sněmovní evropský výbor?

Iráčtí uprchlíci nejsou u Jihlavy spokojeni. Chtějí pryč, třeba i z ČR - Sobotka ignoruje sněmovní evropský výbor? Premiér dostal ostrý vzkaz - MASOVÉ STŘETY MEZI STUDENTY A POLICIÍ V PAŘÍŽI - USA budou od příštího roku bránit Evropu před Ruskem - Ruská odpověď na vyslání amerických vojáků do východní Evropy: "Nebudeme pasívně přihlížet" - Uprchlíkům ruply nervy. Zaútočili na policisty - JE SNAD SEKTA FANATIKŮ KOLEM KALOUSKA, ŠTĚTINY, JAU JAU BIOMASOVÉ, KOCÁBA A BURSÍKA VÍC NEŽ OBČAN? + video sestřih z této akce. - Pozvánka na demonstraci 9.4.2016

VICE-Studio REPORT 1.4.2016

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

USA V ČR NECHCEM

#8269 Přístí rok nás budou bránit teroristé kteri vytvorili Al-Kaidu,a ISis

2016-04-04 08:39

přístí rok nás budou bránit teroristé kteri vytvorili Al-Kajdu,a ISis

 

VYPRAVÍ DŽIHADYSTA 

 

(USA PUSTILO AGENTA A ZAPLATILO MU ZA ZALOZENI IS 20-30MIL DOLARŮ)

 

VICE-Spojenectvo USA - ISIS (ISIL) odhalené

 

VICE-PRAVDA: Jak VYMÝT MOZEK celému národu??? (UKRAJINA,USA,EVROPA od roku 1985)

Koho už nudí fráze, jež šíří satelitní televize (satelitní v politickém smyslu) – a rád by věděl, jak to Amerika myslí doopravdy – sleduje George Friedmana. Agentura STRATFOR, jíž šéfuje, je think-tankem Bílého domu, Pentagonu a CIA.„Amerika se zrodila z války, pokračuje v boji až do dnešního dne a vojenské tempo se neustále zrychluje (…) Během dvacátého století byly Spojené státy ve válečném stavu patnáct procent svého času. Ve druhé polovině dvacátého století byly ve válce dvaadvacet procent času (…) Tato statistika zahrnuje jen velké války (…) A vzhledem k tomu, že dvacáté první století začalo roce 2001, Spojené státy jsou v neustálém válečném stavu. Válka je pro americkou zkušenost ústřední a její frekvence neustále narůstá. Je zabudovaná do americké kultury a hluboce zakořeněná v americké geopolitice (…) Řím nepodnikl nic, aby si podmanil celý svět. Bojovné výpady podnikal jen na svou obranu a během tohoto úsilí se z něj stala říše.“ Zato „rozsáhlá a ambiciózní strategie Spojených států“ se sice „vždycky netýká války“ (neb vstupuje do „všech procesů, které vytvářejí národní moc“). Zároveň o ní však „platí – asi mnohem víc než u jiných zemí – že se války a interakcí mezi válkou a ekonomickým životem týká. Historicky jsou Spojené státy válečnickou zemí.“ Právě to je – jak věc zcela „přirozená a jednoznačná“ - „hluboce zakořeněno v DNA celého národa“.
George Friedman - Příštích sto let. Předpověď pro jednadvacáté století (The Next Hundred Years. A Forecast for the Twenty-First Century). Česky vyšla v nakladatelství DOKOŘÁN.

VICE-Místem války Evropa ?USA nemá spojence!!!

dokument spoluprace s IS a Washingtonem

USA V ČR NECHCI

#8270 přístí rok nás budou bránit teroristé kteri vytvorili Al-Kajdu,a ISis

2016-04-04 08:46

přístí rok nás budou bránit teroristé kteri vytvorili Al-Kajdu,a ISis NEVIDIM AGRESI V RUSKU JA JU VIDIM V ISLÁMU NE V RUSKU!!!!A VIDIM AGRESI JEŠTĚ V USA A V EU NE V RUSKU!!!TAK PROTI ČEMU NÁS BUDE OKUPOVAT TERORISTICKA ALIANCE NATO V EVROPĚ!!! 


Nepřihlášený uživatel

#8271

2016-04-04 09:34

DEMONSTRACE „ZA ČESKOU REPUBLIKU 09-04-2016 14:00 - 09-04-2016 16:00 VICE- ZDE


VICE-DEMONSTRACE "ZA ČESKOU REPUBLIKU 2" - pozvánka


Nepřihlášený uživatel

#8272

2016-04-04 09:34

DEMONSTRACE „ZA ČESKOU REPUBLIKU 09-04-2016 14:00 - 09-04-2016 16:00 VICE- ZDE


Nepřihlášený uživatel

#8273 Re:

2016-04-04 10:30

#8272: -  

 setkání fašistů a buzerantů. přujďte skinheadi


Nepřihlášený uživatel

#8274 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hahaha. V bundestagu bude ohňostroj! :-D

2016-04-04 10:31


Nepřihlášený uživatel

#8275 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hahaha. V bundestagu bude ohňostroj! :-D

2016-04-04 10:34

#8263: pro kavárny a sluníčkáře - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hahaha. V bundestagu bude ohňostroj! :-D 

 píšeš stejné pičoviny pořád dokola, komu tady vyhrožuješ nácku. máš zmatek v historii a v palici.  v jedné větě si protiřečíš! ucpi si tu díru co v hlavě, ať netrousíš piliny. a ucpi si i tlamu kokote nacistická,