Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Nepřihlášený uživatel

/ #11492 Máme jedinečnou situaci.

2016-10-19 09:46

Zajímavé Příležitost Zde

Máme jedinečnou situaci.

Je to byly zveřejněny jasné podstatné důkazy, že Hillary jednal protiprávně a měly by být obviněn a pravděpodobně jít do vězení s ohledem na pravidla stanovená vládou.

• Pokud se to stane, budeme svědky poměrně posun ve způsobu, jakým náš svět je běh, ztrátu výkonu kliky a možná i více energie se vrací k lidem.

• V případě, že nemá jít do vězení, a nějak se stane prezidentem, a to nejen bude vědět zločinci spustit některé země, ale to bude ještě jasné, veřejnosti, že tam je něco v zákulisí děje, že je chrání určitá málo.

To povede k ještě větší chápání manipulace, co se děje v našem světě.

U některých konečných myšlenkami tady, chtěl bych zdůraznit, že v obří síti mám on-line a ze všech lidí Mluvil jsem během posledních několika měsíců, ani jeden člověk řekl, že podporují, nebo by hlasoval pro Hillary Clinton ,

Takže tam, kde jsou její voliči a kde je její popularita? Neříkám, že moje síť je celý snímek, ale pouze to, že nemohu Zdá se, že zjistit, kdo ve skutečnosti podporuje tuto ženu za prezidentství.

Nezapomínejme, jediný důvod, proč ona je kandidát místo Bernie Sanders je z důvodu Superdelegates. Veřejnost chce Bernieho.

Tak,

• Proč zřízení jít s Hillary místo?

• Jsme svědky šikmé čísla a zmanipulované volby znovu?

Wikileaks byl zodpovědný za řadu VICE-důležitých zjevení  v průběhu posledních několika let. 

Děkuji informátorů! Každý z vás pomáhá skoncovat s kabaly a jejich tajemství .

..VICE-Wikileaks vydává 1000+ e-mailů Clintonové války v Iráku - čtení je tady