Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Nepřihlášený uživatel

/ #11565 Komu bije srdce za Zaslíbenou zemi a Přemyslovský národ, musí dnes řvát: „ŽALUJI!“

2016-10-28 09:04

Komu bije srdce za Zaslíbenou zemi a Přemyslovský národ, musí dnes řvát: „ŽALUJI!“

Klause a Zemana je třeba chápat jako pravé obránce národa

V souvislosti s aktuálním zaostřováním hranice mezi politiky, kteří půjdou na Hrad a těmi, co půjdou na trucpodnik, je dobré si připomenout, že ne nadarmo byla zaznamenána i tato Mistrova slova: „Nemyslete si, že jsem přišel, abych na zem přinesl pokoj. Nepřišel jsem přinést pokoj, ale meč. Přišel jsem, abych rozdělil člověka proti jeho otci, dceru proti matce a snachu proti tchyni. Člověk bude mít nepřátele ve vlastní rodině.“

Z toho jasně vyplývá, že jámy, které hloubí kavárníci, vytvořili tím, že se protiví přirozenému řádu světa, který byl popsán ještě před jeho stvořením. A také se ukazuje, že oni jsou v menšině. Ne, Miloš Zeman není Ježíš Kristus a ví to. Je ale jeho skutečným, nikoli psaným vyznavačem. Je poctivý ke svému svědomí a hájí a bije se za Kristův poklad, nad který není – za zotročované, zadupávané a zasypávané, tedy Boží lid a kalich. Klaus a Zeman nejsou „jen“ politici z řady.

Když se skutečný český vládce, tedy jako Zeman identifikovaný s lidem, rozhodne konat svou službu svědomitě a není za to včas zabit, nastane zrcadlový efekt. Vše, co v něm odpůrci lidu a jeho vůdce spatřují, vidí sami sebe. Adresáty těch již letitých nadávek a dehonestací jmenovitě vůči Miloši Zemanovi jsou ve skutečnosti oni sami. Zvíře, které v něm vidí, reprezentují v reálu oni. Chaos, omyl, šlendrián a ostuda po celém světě, je jejich dílem a hořkým plodem. Ať si ale nemyslí, že ho za ně bude jíst někdo jiný. Sami si připravili svou odplatu.

VICE-Komu bije srdce za Zaslíbenou zemi a Přemyslovský národ, musí dnes řvát: „ŽALUJI!“