MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

/ #110494 Re: To je fakt super, to ti dodal Ovčáček? To jsi přece ty sám nemohl nikdy vyprodukovat :-)

2017-06-03 13:52

#110493: -  

 Nejskvělejší na celé věci, jak je tvůj příspěvek vlastně směšný, jak šmešné je osočování Kalouska z čehokoliv špatného, když Andrej Bureš Babiš celé jeho politické působení jen hladá alespoň něco, alespoň ukradenou korunu, za kterou by jej mohl žalovat a nic, vynaložil na to stovky milionů našich daní, zkontroloval 64 000 faktur ministerstev, která obsadilo ANO Stb a vůbec nic, jediné na co se zmůže je mávání pamfletem z kterého nedokázal potvrdit zhola nic. :-) přestože na to využil obrovské prostředky daňových poplatníků a měl a má přístup ke všemu, co kdy Kalousek kdy ve státní správě podepsal :-) a dokonce i v soukromí, tedy i k jeho daňovým přiznáním :-). 

Jak směšný je dnes Babiš a jak věrohodný je Kalousek, když Babiše nazývá daňovým podvodníkem. 

Jak směšný je dnes plastický termín bez jakéhokoliv obsahu pražská kavárna, do které Zeman ani Ovčáček nikdy vlastně nikoho nebyli schopni konkrétně zařadit a nějakým jasným dokumentem ony lidi spojit, aby vůbec bylo možné mluvit o tom, že mají nějakou stejnou ideu - pražské kavárny :-). 

Jak směšný jsi ty s kopírováním blábolu, který ti nejspíš poslal Ovčáček :-)

Jak směšný je tvůj příspěvek v kontextu s průzkumy a to pan Drahoš ani nevede kampaň :-). Jak směšný v 11 % starších patnácti let, kteří jsou dosud schopni Zemanovi lži označovat za pravdu, když jich stabilně bylo 15 % a jak směšně to vypadá s tím, že 24 % starších patnácti let Zemanovi nedůvěřují vůbec a to přesto, že jich stabilně bývalo také 15-17% :-)

Je to dobře, že jsi směšný, svědčí to o tom, že se věci vrací k normálu. 

Nepřihlášený uživatel

/ #110493

2017-06-03 13:50

Autor vítačské petice Drahoš je, jako kandidát vlastizrádné, zločinecké, neomarxistické, protičeské, proimigrantské a banderovskosudeťáckoskopřácké TOP09 a "Pražské kavárny", zcela nevolitelný!!!