MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#110476 Re: Re: Re:

2017-06-03 11:49

#110475: - Re: Re:  

 Z jakého důvodu si vytváříš představu, že si kdokoliv v Evropě vybral migraci? Jak si na takovou hloupost vlastně přišel? 

Usuzuješ podle toho, že se ročně uvnitř EU přestuhují miliony lidí a každoročně do EU po celou dobu jeji existence přicházelo a přichází 500 000 lidí, aniž bys to vůbec tušil? 

Mirgrace je vlastnost lidí, není to něco si můžeme či nemůže vybírat, obzvláště ne za situace, kdy se migrace stane živelnou. 

Jestli byl někdo skutečně schopen živelnost migrace řešit a z drtivé většiny i vyřešit, byla to paní Merkelová nikoliv ubožák, opilec a lhář Miloš Zeman, na tom se jistě v klidu shodneme. 

Pokud pan Drahoš bude člověkem, který bude schopen s lidmi jako je paní Merkelová nebo např. paní Mayová důstojně komunikovat a spolupracovat, bude to prezident bezpochyby naprosto skvělý a to, že toho schopen je, je naprosto jednoznačné. 

Pan Drahoš by byl jistě důstojným prezidentem ČR a je velká pravděpodobnost, že jím také bude. 


Nepřihlášený uživatel

#110477 Re: GEN a Hyde park....

2017-06-03 11:54

#110467: -  

 

 Co vlastně řešíš? 

Hyde park civilizace...

Chybí ti ještě něco?

To je zajímavé, že ti to nechybělo, když jsi volil naprosto zjevného lháře a idiota (nevzdělaného a nevzdělatelného člověka) Miloše Zemana. Víš kolik napsal knih Miloš Zeman a o čem? Že to jsou jen samé debilní bláboly o ničem? Že nikdy nenapsal jedinou skutečně reálně odbornou práci? Že nic nevíme o jeho otci natož o jeho prarodičích? Jediné co víme o jeho matce, že to byla deviantní učitelka mlátící děti ve škole i Miloše doma tak, že si na to v sedmdesáti letech živě vzpomíná a navhuje to jako řešení do škol. 

Tady je potřeba říci, že paní Valachová přivedla prakticky do každé třídy základní dalšího dospělého a tím prakticky eliminovala šikanování dětí pedagogy, což bohužel v českém školství nebyl vůbec marginální jev, neboť např. rasismus (i rasismus sociální - ve smyslu, dítě - rodina nemá dostatečné ekonomické zdroje srovnatelné s "mými"(pedagogem) dítě tedy nemá "nárok"), mezi pedagogy je díky jejich stále ještě komunistické minulosti velmi rozšířeným jevem. 

http://www.jiridrahos.cz

Kandidátskou disertační práci jsem obhájil v roce 1976 a přešel na pozici vědeckého pracovníka do oddělení chemických reaktorů. Vzhledem k tomu, že jsem odmítl podepsat spolupráci se Státní bezpečností a poté i opakovaně nabízený vstup do KSČ, pracoval jsem na pozici řadového vědce až do roku 1989.

Co ještě potřebuješ vědět? Ty tomu nevěříš? V roce 1976 bylo klidně možné, že atmosféra na VŠCHT dovolovala, aby se sešla katedra a nadaný student obhájil i disertační práci, neboť té předcházelo tzv. kandidátské minimum, které se dalo složit relativně snadno i v situaci, kdy se člověk projevoval dosti vyhraněně k režimu.  Horší to pak bylo s obhajobou disertaci, kdy již bylo nutné, aby se k ní sešla "celá" katedra ovládaná komunisty, tam již vyhraněný názor vůči režimu měl dosti fatální důsledky na ochotu se "sejít". 

Pokud pan Drahoš nechodil v té době např. veřejně do kostela a byl schopen šikovněji odmítat nabídky StB a KSČ i to se vcelku dalo, tak mohl v systému skutečně na střední úrovni řadového vědce existovat, obzvláště, pokud bylo komunistům jasné, že jeho přínos vědecké práce přesahuje jeho pozici v které je ochoten pracovat. 

To co o sobě pan Drahoš říká, je uvěřitelné a je to také evidentně naprosto snadno doložitelné. 


Nepřihlášený uživatel

#110478 Re:

2017-06-03 12:08

#110458: -  

 S tvojí představou o lidech na světě je div, že jsi schopen vyjít na ulici. 

Nic takového jako monokulturní společně neexistuje a je velmi pravděpodobné, že právě monokulturní společnosti, pokud vůbec existovaly tak zanikly. 

Představy Zemana a tvoje o veřejném prostoru nejsou představy reálné, ale účelově tvořené. Komunisté a nacisté typicky tvoří účelové představy o historii, vývoji lidského myšlení, rasách, kulturách atd. To přece velmi dobře víme, v komunistické totalitě jsme žili a lži, které komunisté dodnes vydávají za realitu jsou naprosto absurdní, nesmyslné, bez jakékoliv hodnoty kulturní, mravní natož vedecké a to přesto, že to nazývají "vědeckým komunismem", kdy už samo takové sousloví evokuje, že to bude blábol, přesto to byli schopni přednášet na vysokých školách a vytvářet dojem, že je to realita. 


Nepřihlášený uživatel

#110479 Re: Re: Re: Re: Re: Musíme se přimknout k bratrskému slovanskému Rusku!

2017-06-03 12:15

#110463: - Re: Re: Re: Re: Musíme se přimknout k bratrskému slovanskému Rusku! 

 Podezřelé na Alexandrovcích je především ekonomika provozu tohoto komunistického cirkusu. Z lístků není možné tento cirkus zaplatit, tedy musí být někde jinde jiný zdroj financování tohoto cirkusu. Otázka je ale proč, kdo to finacuje a za jakým účelem. Je-li to Kreml plný KGBáků co tím tedy takový Kreml, který je bez nejmenších pochybností plný KGBáků, sleduje? Co je smyslem zpěvu komunisických častušek? Co to má vyvolat v posluchačích? 

Je to snad dojem, že komunistická totalita je přijatelná, protože parta lamapasáků v placatých čepicích umí zpívat? 


Nepřihlášený uživatel

#110480 Re: Zlo je pořád stejné.....

2017-06-03 12:20

#110465: -  

 ....sektářství libovolného druhu. Tedy islám s jeho 1,5 mld. lidí, kteří se k němu hlásí a po staletí si spravují veřejný prostor problémem není, problém jsou jistě sekty islámu, ale ty nemají s islámem nic společného, protože s ním nesdílejí víru v Boha tedy kategorii absolutního dobra. Stejně tak takovou věc nesdílí ateistické sekty komunistů, nacistů....., které se mnohdy nazývají politickými sektami, neboť zneužívají ateismus k získávání politické moci a to za pomoci teroru, komunisté i nacisté jsou tedy velmi podobni právě sektám islámu a je dokonce mnoho důvodů si myslet, že IS je důsledkem školení teroristů v teroru a získávání politické moci za pomocí teroru, v komunistických diktaturách v osmdesátých letech. Bohužel západ tyto zločince ztratil ze zřetele a myslel, že v Rusku již pro tyto zločince nevznikne podpora, byla to velká chyba. 

 


Nepřihlášený uživatel

#110481 Re: Pan Miloš Zeman bude opět skvělý prezident všech Čechů!!!

2017-06-03 12:26

#110476: - Re: Re: Re:  

 Tak na to zapomeň, skopčáckej eurohulibrku!


Nepřihlášený uživatel

#110482 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-06-03 12:29

#110481: - Re: Re: Re: Re:  

 Myslíš, že budeš mít vliv na volbu pana Drahoše? O tom velmi pochybuji, byť se jistě vy ruští trotlové s celou vaší bandou na Hradě budete velmi snažit, abyste vliv měli, již dnes je jasné, že Zeman svojí ubohostí své voliče odradil, obrovské množství z nich nechce ani slyšet jeho jméno, což dokládají setrvalé neúspěchy Zemanovců přestože se stihli již přejmenovat a Zemana již do svých kampaní netahají. 

Miloš Zeman nikdy skvělým prezidentem nebyl, neboť vlastně nikdy nebyl prezidentem, neboť Ústava nepřipouští, aby v ústavní pozici byl člověk, který porušuje volební zákon a ústavu, což přesně Miloš Zeman dělal jak dokládají rozsudky Nejvyššího správního soudu. Vol 39/2013 - 51

Tedy pokud občan měl být dbalý ústavy, nemohl Zemana v ústavní pozici respektovat a musel už jeho inauguraci, na kterou si mimochodem skutečně uvázal kravatu s ruskou trikolorou (idiot, nebo záměrný idiot), kritizovat. 

 

 

Vlastenci do boje!

#110483

2017-06-03 12:31

Miloše nedáme, raději "Pražskou kavárnu" zbouráme!!!


Nepřihlášený uživatel

#110484 Re: Miloš Zeman se každý den dokáže zbourat sám......

2017-06-03 12:34

#110483: Vlastenci do boje! -  

 .....žádné pomatence k tomu opravdu nepotřebuje, je v tom přeborník. Dnes je ale velmi pravděpodobné, že jej jeho obsluha každý den ještě doplňkově zbourá amfetaminy, tedy kokainem či pervitinem, čemuž nasvědčuje jeho přehnané sebevědomí, aniž by se mu alkoholově pletl jazyk. 

Plastický termím pražská kavárna nemá žádný obsah, je natolik plastický, že tam Zeman s Ovčáčkem dokáží kdykoliv zařadit kohokoliv. 

Proto jsou to také komunisté, je to podobně plastický termín jako v padesátých letech "kontrarevolucionáři", kde nakonec skončil nejen komunista Slánský ale i např. komunista Husák, který strávil v kriminále sedm let. 

Vlastenci do boje!

#110483

2017-06-03 13:31

Miloše nedáme, raději "Pražskou kavárnu" zbouráme!!!


Nepřihlášený uživatel

#110485 Zeman kandidaturu vzdá (není schopen kandidovat), řekne rusákům, ať si protlačí Robejška......

2017-06-03 12:51

Lidé mají lepší mínění o Drahošovi než o Zemanovi, říká průzkum

.....ale zkušenost se Zemanem to již vlastně nepřipustí. Robejšek sice prakticky denně celostránkově inzeruje v IDnes, ale hodnotu či dosah jeho inzerce nejspíše nemá žádnou. Robejškvci se nenazvaly robejškvci jen proto, že už byli sládkovci a zemanovci se zřejmým výsledkem. Rusáci jej jistě ještě mocně podpoří a jistě budou generovat spoustu odporností na pana Drahoše i na pana Horáčka, ale dosah bude již pravděpodobně malý. Ruská propaganda je již velmi průhledná, jak doložily volby ve Francii.  

Brzo bude i pan Horáček daleko přijatelnější než Miloš Zeman, kdy bych řekl, že již jen velmi malé procento lidí vůbec počítá s tím, že by Zeman skutečně kandidoval. 

Karel Schwarzenberg nebyl mnohými lidmi volen proto, že jim připadal "starý" a "vetchý".  Zeman je již dnes naprosto fyzicky i mentálně nezpůsobilý pro výkon ústavní pozice a to plně odmýšlím jeho porušování volebního zákona, ústavy, základních pravidel slušnosti a kultury tedy to, že člověk dbalý Ústavy vlastně Zemana nikdy nemohl v ústavní pozici respektovat. 

Jeho lidé se již dnes snaží vybírat zisky všude možně a nemožně. Kruliš se chtěl alespoň projet autíčkem. Forejt si nechával posílat chlapečky a sjížděl se kokainem, Mynář si už před časem pořídil baráček a mladou manželku, Nejedlý zkouší zpeněžit 5 mld. to dluží rusáci za dodanou technologii pro plynovou elektrárnu a postupně budou vyplouvat na povrch další a další věci. Burinánová studuje v zahraničí možná na útraty Miloše Zemana.  Jistě se o své přihlásí Augustín, Hlinovský, Kmoníček už byl "odměnen"...... bude to velmi zajímavé, času už mají velmi velmi málo, nejen proto, že Miloš může zkolabovat každý den, kdy nedokáží dostatečně uhlídat jeho spotřebu alkoholu.  

 "Drahoš by byl velmi dobrou hlavou státu rovněž dle 12 procent respondentů, ale velmi dobrou podle 28 procent. Za spíše špatného jej považuje jen 10 a velmi špatného sedm procent. Ostatní dotázaní nemají jasný názor."

Vzhledem k tomu, že pan Drahoš je jistě velkým protikladem Zemana, je reálná podpora Zemana velmi malá, neboť pouze sedm procet respondentů by pana Drahoše považovalo za špatného prezidenta. 

Se Zemanem je to velmi velmi vážné. Věci už se začaly ubírat opět správným směrem k mravnosti, kulturnosti a vzdělanosti. 

Zemanův poslední zločin, pokud se vůbec dožije konce volebního období bude generální amnestie pro jeho partu rusko čínských trotlů na Hradě.

Ústavní soud to ale bude pravděpodobně v tomto případě řešit jako to řešil nedávno Ústavní soud na Slovensku, věc budou ještě velmi vážné a dokčáme se od Zemana ještě velkých překvapení.  Nepochybuji o tom, že např. Tvrdík, Nejedlý, Mynář, Hlinovský, Ovčáček budou velmi amnestii potřebovat, tedy potřebují k ní Zemana dotlačit.  

Viz. výroční zprávy BIS, které v kapitolách 2.4 nejpíše hovoří především o Hradu - https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html


Nepřihlášený uživatel

#110486

2017-06-03 13:27

Havel byl kretén pěstovanej stbákama! 


Nepřihlášený uživatel

#110487 Re:

2017-06-03 13:31

#110486: -  

 Máš k dispozici všechny jeho projevy zkus to prokázat - http://www.vaclavhavel-library.org

Na třech projevech Miloše Zemana, které jsem v této diskusi okomentoval, lze jasně prokázat, že je Zeman lhářem a to dokonce účelovým lhářem, jehož lži jsou v korelaci s ruskou propagandou v češtině. Tedy bych očekával, že když se Zeman takto sám usvědčuje a to je to prý učiněný genius s fotografickou pamětí, pak nebude ani ten nejmenší problém vzít vlastně libovolný skutečný projev Václava Havla a prokázat to co tvrdíš. 

Vlastenci volí SPD Tomia Okamury!!!
Nepřihlášený uživatel

#110488

2017-06-03 13:34

Sobotkovský neomarxismus lidem jen komplikuje život. Třídní boj, převýchova, inkluze. Skončeme ten cirkus


Nepřihlášený uživatel

#110489 Re: Re:

2017-06-03 13:35

#110487: - Re:  

 Myslíš, že to ten kretén pěstovanej StBákama Havel přiznal v nějakém projevu, idiote? :-)))


Nepřihlášený uživatel

#110490

2017-06-03 13:38

Stačí být plný zášti vůči Ruské federaci, nazvat se komentátorem a už nic nebrání tomu, aby dotyčný dostal potřebný prostor ve sdělovacích prostředcích. Takovému příběhu patří úvod pravidelného ohlédnutí za uplynulým týdnem v médiích. „Roli současného etalonu protikremelského fanatismu pomalu po přece jen – aspoň občas – akademicky decentnějšímu Michaelu Romancovovi v poslední době na ´plný úvazek´ převzal zcela bezbřehý flagelant Vladimír Votápek. O jeho zajímavé minulosti za komunismu jsme už před časem psali. Zřejmě na něj platí ono ‚poturčenec horší Turka‘, stejně jako na exkomunistu Štětinu či exsvazačku Pajerovou. Když se někdo za každou cenu snaží, aby se zapomnělo na jeho činy minulé, koná činy dnes mnohem hlasitější a okatější.

 

A proto není divu, jak rétorika Vladimíra Votápka vypadá. Jeho jediným tématem je prezident Vladimir Putin a Rusko. „Kdekoli nastrčí svá ústa, padají z něj moudra dehonestující tohoto státníka a jeho zemi. Protože jsem pana Votápka za jeho nehorázné rétorické průjmy nabíral na vidle v této rubrice už stokrát, začínám si připadat už trochu podjatý. Proto si alibisticky vezmu na pomoc čtenáře, kteří bez nároku na potlesk či odměnu glosovali nejnovější výron Votápkovy obsedance, jenž vyšel posledního května ve středu na iDnes pod věru výmluvným titulkem: ‚Frustrovaný Putin se v Paříži nestačil divit. Macrona nepřehrál.‘ Votápek ve zmíněném článku šije do Putina stejně srdnatě jako obvykle.

 

„Předhazuje mu všechno na světě, ale tentokrát konkrétně – v souvislosti s jeho schůzkou s novopečeným francouzským prezidentem Macronem, že prý se Putin a jeho kamarila měli podílet na podpoře Marine LePenové, a to všemi legálními i nelegálními prostředky. Pro Votápka je typické nejen to, že se zásadně nezatěžuje argumentací, kterou by své teze učinil věrohodnými, ale navíc se u něj projevuje prazvláštní jev: umanuté podkládání jistých výrazů svou vlastní sémantickou náloží. Jestliže Putin řekne, že mu jde o ‚restart vztahů‘ či ‚obnovení dialogu‘, Votápek těm slovům rozumí jako ‚snaze zakrýt ruské fauly‘, abych jmenoval aspoň jeden příklad pervertovaného myšlení pana Votápka.


Nepřihlášený uživatel

#110491 Re: Re: Re:

2017-06-03 13:39

#110489: - Re: Re:  

 Když se k tomu přiznává Miloš Zeman prakticky v každém jeho veřejném projevu a je to přitom takový genius, tak proč by se to alespoň jednou nestalo, když ten je podle tebe přece naprostým hlupákem Václavovi Havlovi? 

Neváhej, já jsme svojí kritiku Zemana, komentováním jeho projevů svojí občanskou povinnost odvedl, jasně Zemana usvědčuji ze lhaní a jasně tedy dokládám, že rozsudky nejvyššího správního soudu, které konstatují, že Miloš Zeman je lhářem a porušovatelem volebního zákona jsou pravdivé a že jej tedy není možné dokonce ani tolerovat v ústavní pozici, Ústava to nepřipouští, bylo by to neodpovědné jednání vůči sobě i celku. 


Nepřihlášený uživatel

#110492 Re: To Vladce Iljičovi Putinovi sdělil ale pan prezident Macron přímo do očí, to si žádný novinář...

2017-06-03 13:43

#110490: -  

 Předhazuje mu všechno na světě, ale tentokrát konkrétně – v souvislosti s jeho schůzkou s novopečeným francouzským prezidentem Macronem, že prý se Putin a jeho kamarila měli podílet na podpoře Marine LePenové, a to všemi legálními i nelegálními prostředky.

....v ČR nevymyslel a ani nemusel vymýšlet, obzvláště když má neonacistka Le Pen více jak čtvrt miliardový dluh v rusákově a ruská banka působící v ČR, která jí to půjčila z ČR, zkrachovala, aby nebylo komu dluh platit a pojištěné vklady zaplatil český (evropský) systém pojištění vkladů jen částečně z fondu tvořeného bankami, tedy bohužel i z našich daní. :-)

Realita Kremlu je bohužel asi daleko děsivější než to, co čteme v novinách, ale řekl bych, že přesto máme docela dobrý obraz o současném novém CCCP, viz. přejmenování ITAR na TASS, tedy opět na tiskovou agenturu sovětskovo sojůza, neboť ruská propaganda sama na sebe vlastně ve svých vlastních lží o ostatních napraší víc, než by jim bylo milo, což také mimochodem pan prezident Macron sdělil Vlaďce Iljič Putinovi :-) přímo do očí.   

http://www.forum2000.cz/koalice-pro-obnovu-demokracie


Nepřihlášený uživatel

#110493

2017-06-03 13:50

Autor vítačské petice Drahoš je, jako kandidát vlastizrádné, zločinecké, neomarxistické, protičeské, proimigrantské a banderovskosudeťáckoskopřácké TOP09 a "Pražské kavárny", zcela nevolitelný!!!


Nepřihlášený uživatel

#110494 Re: To je fakt super, to ti dodal Ovčáček? To jsi přece ty sám nemohl nikdy vyprodukovat :-)

2017-06-03 13:52

#110493: -  

 Nejskvělejší na celé věci, jak je tvůj příspěvek vlastně směšný, jak šmešné je osočování Kalouska z čehokoliv špatného, když Andrej Bureš Babiš celé jeho politické působení jen hladá alespoň něco, alespoň ukradenou korunu, za kterou by jej mohl žalovat a nic, vynaložil na to stovky milionů našich daní, zkontroloval 64 000 faktur ministerstev, která obsadilo ANO Stb a vůbec nic, jediné na co se zmůže je mávání pamfletem z kterého nedokázal potvrdit zhola nic. :-) přestože na to využil obrovské prostředky daňových poplatníků a měl a má přístup ke všemu, co kdy Kalousek kdy ve státní správě podepsal :-) a dokonce i v soukromí, tedy i k jeho daňovým přiznáním :-). 

Jak směšný je dnes Babiš a jak věrohodný je Kalousek, když Babiše nazývá daňovým podvodníkem. 

Jak směšný je dnes plastický termín bez jakéhokoliv obsahu pražská kavárna, do které Zeman ani Ovčáček nikdy vlastně nikoho nebyli schopni konkrétně zařadit a nějakým jasným dokumentem ony lidi spojit, aby vůbec bylo možné mluvit o tom, že mají nějakou stejnou ideu - pražské kavárny :-). 

Jak směšný jsi ty s kopírováním blábolu, který ti nejspíš poslal Ovčáček :-)

Jak směšný je tvůj příspěvek v kontextu s průzkumy a to pan Drahoš ani nevede kampaň :-). Jak směšný v 11 % starších patnácti let, kteří jsou dosud schopni Zemanovi lži označovat za pravdu, když jich stabilně bylo 15 % a jak směšně to vypadá s tím, že 24 % starších patnácti let Zemanovi nedůvěřují vůbec a to přesto, že jich stabilně bývalo také 15-17% :-)

Je to dobře, že jsi směšný, svědčí to o tom, že se věci vrací k normálu. 

Nepřihlášený uživatel

/ #110493

2017-06-03 13:50

Autor vítačské petice Drahoš je, jako kandidát vlastizrádné, zločinecké, neomarxistické, protičeské, proimigrantské a banderovskosudeťáckoskopřácké TOP09 a "Pražské kavárny", zcela nevolitelný!!!


Nepřihlášený uživatel

#110495 Co vlastně Zeman mínil amnestií a "zkušební dobou" Kájínka....

2017-06-03 14:11

.....Zeman netvrdí, že je nevinný, dokonce stanovuje zkušební dobu, tedy jednoznačně amnestií říká, osvobozuji dvojnásobného nájemného vraha a celoživotního kriminálníka, který nikdy nic v životě nedělal, než páchal trestnou činnost se zbraní v ruce. Osvobozuji člověka jehož nejhorší zločin přezkoumaly nespočty soudů včetně soudu ústavního a všechny jej shledaly pachatelem dvojnásobné nájemné vraždy. 

Tedy Zemanovi hrabe, byl zfetovaný když to podepsal? 

Zeman: Milost dám jen umírajícím vězňům, u Kajínka chci nový proces

Zeman v roce 2013 ani nevěděl, že nejhorší zločin Kájínka posuzovalo hned několik soudů mimo Plzeň včetně Ústavního. Opravdu velmi zvláštní člověk, je ten Miloš Zeman. 

Vlastní rozhodnutí prezidenta republiky ani není dosud možné dohledat, jako by nevyšlo ve sbírce zákonů. Je tam rozhodnutí o volbách ale nikoliv o amnestii Kájínka. Hrad si tedy moc povinnosti neplní se zveřejňováním. 

Zemanovi evidentně hrabe a když pro něj text formulovali, tak byli asi pod vlivem drog všichni. 

Zeman neuvádí žádný důvod, proč tak učinil, to je naprosto absurdní a bezprecedentní. I šílená Klaus-Zemanova makroamnestie měla zdůvodnění. 


Nepřihlášený uživatel

#110496 Komunistická ideologie v praxi, Rusko je vlastně dnes složeno jen z vrahů a jejich obětí.....

2017-06-03 14:21

Po stopách Rudých Khmerů. Turisté objevují krvavou minulost Kambodže

Když se řekne Kambodža, první asociací pravděpodobně bude Angkor Wat. Slavný chrámový komplex je jednoznačně největším tahákem země. Turistům, kteří chtějí ovšem zemi poznat i z jiné stránky, je určena prohlídka, která je zavede po stopách komunistické organizace Rudí Khmerové. S nimi se pojí například nechvalně známá věznice Tuol Sleng nebo takzvaná vražedná pole.

....či potomků vrahů a jejich obětí. To je realita Ruska s miliony zavražděných umučených v gulagu. Každá rodinu v Rusku je zasaženě z jedné či druhé strany, tak masivní vraždění v Rusku probíhalo po dlouhé desítky let.  


Nepřihlášený uživatel

#110497 Re: Komunistická ideologie v praxi, USA je vlastně dnes složeno jen z vrahů a jejich obětí.....

2017-06-03 14:28


Nepřihlášený uživatel

#110498 Re: Re: Komunistická ideologie v praxi, USA je vlastně dnes složeno jen z vrahů a jejich obětí.....

2017-06-03 14:28

#110497: - Re: Komunistická ideologie v praxi, USA je vlastně dnes složeno jen z vrahů a jejich obětí..... 

 Jj za všechny zlodějiny Babiše může Kalousek :-). 

Ale jsou rudí khmérové komouši, je to tak?

Je Andrej Babiš soudruh a možná, až rozhodne Slovenský ústavní soud i ŠtBák, je to tak?

A půjdou Adrejovi na jeho svatbu svědčit osvědčení svědci od slovenských soudů soudruzi důstojníci z ŠtB :-)? 

 


Nepřihlášený uživatel

#110499 Brexit je obrovský problém, vykřesat z něj cosi pozitivního by asi neuměl ani .....

2017-06-03 14:37

S premiérkou Mayovou je nespokojena polovina Britů, ukázal průzkum

.....iluzionista David Copperfield a to se jej Mayová v případě brexitu snaží napodobit. Volby jsou referendem o brexitu a dopadnou podle očekávání - odmítnutím brexitu, neb dnes je i těm, kdož pro něj hlasovali z většiny jasné, že si naběhli na ruskou propagandu. 

Jak to ale Británie bude řešit je otázka, jednou z možností je rozpad Británie a vstup Skotska a Anglie do EU. 


Nepřihlášený uživatel

#110500 Je potřeba vyčíslit škody, které nepřijetí eura vygenerovalo a generuje.....

2017-06-03 15:08

Firmy si během intervencí vyzkoušely, jaké to bude s eurem. Eurizace se už asi nezastaví

 
 
  • I když se některé české firmy snaží kvůli kurzovému riziku české měně vyhýbat a obchodovat v eurech, daně a mzdy musí hradit v korunách.
  • Obavy z prudkých výkyvů kurzu měny po ukončení intervencí ČNB se zatím nenaplnily, koruna vůči euru posílila od dubna jen zhruba o dvě procenta.
  • Ukončení kurzového závazku centrální banky přesto mnohé podniky donutilo znovu se zabývat tím, jak se proti nežádoucím pohybům kurzu chránit.

....českému hospodářství. Státy EU desítky let používali ECU právě proto, aby firmy nemusely řešit kurzová rizika. S příchodem eura samozřejmě ECU přestalo existovat a státy, které si ponechali své měny museli zvolit řešení, jak se kurzovým problémům bránit, např. navázáním pevného kuzru na euro - podobně jako tomu bylo u ECU.