Petice rodičů za otevření škol do konce školního roku

Nepřihlášený uživatel

/ #271 Re: Re: Re:

2020-04-18 07:41

#270: Michal Šotola - Re: Re:  

Zcela zavádějící je naopak názor, že najednou z ničeho nic už tu virus není a vše bude ok. Je potřeba neusnout na vavřínech a mít se stále na pozoru. Ano Vy možná podobný způsob ochrany skutečně nepotřebujete, ale nejste na světě jenom Vy. Třeba jste již nemoc prodělal, že? To se to potom vykřikuje. Trochu sobecké, nemyslíte? Většina lidí je opačného názoru než jaký máte právě Vy, pokud jste si nestihl všimnout. Zodpovědný rodič chápe veškerá rizika a nebude kvůli jednoho měsíce riskovat zdraví svých bližních. Vy se určitě ztotožníte s experty z EDINu, kteří naopak hystečí, že tím vznikne negramotná generace :D ... Ano, chce to zachovat klid, bez emocí, nebojte se, za ten jeden měsíc, kdy nepůjdou Vaše děti do školy, určitě nezhloupnou :D :D :D

Apropo nechápu jak souvisí zavření škol do konce školního roku s vaším výrokem, že tak zůstaneme nadosmrti v karanténě. Trochu moc zbytečných emocí z Vaší strany, si myslím :D

Pokud alespoň trochu uvažujete hlavou, tak právě naopak, způsob který zvolila vláda a ministerstvo školství není nešťastný a ustrašený, jak tvrdíte, on je hodně dobře, promiňte mi to slovo, vyčuraný, a v podstatě vám ukazuje, jak smýšlí většina, která byla kompetentními osobami "vyslyšena".

Vaše opozice má tedy velmi malý prostor cokoliv kritizovat. Z toho mám obrovskou radost. Protože mým názorem je a bude, kdybychom nahoře měli kohokoliv jiného, byli bychom v ři... Nebýt rýpalistů a podobně smýšlejících lidí jako jste Vy, nemusel by vzniknout výsledek dokonale vystihující přísloví: vlk se nažral a koza zůstala celá. Je to výsledek, za který mohou právě lidé, jako jste vy! Asi tak.

Tvrdíte, že jste lékař. Jako lékař patříte k lidem s příjmem vyšším než má většina lidí v ČR. Pokud tak nutně potřebujete, aby Vaše děti měli zajištěnou stálou kvalitní výuku, tak Vám nic nebrání tomu si pedagoga, který by Vaše děti mohl vyučovat klidně i u Vás doma, vyhledat na internetu. Jsem si jistá, že byste našel i pedagoga, který by se dětem věnoval za minimální odměnu. Pevně věřím, že tím Vašim dětem uděláte nesmírnou radost :D

Dnes pan Babiš prohlásil, že lékařům je třeba za svou práci přidat. Tak já doufám, že když všechno podle Vás bylo téměř v normálu, žádný zvýšený zápřah, že se také dobrovolně a bez emocí vzdáte jakékoliv částky navíc, protože by podle vašich vyjádření, byla přeci nezasloužená .)

Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...