Petice Za zrušení soukromých exekutorů

Nepřihlášený uživatel

/ #593

2012-04-08 14:39

Připojuji se k petici za zrušení soukromých exekutorů.Mám s nimi velmi špatné zkušenosti.Měl jsem kamarádku,která dostala výpověď z bytu, protože nemohla platit náje.Poskytl jsem ji možnost u mne přechodně bydlet,protože mám volnou místnist.Pokud si nenajde zaměstnánání a jiný byt.Měla v té místnosti jen pár nezbytných věcí na přespání.Majetek žádný u mne neměla.
V ránních hodinách přišli 2 exekutoři a jeden z nich,takový typický kriminální týpek okamžitě začal lepit žluté cedulky EXEKUČNĚ ZABAVENO na všechno. A to nejen dlužnici. Protože jsem nesouhlasil jsem s jeho drzým jednáním, tak jsem zavolal policii. Přišli 2 policisté a řekli mě, že s tim nemohou nic dělat, že je to v rámci zákona.
Sebrali mě tiskárnu a kabely od počítače a pokud jim nedám 20000,-Kč,že mě všechno odpoledne odvezou do Přerova.Teprve potom budu muset dokazovat, že je majetek můj.Nechtěli odejít a nutili tu paní zaplatit výše uvedenou částku a podepsat splátkový kalendář.Částku 20.000,-Kč zaplatil nakonec můj vnuk, kterého jsem zavolal,aby nám neodvezli veškeré zabavené věci. Protože ta paní nepodepsala splátkový kalendář a musela z bytu odejít, tak byla tak zoufalá,protože neněla kam jít, že třetí den skončila svůj život pod koly vlaku.Toto se přihodilo pře rokem v lednu.
Takhle bezohledně oni jednají s dlužníky.A já spolu s vnukem jsme měli celý měsíc starostí s dokazováním, že zabavený majetek je můj.
Proto naprosto souhlasím s jejich zrušením.