Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Nepřihlášený uživatel

/ #1309 Re: Re: Re:

2012-04-16 15:57

#1301: proud - Re: Re:  

Víš já v tom včerejšku vidím jasný úmysl. Vandas to zaregistroval již 3 dubna a zpráva o tom vyšla zrovna včera v den protestů a mohu vám říci všem, že se mě strašná síla lidí chodila ptát ještě před začátkem, zda jsme ti radikálové od Vandase a říkali nám, že se báli na demonstraci proto vůbec přijít. Po vysvětlení situace zůstali a na tuto situaci se mě ptali i novináři a chtěli vědět kdo to u nás vlastně pořádá a zda jdeme s Vandasem či nikoli. Tato skutečnost ovlivnila strašlivým způsobem účast lidí na manifestacích a byla to záměrně mířená podpásovka mocných proti nám. Došlo na slova z Parlementních listů, kde se psalo, "HV má protestovat společně s odbory, půjde však o to zda se do té doby celá nerozhádá". A ještě jsem dnes dostal jeden zajímavý mail. Proč se máme hádat mezi sebou a různě se tím štěpit. Je nás v ČR dost, kteří mají stejné myšlenky a stejnou ideu jak dál. Místo žabomyších válek mezi sebou pojdme použít v boji proti nim jejich zbraně. Založme si jednu stranu s kterou půjdeme do voleb a s kterou oslovíme lid této země a pak můžeme vytvářet to co je naším snem. Demokracii od spodu. Přemýšleli jste všichni i o této možnosti, anebo si myslíte, že to je špatná myšlenka a špatný postup !?! Stefi HK