Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

proud

#1301 Re: Re:

2012-04-16 08:25

#1300: - Re:  

ono je to vsechno slozity,aspon vidime jak nas vsechny ruzny "rozhazovani" do ruznejch stran rozdeluje,i ta snaha se podle spatnyho stavajiciho systemu do nich sami rozdelovat,to jasne ukazuje kolik mame jeste sami na sobe prace.Byl jsem na popelku taky nastvanej,ale kdyz si tohle vsechno uvedomim,uz vlastne ani nejsem,zustala mi jen takova pachut na patre :-).Mozna to byl jeho zpusob boje,dostat se mezi strany a do vlady a bejt lepsi.Mozna to byl taky jen hlad po moci a financich,to vi jenom on,faktem zustava,ze to bylo spatne.Jeho vystoupeni v mediich mohla klidne bejt komedie pro lidi sehrana za ucelem zkompromitovani obcanskejch hnuti,aby vsichni videli,jak jsou lidi co je vedou neschopny a nepridavali se,kdo vi,ja ne,nevidim do zakulisi.Jen vim,ze ti kdo nas chteji ovladat a maji tu moc poroucet i nasi vlade maji hodne dobre propracovany techniky jak zachazet s masama ,s davem i jednotlivcem,neni radno je podcenovat,maji moc i prostredky.Proto uz i nenavist k popelkovi ustoupila,je to jen clovek a proste neobstal.Dobre ze se na to vcas prislo,ne proto abych ho pomluvil,ale proto,ze se nenapachalo vic skody,at uz to myslel dobre,nebo spatne.O to by nam melo jit,poznat sami sebe a vcas urcit co je nejlepsi pro nas vsechny.Ale jak rikam,na to na sobe musime makat,vlastne tim i zlepsime vsechno kolem sebe.Muzeme se snazit sebevic s vladou i systemem,ale porad to budeme jen my na kom hlavne zalezi,tak je treba si to uvedomovat.........proud
proud

2012-04-16 09:23

nasel jsem zajimavy myslenky co by nas kazdyho mohly "popostrcit" :-) :Alexis de Tocqueville (1805-1859) řekl:
„To, čeho bychom se měli obávat, není nemorálnost velkých pánů, nýbrž skutečnost, že nemorálnost vede často k velikosti“.
V souvislosti nejen s tímto výrokem, má sebepoznání nezastupitelné místo pro každého, kdo chce přežít bez negativních vlivů současného zkorumpovaného světa.
Je to směr, který vede člověka k citlivosti a ke schopnosti vyhýbat se v co největší míře chybám, které by uškodily většině, ale i člověku samotnému. Je to cesta k sebezměně, k nalezení sebe sama a cesta víry v lepší život než je ten, o kterém nás současní politici přesvědčují, že již lepší být nemůže.
Ten, kdo se chce této přirozené změně bránit, je vinou vnitřních, ale i vnějších manipulátorů neschopen připustit nedostatek základního poznání o sobě samém.
Na závěr této úvahy se nabízí uvést myšlenku Henryho Millera (1891-1980) „Nevytvoříme nový svět dříve, dokud jsme nevytvořili nové lidi“. .............proud
mikina

#1303 Re: dotaz

2012-04-16 10:56

#1285: -

Milá paní (nebo slečno),můžu se zeptat jak vypadá to Vaše "postavení"?Vidím že příspěvek byl vložen 15.4. v době kdy probíhaly demonstrace,ale Vy jste tedy demonstrovala doma u počítače.Velmi chválihodné!Komentářů je tady skoro 1300 Až na vyjímky si všichni stěžují jaký je v zemi a ve vládě s prominutím bordel tak proč sakra nevyjdete do ulic!!!!!!!!!!!!!!! My jsme s manželem včera byli a bylo nám ztoho smutno.Byli jsme v UH bylo nás tam zhruba 30-40.Byla jsem hrdá že jsem češka ale teď se stydím za náš národ.Naříká se v anonymitě doma u počítače u televize,v hospodách.Připadá mi,že my Češi jsme tupé ovce.Všechno si necháme líbit. "VŠAK ON TO ZA NÁS NĚKDO VYŘEŠÍ-FRANTO POJĎ PŮJDEM RADŠI NA PIVO." TAK LIDI CO SI STĚŽUJETE VŽDYŤ VÁM JE VCELKU DOBŘE. BYLO TO VČERA VIDĚT PO CELÉ REPUBLICE!

proud

#1304 Re: Re: dotaz

2012-04-16 13:15

#1303: mikina - Re: dotaz 

taky bych si dovolil otazecku,protoze cejtim v podtonu rekl bych zbytecnou jedovatost:-).Kdyz vidite k cemu vsemu tolik tech demonstraci prospiva,jak si i navzdory nim dela vlada stejne co chce ,az jakoby na just,takze vysledek,az na jeden ,veskerej zadnej,ten jeden je,ze si aspon lidi vsimnou ze se neco deje a nekteri se zajimaji co,a aspon se neco dozvedi,co jeste delate krome toho,ze demonstrujete? ;-).Co treba obcanska neposlusnost? Jak se angazujete v tyhle veci,kdyz vidite kam to vede s demonstracema? :-).Kdybyste nevedeli co je to ta neposlusnost,staci rict,rozepisu se o ni :-).Navic demonstraci poradala taky proflakla a zrazena holesovska vyzva,takze se nedivim,ze se dost lidem nechtelo,s prihlidnutim k pocasi ....proud

Nepřihlášený uživatel

#1305 Re: Re: Re: dotaz

2012-04-16 13:57

#1304: proud - Re: Re: dotaz

pane proud na tohle je úplně zbytečné odpovídat protože já nejsem jedovatá ale naštvaná a mimochodem co děláte VY?

proud

#1306 Re: Re: Re: Re: dotaz

2012-04-16 14:22

#1305: - Re: Re: Re: dotaz 

tak ja vam to teda septnu :-),bourim po celym internetu za zmenu systemu u nas,zucastnuju se demonstraci,mluvim osobne z oci do oci s lidma na ulici kdekoliv je potkam,a jsem obcansky neposlusnej,nepodporuju banky ani financni system,platim a beru jen penize v hotovosti,nemam konto,karty,vkladni knizky,kupuju jak jen je to trochu mozny a vejdu se do penez produkty lidi ze svyho okoli,a vubec jen cesky zbozi u nas vyrobeny.A pak to tradicne min uznavany specialne mezi ustrasenejma cechackama,nemlcim k cemukoliv co se mi kde nelibi,at je to korupce,kamaradickovani se za ucelem vejdelku a vubec porusovani pravidel dobryho souziti,at jde o sofery prasata,vulgarni personal spitalu,spatna prace ,nebo jednani kohokoliv.Zkratka "nedrzim hubu a krok" a snazim se dotahovat svoje aktivity az do konce,pokud mozno slusne a mirumilovne i kdyz to nekdy da zatracenou praci,kolik je mezi nami zloby,lenosti,zavisti a neprejicnosti se skodolibosti,zla jako takovyho.Naopak podporuju to dobry kde si ho vsimnu a jak se da,byt i slovem uznani a usmevem.No a pestuju,sam sobe to zdravy papani a vubec se snazim dobrat co nejvetsi sobestacnosti,momentalne pracuju na vyrobe horaku na vodik ziskanej z vody,nebylo by pekny topit vodou a vodu s ni ohrejvat?;-),pro vsechny a zadarmo,kdyz se zadari,hodim to mezi lidi,vsem kutilum,at si taky vyrobej:-).Mam nazor ze clovek se ma zivit praci,ale pomahat si maj lidi zadarmo.Ale je na kazdym co dela a nedela a je to jeho svobodny rozhodnuti a vec toho jak je daleko a probuzenej,uznavam princip svobody,takze rad poradim,ale nezadam,ani me nezajimaj vyuctovani tech co se angazujou,nebo ne,nehraju na cerny a cerveny puntiky:-).Jooo,a nediskutuju anonymne,alespon s tou prezdivkou jsem si dal praci,aby mi mohli lidi aspon vynadat:-))).......proud

Nepřihlášený uživatel

2012-04-16 14:47

I okamžitá demise současné zlodějské vlády a jejího ochránce, presidenta republiky, jakož i odchod všech zkorumpovaných politiků ze všech politických stran, je už jen slabou náplastí na neduhy současné politiky.
proud

2012-04-16 14:48

jinak jsem fanda Cacha a Ponerta,SKDE,i kdyz jak jinak,mam urcity vyhrady,ale kdo je nema,ten snad ani nema vlastni nazory :-),tihle kluci opravdu makaj a nosej kuzi na trh,i kdyz nekdy trochu neobratne,ale proc ne,jsou to obycejny lidi jako nas je ta vetsina,prece,
pro nas pro vsechny..........proud

Nepřihlášený uživatel

#1309 Re: Re: Re:

2012-04-16 15:57

#1301: proud - Re: Re:  

Víš já v tom včerejšku vidím jasný úmysl. Vandas to zaregistroval již 3 dubna a zpráva o tom vyšla zrovna včera v den protestů a mohu vám říci všem, že se mě strašná síla lidí chodila ptát ještě před začátkem, zda jsme ti radikálové od Vandase a říkali nám, že se báli na demonstraci proto vůbec přijít. Po vysvětlení situace zůstali a na tuto situaci se mě ptali i novináři a chtěli vědět kdo to u nás vlastně pořádá a zda jdeme s Vandasem či nikoli. Tato skutečnost ovlivnila strašlivým způsobem účast lidí na manifestacích a byla to záměrně mířená podpásovka mocných proti nám. Došlo na slova z Parlementních listů, kde se psalo, "HV má protestovat společně s odbory, půjde však o to zda se do té doby celá nerozhádá". A ještě jsem dnes dostal jeden zajímavý mail. Proč se máme hádat mezi sebou a různě se tím štěpit. Je nás v ČR dost, kteří mají stejné myšlenky a stejnou ideu jak dál. Místo žabomyších válek mezi sebou pojdme použít v boji proti nim jejich zbraně. Založme si jednu stranu s kterou půjdeme do voleb a s kterou oslovíme lid této země a pak můžeme vytvářet to co je naším snem. Demokracii od spodu. Přemýšleli jste všichni i o této možnosti, anebo si myslíte, že to je špatná myšlenka a špatný postup !?! Stefi HK
proud

#1311 Re: Re: Re: dotaz - jednim smahem

2012-04-16 17:11

#1310: - Re: Re: dotaz 

to vezmu:-)).Jisteze,ta divcinka jen dokazala co se nam snazi system vstipit do hlav,ze nas zivot je o prachach,uz nevidela na jak vratkejch nohach stoji jeji prace,vejplata i budoucnost,nepremejslela o svejch svobodach(prodava je),ale a co nesu nejhur,myslela jenom na sebe.Jinak Vandas mi nic nerika,mozna bych se mel cervenat,ale ja opravdu jedu hlavne sam za sebe tak takovej prehled nemam,ci myslenky me oslovej,s tim jsem,jestli je to jeden clovek,pul naroda,nebo celej,nerozlisuju,proste vim co chci a co nechci a bud se s ostatnima shoduju,nebo ne.Uz jsem holt takovej,vlk samotar co je vlastne divne hozenej,protoze ac samotar,zalezi mu nejdriv na ostatnich:-))))))),taky uchylka,holt nemuzu hodit kamenem:-)))))))).A k tomu napadu s tou stranou,je to sice hezky receny,libive,ale jednak to jde proti nasemu zakladnimu uceni,ze zadny strany a podruhy tu zase bude strana,i kdyz zustane jedina(tomu neverim uz jen z jeji existence,protoze zaklad svobody je ta svoboda,kdyz bude tahle,muze jich bejt prece svobodne kolik chce,nechceme zpatky KSC:-)))) ),s tim ze se "nekdy" rozpusti,porad rozdeli lidi na ty v ni a na ty mimo,ja bych opravdu byl pro rozumnej system a hlavne ani sobe ani lidem nelhat i kdyz pravdy nebejvaj tak opentleny jako lzi.Rozumnej clovek pochopi o co jde,kdyz ma cas popremejslet,nejsme narod blbcu,ale po ty zrade v 89 se nedivim,ze jsou lidi neduverivy,do toho jeste system v jehoz bludech vyrustaj ,pak popelka s zabomysi valkou a mame to pekne pokupe.Lidi potrebujou cas,neda se nic delat a je nan nas abysme je presvedcili.A s tim popelkou,souhlasim,ze to rozhadani nemusi bejt na porad,meli bysme k sobe cesty hledat a nachazet,ucit se to,budeme to potrebovat,kdyz chceme bejt lepsi.Ale uprimne,neshody v nazorech jsou normalni,o tom je kazdy deni,ktery neco opravdu plodi a jen si na to nehraje,dulezitej je ten spolecnej cil a ten doufam mame,jeste to osobni uvedomeni a mame to doma :-)...........proud

Nepřihlášený uživatel

#1312 Re: POSLANECKÁ KANTÝNA

2012-04-16 17:22

Jana

2012-04-16 17:25

Vždyt se podívejte na pana premiera Nečase,jak nám pěkné kulatí.Slušná druhá brada sako sotva dopne,ale samozřejmě,když se tak levně napaoá,že?

Nepřihlášený uživatel

#1314 Re: Re: Re: Re: dotaz - jednim smahem

2012-04-16 17:43

#1311: proud - Re: Re: Re: dotaz - jednim smahem:  Názory máme oba absolutně stejný na tom se shodnem. Ono když se nad tou 1 stranou a volbama zamyslíš, bylo by to v této současné době legitimní, protože by to splnovalo současné zákony tohoto státu a pokud by to oslovilo lid v takovém množství, které je zapotřebí ke změně ústavy a zákonů, proč toho nevyužít a pak si vše potřebné můžeme změnit, dle svých představ sami mírovou a legální cestou. Je to jen o tom, že použiješ jejich metodu, kterou oni tak bezmezně praktikují a nedokáží připustit jinou možnost. To je ta zbraň, kterou jsem měl na mysli, proto ji použijme v boji proti nim ať se ukáže kdo je lepší. To je to co říkal politolog Payne, že máme velmi jednoduchý program, na který lid slyší. Proč to nezkusit touto cestou, proč musíme tvrdě zastávat cestu, kterou nyní razíme. Ano máš pravdu, že to bude cesta dlouhá a komplikovaná, protože nyní narážíme na onen blog těch co mají média, prachy a tyto naše, jak dnes říkají hurá myšlenky se jim nelíbí a jsou dle nich proti zákonné, ale co by říkali kdyby najednou ty naše myšlenky byly zákonné a někdo by s nimi kandidoval dle jejich zákonnů do řádných voleb. To už by si ty jejich zákony přestal totiž najednou porušovat a pak by měli tuplem strach, teď si z nás jen dělají šoufle a moc dobře vědí proč. Takto zkus i přemýšlet vlku samotáři.........stefi

Nepřihlášený uživatel

#1315 Re:

2012-04-16 17:48

Jana

2012-04-16 17:49

Prosím za všechny obyčejné lidi,dotahněte to do konce.Je to slušně rozjetý,tak at to vyjde.
proud

#1317 Re: Re: Re: Re: Re: dotaz - jednim smahem

2012-04-16 18:35

#1314: - Re: Re: Re: Re: dotaz - jednim smahem 

to je prave to,o co se snazim,nehlasame snad,ze zrusime strany? Najednou otocime a vyjedeme s jednou?:-))).Jak potom muzeme chtit aby nam nekdo veril dal a ostatni myslenky?A dal,nehlasame snad,ze si narod bude vladnout a urcovat svy zastupce,zakony,system? :-).Tak to abysme se ho zeptali,ne? Nebo budeme jednat za nej a rozhodovat tak,jak je to zvykem dneska?A budeme mu rikat:"vydrzte lidi,je to jen finta,jak vyhrajem,zrusime se?Hlavne za nama pojdte!".To je jen tak to,co je videt.A co az prijde to,co videt neni,az dojde na lamani chleba?Predstavme si,ze jsme udelali stranu,vyhrali volby,mame svy lidi ve vlade a pak prijde to zakladni,za prve,padnou na "zpracovavace",a to profesionaly,sluzebniky tech ktery vladnou vsem vladam.Co potom?Narod se to nedovi a nezabrani jim v tom,protoze to bude jedna strana,ale ono jich ve vlade bude vic,ta situace bude uplne jina,nez jakou potrebujeme,cokoliv udelame,vsichni budou proti:-).Ono se to lehce rika,ale praxe takova nebude,udelat si stranu,jit do voleb a mit slovo ve vlade,to se hodi podle myho nazoru do dnesni situace s tim,ze se nic nezmeni.Mozna se pletu,ale tvrdim,ze bud vsechno,nebo nic,vlada je spatna,system je spatnej,svetovej system,tedy i nas.Je treba je zmenit,primo a natvrdo a prosadit to lepsi.Ne opravovat a flikovat nespravitelny,ale postavit uplne novy...........proud

Nepřihlášený uživatel

#1318 Re: Re: Re: Re: Re: Re: dotaz - jednim smahem

2012-04-16 19:46

#1317: proud - Re: Re: Re: Re: Re: dotaz - jednim smahem: Jo ten závěr máš dobrý i tu myšlenku máš i já máme dobrou jak jít dál. Je tu, ale ten zásadní problém, jak to co tu funguje nyní sundat hned jak píšeš. Vidíš to sám co se děje. Všude jinde ve světě by poslanec a nebo ten kdo vykonává politiku po vynesení rozsudku i když zatím nepravomocného odkráčel sám a nebo by ho spolustraníci odpískali sami a tady??????????. Ty věříš tomu, že je někdo donutí aby odešli sami, zapomeň na to, nějaké demonstrace, výhružky na to oni z vysoka se... a dělají si z nás akorát prd..., protože vědí, že na ně nemáme. Ty si myslíš, že se toho co se chystá na sobotu leknou??? Vůbec ne, protože ten tlak je slabý. Dokud lidi nevyjdou ven v milionech a nebude to jako na Islandu, tak se nic dít nebude. A bude se čekat a čekat. Pokud z hrušky dolů, pak to musí mít nějakou disciplinu z naší strany a přímý následný tlak a musí sílit. Zatím je to jen o tom, že každý tlačí na pilu doma od PC, aby nebyl moc veřejně vidět a nebo se žvaní o tom jak to změnit v hospodě. A to je k ničemu. Lidi mají strach a to je to proč se to nedaří. A i kdyby náhodou vláda padla sama od sebe, zase se to začíná mezi nima po dnešku rozhádávat, tak tu po volbách vyhrají socani, protože my se nestačíme dát patříčně do kupy. A je to i o tom, že tu furt je něco uzákoněno a to něco se musí dodržovat. Ať jsem se ptal kohoko li, jak chce po případném pádu vlády tady realizovat demokracii od spoda nikdo z nich mi nedokázal z vedení iniciativ odpovědět, protože to není tak jednoduché. Ty si myslíš, že ti naše požadavky po pádu vlády schválí ODS či Růžový, protože to budou oni kdo tu bude realizovat další chod tohoto státu do případných voleb, tak jako tomu bylo v roce 2010. Proto mám tu myšlenku to vymyslet tak, jak jsem už psal. Chceme li to hned proč to takto nezkusit a ne stále tlačit myšlenku, která je opravdu moc nereálná.....Stefi

Nepřihlášený uživatel

2012-04-16 19:57

Ten Bárta je vážně takový omezenec?Další výsměch VV?Proč ne kandidatura na prezidentský post?Ten člověk je vážně hlupák ale drzost a sebevědomí mu nechybí.Šťasná to osoba.Kdo z normálních a inteligentních lidí má takové smýšlení?
Je to parta dobytků a pevně věřím,že "na každou svini se voda v kotli vaří"!
Mars

#1320 Zdravim

2012-04-16 20:13

Uz je treba tem nenazrancum ukazat za si to nemuzou dovolit. Korupce je vlastizrada a za tu je trest nejvissi
proud

#1321 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dotaz - jednim smahem

2012-04-16 20:20

#1318: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: dotaz - jednim smahem 

trefils hrebicek na hlavicku,tohle vsechno si prave uvedomuju a zda se,ze lidi jeste nejsou zrali,to je co jsem uz kolikrat psal.Mam dojem,ze by na ne ani statisice nestacily uz dneska,jen tak v ulicich,prave proto,ze jen v ulicich,navic si myslim,ze tu neni island,muzou obklicovat jak chteji a busit do nadobi taky.Dokud nas nebude hromada a neprestanem proste respektovat zakony,nebude to zadna revoluce,ale porvavani po namestich.Uz jsem psal co je treba,obcanskou neposlusnost a dlouhou generalni stavku,pak to kecne nenavratne cely a naraz ,a to si bud jistej,jen je treba vydrzet.Jakmile padne vlada a ustanovi se prozatimni,obsadej media,pak uz lidi zorganizujeme raz dva,bude to o necem jinym.Takhle mame porad svazany ruce,nikdo poradne nevi co a jak a kdo je kdo.Obsazenim medii mas do tejdne jasno,a kazdej v tomhle state.Jenze demonstrovat v par lidech a muset dodrzovat stavajici zakony,to nikam nevede,samozrejme,ale to prece ani nemuze nikdo cekat,od toho je revoluce revoluci,ze stary zakony padaji,to je uplne normalni.Jenze sebrat a zavrit par stovek lidi neni az takovej problem,ovsem sebrat jich statisice,to uz ani nejde.Je potreba makat na lidech a s lidma,ne to lamat pres koleno,jako mi to prijde,ze se deje..........proud

Nepřihlášený uživatel

2012-04-16 21:17

Změnit naši vládu a zákony je nejvíší prioritou naši krásné vlasti pro tvorbu demokracie práv a svobod pro nás naše děti a všech slušných lidí zde žijících,budme znovu velikány vcelém světě a přestanme se chovat jako hloupé viděšené ovce!!!!
proud

#1323 Re:

2012-04-16 21:50

#1322: -  

souhlas,ale nejen zakony zmenit a predat vladu nad sebou samejma lidem,ale aby to melo smysl,musime zmenit sam system,to bude tezkej ukol,ale s pomoci vsech se da zvladnout,bez toho nebude mozny stastne a svobodne zit.Protoze banky a financni system jako takovej uz to nalajnoval celymu svetu jinak,jsme pouze jeho otroci a chysta se poradny pritazeni sroubu,to co delaji soucasny vlastizradci vydavajici se za vladu,jsou jen nevinny pripravy na rozkaz shora,bude hur,kdyz to tak nechame...........proud

Nepřihlášený uživatel

#1324 Re: Re:

2012-04-16 22:55

#1323: proud - Re:jo to mas pravdu, asi jedna z nejhorsich veci jsou ted penize. Je na case se jich zbavit na celem svete , nebot to dava moc prave jak rikas tem co je drzi,tvori, a ja nevim co.je treba aby se cela populace planety probudila a uvedomila si ze jsme jen kus hroudy ve vesmiru a ze tu krasne muzem existovat a expandovat, jen staci spravne vyuzivat zdroje a ve prospech vsech.Bohuzel kazdy vidi jen sve okoli.(jenze mam obavy, jsme zvirata, mame stejny pudy,geny,atd. A myslim si ze v lidech je zakorenena touha pro to mit vic a byt mocnejsi nez ten druhy ,nebot pak mas vetsi sanci na rozmnozeni- proste veci co mame vsichni v mozku). Takze co delat

proud

#1325 Re: Re: Re:

2012-04-16 23:11

#1324: - Re: Re:  

co delat?Uvedomit si,ze rozum nas prave od zvirat odlisuje a jestlize ten dar mame,nedostalo se nam ho pro nic a za nic.Urcite ne proto,abysme ho uzivali prave zvirecim zpusobem.To je vec,kterou v nas podporuje prave stavajici system,zalozenej na soutezeni,zvyhodnovani se a predvadeni se,jak tomu prave u zvirat je za ucelem plozeni,a na rozdil od nas jen v dobe plozeni,jinak zijou v miru,samozrejme kdyz nepocitam opatrovani potravy a tady jsme na dalsim zcesti,ze to neni jen o plozeni,ale plozeni se jeste rozsirilo o mamonarstvi.Meli bysme si uvedomit,ze mame rozum,kterej nam dava ohromnej potencial k ohromnejm vecem a souziti by mela bejt ta z nich,ktera je jaksi samozrejma,mam pocit,ze se v nem ani nepocitalo s nejakym "nesouzitim",to je to co delame ted.Myslim si,ze jako lidstvo jsme meli bejt uz o neskutecne obrovskej kus dal,jenze vyuzitim rozumu zvirecim zpusobem se jaksi brzdime a dokola nicime,takze vlastne zaciname porad od nuly.Je cas se probudit a vybudovat si spravedlivej system dobryho souziti,jak mezi sebou tak ve vztahu k prirode,to znamena neco,kde nebude neco jako zivotni nejistota,nebo nebezpeci od sobe rovnejch,ale kde ten svuj potencial vyuzijeme misto k zabijeni se a soutezeni o zvanec tim tvurcim zpusobem,ovsem ten je udupavanej prave tema vlastne zbytecnejma kazdodennima starostma o ten kus toho zvance a lepsi lehatko na plazi,to nas srazi straslive nizko,vlastne az dokonce i pod tu zvireci uroven,silene se sami navzajem degradujeme a co je nejhorsi,vyzdvihujeme to jako umeni,business,silene me to urazi.............proud p.s. s tim zakodovanim v mozku bych az tak nesouhlasil,protoze to by pak znamenalo,ze se rodime zli a navzajem nesnasenlivy,a dobre vime,ze opak je pravdou,az pusobenim zkusenosti a vychovy se z nas stava to co jsme.