Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Nepřihlášený uživatel

/ #1707 Re: #1618: Peman - Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by kreatury jako soudržka učitelka vůb

2012-12-04 13:26

#1699: MUDr. L. Daněk Ph.D. - #1618: Peman - Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by kreatury jako soudržka učitelka vůbeec  

Vážený pane doktore,

dnes jsem opět nakoukl na tuto rozpravu, která již dávno ztratila svou úroveň a musel jsem se opravdu smát. Neskutečně jste tu někteří z Vás zamotali a vytvořili jakousi konspirační teorii, na základě pár "plácnutí" někoho ze zdejších přispěvovatelů.

Tak jen snad pár poznámek na vysvětlenou: nejsem autorem petice a žádné scénáře jsem netvořil. Jsem pouze jedním z 10.000 signatářů petice. Nejsem synem žádného pana Straky a neznám osobně ani jeho ani pana učitele Rosochu. A nýmand? Možná:-) ... jo a tu Vámi vzpomínanou firmu v likvidaci jsem skutečně v roce 2003 spoluzakládal, abych ji v roce 2005 opustil ...toho jste si zřejmě nevšiml...a pokud se ji následný majitel v roce 2009 rozhodl zlikvidovat, je jeho věc...

Nicméně ani já nejsem...a říkám to tu opakovaně....spokojený s našimi politiky napříč stranami. Lžou nám, kradou, stát díky nim neplní základní funkce, které občany zajímají... I já si myslím, že míra trpělivosti přetekla, jen se obávám, že budeme mít asi jiný názor na řešení této tragické situace, stejně jako nás rozdělují názory na jmenování p. Baborové...

I přesto hezký den a přeji nám, abychom byli schopni se třeba dohadovat, ale aby to bylo fajn formou:-) Ostatně, je to má poslední reakce zde, na tomto diskuzním fóru.

J.Irra