Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM
ODS - Anna Kohoutová - ředitelka-Motto "Jestli něco opravdu chcete, tak pro to koukejte něco udělat. |
#1701 Za ODS se v období 2007–2010 rozprodal v Třeboni městský majetek za 203,2 mil. Kč!2012-12-04 12:24Za ODS se v období 2007–2010 rozprodal v Třeboni městský majetek za 203,2 mil. Kč! Přitom v plánu bylo rozprodat městský majetek za 245,1 mil. Kč. Ovšem formou rozpočtových opatření se tato částka v plánu vyšplhala na neuvěřitelných téměř 251,5 mil. Kč (= čtvrt miliardy Kč). Jiří Vopátek, člen rady města, předseda FV a člen dozorčí rady městských lázní |
Zdeněk Steinbauer |
#1702 Občané, modré chmatácké ruce se sápou po našem majetku!2012-12-04 12:27Zdeněk Steinbauer http://www.politicke-listy.cz/?clanek=130525-obcane--modre-chmatacke-ruce-se-sapou-po-nasem-majetku--(zdenek-steinbauer) |
sledujte na www.gymtrebon.cz. |
#1703 Třeboňské gymnázium - student - Milan Wölfl & učitel Mgr. Martin Rosocha2012-12-04 12:30http://www.itrebon.cz/useruploads/files/ts_10_bez_inzerce.pdf Gymnázium, Třeboň, Na Sadech 308 si Vás dovoluje i v letošním školním roce pozvat na cyklus otevřených seminářů z dějepisu. Témata na říjen 2012: 5. října 2012: Čeština ve výchově šlechtice - Karla Schwarzenberga Přednášející: Bc. Jana Psotková (Filozofická fakulta Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích) 12. října 2012: Numizmatika Přednášející: Milan Wölfl (Gymnázium Třeboň) http://svetpenez.eu/ Naše zboží je každodenně revidováno. Objednávka je Vám doručována pro nejvyšší bezpečí a pohodlí rychle, až do domu. ● Realizujeme prodej mincí a bankovek od antiky až po současnou dobu. ● Zprostředkujeme prodej Vašich mincí a bankovek. ● Vlastníte staré mince nebo bankovky? A nevíte, jakou mají hodnotu? Vaše otázky rádi zodpovíme! Obraťte se na nás a využijte kvalitních služeb eNumismatika! Příjemné chvíle, strávené nejen ve Světě peněz Vám přejí autoři projektu, Milan Wölfl & Mgr. Martin Rosocha Semináře se konají od 14:15 hodin v učebně VI. ročníku. Všichni zájemci jsou srdečně zváni. Případné změny a aktualizace sledujte na www.gymtrebon.cz. |
Autor: Martin Rosocha |
#1704 Autor: Martin Rosocha - Vandalové na škole2012-12-04 12:50http://www.casopisgym.cz/?p=2218#more-2218 No to je něco neuvěřitelného co se to na gymnáziu v Pelhřimově děje. Vandalové na škole Autor: Martin Rosocha | 04.10.2012 20:54 | komentářů: 18 Tak nám zničili magnetickou tabuli. V primě. Je to koneckonců tak snadné, taková tabule se přece dá zničit během pár sekund. Vezme se něco ostrého a škrábance jsou raz dva… Zničení tabule mne trápí. To, co mne trápí víc, je skutečnost, že tabuli zničil někdo z těch, komu má a měla sloužit. Ale nejvíc mne zaráží mlčení těch, kteří viníky znají… Študáci, vy, kteří znáte viníky ničící naši krásnou školu, ryjící do tabulí a lavic, lepící žvýkačky na lavice, židle a radiátory… proč mlčíte? Uvědomujete si, že svým mlčením čin v podstatě schvalujete? Nebo se mýlím? Jednomu člověku se líbí tento článek - no to je neuvěřitelné. |
Studovaná Monika |
#1705 Autor: Martin Rosocha - Hrůza studentských voleb2012-12-04 12:54http://www.casopisgym.cz/?p=2184#more-2184 Hrůza studentských voleb Autor: Martin Rosocha | 08.09.2012 09:10 | komentářů: 5 Každý osmý hlas připadl DSSS, dvě třetiny nehlasovaly. Zrak mne neklamal, smích přešel. Dlouho jsem si namlouval, že ve chvíli, kdy se po všech marně vedených debatách kdesi po venku dobelhám na gymnázium, že najdu zázemí, které bude chápat nutnost vznášet argumenty, pochybovat, leckdy se pohybovat v kruhu, nenalézat snadná řešení, nicméně ovzduší, které za žádnou cenu nevzdá ušlechtilou snahu nesnížit se k lacinosti. Že se, uondán všemi prohranými střety, dostanu na půdu, kde se budu moci rozhlédnout, a v duchu si říci, že naděje je právě zde. Že se rozhlédnu, abych mohl být pyšný, protože součástí ostrova, kam se mohou uchýlit ti, kteří potřebují zastání. Že je gymnázium místem, kde roste generace, zaštiťující ty nejpodstatnější znaky humanity. Černá chapadla mezitím v mém přemítání prorostla dveřmi, proplížila se kolem dozorů a napadla to nejcennější, co bylo studentům dáno do vínku. Rozum. Nakolik jsme selhali (a selhali) my, učitelé, je teď vedlejší. Dalece důležitější je v tuto chvíli něco jiného. Študáci, vy, kteří jste zůstali na chodbách, a stali se tak mlčící většinou, študáci, vy, kterým není lhostejné, jak se radikalizuje naše společnost, jak propadá hlouposti, míříc k bezedným bažinám krajních řešení, vy, kteří také s hrůzou sledujete, jak se fašizující chapadla prorůstají do našich tříd, pojďte nám pomoci naši chybu napravit; nenechte nás v tom samotné, nerezignujte na ideály, které dýchají z podstaty gymnázia; neboť když rezignujeme, když vzdáme snahu, která je naší povinností, když mávneme rukou a vzdáme se jenom proto, že jsme v čím dál větší menšině, dojde na nás řada vzápětí. A za námi už potom nebude nikoho, kdo by zakřičel, jako jsme měli křičet my, zatímco mlčeli… 10 lidem se líbí tento článek. Líbí |
Studovaná Monika |
#1706 Fašistické gymnázium ???????2012-12-04 13:09Co pak se Rosocho na gymplu děje ???? VIZ ORIGINÁL ČLÁNEK - http://www.casopisgym.cz/?p=2184#more-2184 Hrůza studentských voleb Autor: Martin Rosocha | 08.09.2012 09:10 | komentářů: 5 Každý osmý hlas připadl DSSS, dvě třetiny nehlasovaly. Zrak mne neklamal, smích přešel. Dlouho jsem si namlouval, že ve chvíli, kdy se po všech marně vedených debatách kdesi po venku dobelhám na gymnázium, že najdu zázemí, které bude chápat nutnost vznášet argumenty, pochybovat, leckdy se pohybovat v kruhu, nenalézat snadná řešení, nicméně ovzduší, které za žádnou cenu nevzdá ušlechtilou snahu nesnížit se k lacinosti. Že se, uondán všemi prohranými střety, dostanu na půdu, kde se budu moci rozhlédnout, a v duchu si říci, že naděje je právě zde. Že se rozhlédnu, abych mohl být pyšný, protože součástí ostrova, kam se mohou uchýlit ti, kteří potřebují zastání. Že je gymnázium místem, kde roste generace, zaštiťující ty nejpodstatnější znaky humanity. Černá chapadla mezitím v mém přemítání prorostla dveřmi, proplížila se kolem dozorů a napadla to nejcennější, co bylo studentům dáno do vínku. Rozum. |
Nepřihlášený uživatel |
#1707 Re: #1618: Peman - Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by kreatury jako soudržka učitelka vůb2012-12-04 13:26Vážený pane doktore, dnes jsem opět nakoukl na tuto rozpravu, která již dávno ztratila svou úroveň a musel jsem se opravdu smát. Neskutečně jste tu někteří z Vás zamotali a vytvořili jakousi konspirační teorii, na základě pár "plácnutí" někoho ze zdejších přispěvovatelů. Tak jen snad pár poznámek na vysvětlenou: nejsem autorem petice a žádné scénáře jsem netvořil. Jsem pouze jedním z 10.000 signatářů petice. Nejsem synem žádného pana Straky a neznám osobně ani jeho ani pana učitele Rosochu. A nýmand? Možná:-) ... jo a tu Vámi vzpomínanou firmu v likvidaci jsem skutečně v roce 2003 spoluzakládal, abych ji v roce 2005 opustil ...toho jste si zřejmě nevšiml...a pokud se ji následný majitel v roce 2009 rozhodl zlikvidovat, je jeho věc... Nicméně ani já nejsem...a říkám to tu opakovaně....spokojený s našimi politiky napříč stranami. Lžou nám, kradou, stát díky nim neplní základní funkce, které občany zajímají... I já si myslím, že míra trpělivosti přetekla, jen se obávám, že budeme mít asi jiný názor na řešení této tragické situace, stejně jako nás rozdělují názory na jmenování p. Baborové... I přesto hezký den a přeji nám, abychom byli schopni se třeba dohadovat, ale aby to bylo fajn formou:-) Ostatně, je to má poslední reakce zde, na tomto diskuzním fóru. J.Irra
|
MUDr. L. Daněk Ph.D. |
#1708 Re: Re: #1618: Peman - Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by kreatury jako soudržka učitelka2012-12-04 13:52Pane magistře nedivte se že, je na těchto stránkách zmatek, když někteří zdejší diskutující mají pochybnou morální integritu a manipulují, mlží a lžou tak, že ani poledne nedrží ( jak říká jeden z velkých českých novodobých moralistů ) A tak samozřejmě i vy, pane Irro, horlivě připomínáte, že jste z firmy kterou, jste dovedl do insolvence, vystoupil už v roce 2005 ( pro vaše případné zamyšlení nad setrvačností viny uvedu, že paní Baborová, proti které protestujete už není v KSČ více než 20 let) , přičemž taktně zamlčujete, že mezi přivedením firmy do insolvence a jejím vyhlášením existuje jistá prodleva. Stejně tak, pane Irro, takticky zapomínáte zmínit další firmy, které jste svoji účastí přivedl do ztrát. Stejně tak, pane Irro, připomínáte, že nejste synem pana Straky a jistě jste s ním nebyl ani v žádné z profláknutých firem , nebo že by ano? A tak jistě nemáte , nebo nebudete velmi brzo, mít nic společného ani s touto peticí, pane Irro, zvláště až bude potřeba vysvětlovat, kdo a proč se vlastně do této petice zamotal, případně, pokud se Česko stane právním státem, vysvětlovat, kdo, kolik a kdy toho v této republice opravdu ukradl. A tak bych mohl pokračovat, pane Irro, protože lhaní, mlžení, křivost, podlost je v tomto zatím komickém státě standardem. Výsledkem morálky po česku ( či po Irrovsku? ) je potom v tomto konkretním případě tlupa komiků manipulovaná zezadu Irrou a podobnými hrdiny, která ze sebe dělá idioty na budějovických náměstích. To, že ale předchozí reakce, byla vaše poslední na tomto foru, kvituji s povděkem. Třeba je to znakem toho, že přestože jste byl zatím schopen jen pololhát ,mlžit a manipulovat , tak třeba výše uvedená poslední reakce je znakem toho, že jste ještě vzdělavatelný a jste ještě schopen se dokonce i stydět . Proto přeji mnoho úspěchů ve vlastní sebereflexi a třeba se z vás po čase ještě stane slušný člověk a za své počínání okolo této petice, se těm zmanipulovaným dokonce omluvíte. |
Nepřihlášený uživatel |
#1709 Re: Re: Re: #1618: Peman - Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by kreatury jako soudržka učit2012-12-04 14:15....tak přece jen musím odpovědět. Ano, skutečně nejsem synem pana Straky a můj bývalý společník a stále velmi dobrý kamarád, stejného jména není zcela jistě zdejším přispěvatelem, panem Strakou. Shoda jmen je, ujišťuji Vás, zcela náhodná... Ohledně Vaší znalosti poměru ve zmiňované firmě a mé práce obecně Vám nehodlám nic více vyvracet, víte zřejmě, co já sám ne:-) Ano, nejsem autorem petice. Možná jsem nýmand, komik, ...ale nejsem nikým manipulovaný ... ale zcela jistě jsem více vzdělatelný....:-) J.I. |
Nepřihlášený uživatel |
#17102012-12-04 14:24NIKDY v životě jsem na jednom místě neviděla tolik zakomplexovaných ubožáků a primitivů jako v diskuzích a komentářích, které jsou založené proti této petici. To mezi námi opravdu žije tolik závistivců neschopných tolerovat jiný názor, neschopných tolerovat mladé lidi a co je snad nejhorší je, že mezi námi žije tolik lidí, kteří obhajují komunismus a komunisty (dobře se v té době měli akorát primitivové (to jsou pro mne ti,kteří věřili v komunistické principy) a lidé,kterým dělala dobře třeba nově nabytá moc udavače nebo lidé, kteří podlehly z nějakých osobních důvodů). To, jak tady někdo pořád přidává články z časopisů a novin a používají pro to cizí jména, tak to už je úplná ubohost. Vždycky sem napíšete něco vytrženého z kontextu, o čem nemáte ani páru a připadáte si hrozně důležitě. Zklamu Vás. Je to opravdu trapné. Kdyby kdokoliv z Vás měl tu snahu se z některými lidmi z těch škol poznat, možná byste se pak styděli tak, jak já se stydím za to, že mezi takovými lidmi žiju. Odsoudit bez poznání umí každá idiot, ale dát si tu snahu a něco si o tom zjistit, to bohužel moc lidí neumí. A kdo to udělal, tak za těmi studenty stojí. Omlouvám se, že se nepodepíši, ale nestojím o to, aby tady pak můj nick někdo využíval. |
Ben |
#17112012-12-04 14:35Mzslím, že je až neuvěřitelné, že právě naši nejmladší se dokázali nahlas ohradit proti hluboké nemorálnosti existence komunistické lžistrany v naší společnosti. Že by se přece jen zablýsklo na lepší časy? |
Bazilišek ?????? |
#1712 Bazilišek - Rosocha - ČASOPIS2012-12-04 14:44http://www.casopisgym.cz/?p=572#more-572 Voly-li jsme Autor: Martin Rosocha | 28.04.2010 20:52 | 1 komentář § 32 odst. 1 školského zákona zní: „Ve školách a školských zařízeních není povolena činnost politických stran a politických hnutí ani jejich propagace.“ Studentské volby přiblíží studentům: základní demokratické principy volební systém České republiky iniciují debatu o politických tématech zvýší účast prvovoličů a mladých lidí ve skutečných volbách (vize projektu) Prioritou je dodržování práva a důsledná ochrana školství před politizací, to musí být respektováno i v tomto případě. (ministryně školství Miroslava Kopicová a předseda Asociace krajů ČR Michal Hašek) Podobné projekty přibližující mladé generaci princip fungování zastupitelské demokracie standardní jak v zemích EU, tak i v Kanadě či USA a jistě plní svou vzdělávací funkci. (ministryně školství Miroslava Kopicová a předseda Asociace krajů ČR Michal Hašek) Zároveň však platí, že nemalá část žáků středních škol je již plnoletá a má tedy volební právo. Existuje tak určité riziko, že Studentské volby přece jen mohou být terčem předvolební propagace. (ministryně školství Miroslava Kopicová a předseda Asociace krajů ČR Michal Hašek) Článek 5 Ústavy České republiky stanoví, že politický systém v České republice je založen na svobodném a dobrovolném vzniku a volné soutěži politických stran. Domníváme se, že přiblížení této soutěže studentům a simulace výběru mezi politickými stranami ucházejícími se o moc ve státě je v prostředí středních škol žádoucí a zvyšuje loajalitu studentů k ústavnímu systému a jejich zapojení do demokratických procesů v zemi. (Právní stanovisko společnosti Člověk v tísni) Účast na Studentských volbách je, stejně jako skutečné volby, založena na dobrovolnosti všech účastníků, tedy škol, pedagogů i studentů. Rozhodnutí, zda se jednotliví studenti projektu zúčastní či nikoli, je zcela na nich. (Právní stanovisko společnosti Člověk v tísni) Jedinou propagací v rámci projektu je propagace demokratických voleb a zapojení jednotlivců do politického života. (Právní stanovisko společnosti Člověk v tísni) |
ČASOPIS GYM |
#1713 Nepřihlášený uživatel #1710 2012-12-04 14:24 NIKDY v životě jsem na jednom místě2012-12-04 14:53NIKDY v životě jsem na jednom místě neviděla tolik zakomplexovaných ubožáků a primitivů jako v diskuzích a komentářích, které jsou založené proti této petici. Nepřihlášený uživateli názory uveřejňované v časopise GYM - Pelhřimovského gymnázia jsou asi vylhané těmi zasranými komunisty. |
Crecyf |
#1714 Vážený pane učiteli Rosocho.2012-12-04 14:57Vážený pane učiteli, Crecyf|23.11.2012 - 23:39 uveřejněte zde prosím výsledek studenských voleb na vašem gymnáziu. V Jihočeském kraji dopadly takto: 1113 hlasů z toho: 259 česká pirátská strana 135 TOP09 134 DSSS (!!!) 132 Jihočeši 82 KSČM (!!!) ... 76 ODS Z toho vás nemrazí? Jste slepý, zaslepený, ovlivněný? Nerozumím. |
BuBu |
#17152012-12-04 15:50Je zcela mimo mé chápání, že v demokratickém parlamentu, demokratické země.....sedí zástupci zločinecké organizace, která zde páchala 41 let genocidu vlastního národa !!! A už vůbec je nepřijatelné, aby tito pohrobci vrahů z let 1948 - 1989 zastávali funkce ve státní správě - nota bene v resortu, který má na starost výchovu nových generací !!! |
Honza |
#1716 Spravedlivě..2012-12-04 16:13Viděl bych to tak, že není možno a priori někoho odsuzovat. Vždyť pravice taky není svatá.. A pokud něco spáchá komanč, tak ať je spravedlivě potrestán.. Jenže pořádně potrestanej tady zatím nikdo z korupčníků nebyl.. Je potřeba změnit justici! - http://www.petice24.com/za_spravedlivou_justici |
Peman |
#1717 Soudruh Kvasnička předvádí, co je to demokracie podle KSČ2012-12-04 16:40Jakýsi sprostý bolševický ničema projevil v souvislosti s mými příspěvky do této diskuse starost, jestli se autor petice nestydí za takové stoupence. Věru starost zbytečná, běsnící soudruh zde předvedl ale všechno, čím se vyznačuje komunista: sprosté hulvátsví, drzost a prolhanost. Soudružka Baborová se ovšem naopak za takové stoupence věru nestydí - je ze stejného těsta. A jak dnes informují iHned.cz, její stoupenci jsou opravdu výkvět lidského opadu. Jakýsi soudruh Kvasnička, také snad nějaký zastupitel, se rozhodl požadovat, aby na pana profesora, autora petice, se podívala inspekce (co si takový bolševický grázl pod tím asi představuje je snad jasné. I když by byl jistě nejraději, aby u autora petice rovnou zazvonila ve 4 réno STB). Drzá bolševická verbež, jejíž stoupenci tu blábolí o "demokracii" zná jediné demokratické postupy: udávat, kádrovat, vyhazovat z práce, zavírat. A to Baborová ještě ani pořádně netrefí ke korytu, ke kterému byla údajně demokraticky zvolena.... Jsem zvědav, kolik těch obhájců demokracie a "výsledku voleb" zde diskutujících se teď ozve proti drzosti soudruha Kvasničky z Plané.... |
Autor petice Martin Rosocha |
#1718 ROSOCHA - ZDE JSEM STUDOVAL S BENDOU - Západ.univ. v Plzni2012-12-04 17:13 Vážení občané, pořád jsem to nechápal, teď jsem prozřel. Ti komunisti včechno zmanipulují a dokonce se vetřeli do načeho časopisu " GYM". --------------------------------------------------- http://www.gymtrebon.cz/c-202-martin-rosocha.html Profil ZČU - Západočeská univerzita v Plzni Západočeská univerzita je jedinou veřejnou vysokoškolskou institucí v Plzeňském kraji, která nabízí široké spektrum studia v bakalářských, magisterských nebo doktorských studijních programech pro odborníky z oblastí strojírenství, elektrotechniky, pedagogiky, ekonomiky, informatiky, aplikované mechaniky, matematiky a fyziky, filozofie, sociální a kulturní antropologie, archeologie, cizích jazyků, práva, veřejné správy a zdravotnictví Martin Rosocha - Motto: kdybyste se pořádně učili ........... 1997 – 2000 ZČU – KGE – Ekonomická a regionální geografie 2000 – 2006 UK – PřF – Regionální a politická geografie Praxe 2003 – ZČU – KGE, geografie průmyslu, zemědělství, cestovního ruchu, zahraničního obchodu |
Peman |
#1719 Re: Re: Re: #1618: Peman - Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by kreatury jako soudržka učit2012-12-04 17:15Byl jsem také na náměstí. Vyprošuji si, aby nějaký bolševický grázl mne nazýval "idiotem"! Máš starost o to, jací lidé podporují autora petice.... Jaký hulvátský odpad, třebas se dvěma tituly, podporuje Baborovou je zbytečné se ptát. Stačí si projít zde zveřejněné příspěvky. |
Nepřihlášený uživatel |
#17202012-12-04 17:42No dobře, nevzdělaná třeboňská spodina (tzv. studenti) sepsala petici v duchu nejhorších totalitních tradic. Ty děcka ("signatáři petice") jsou samozřejmě stejná jako mladí hitlerčíci ve třicátých a mladí komunisté v padesátých letech arogantní, vulgární a primitivní. Pro ODS paní ředitelky by položili život, polistopadovým zbohatlíkům touží olizovat polobotky. Jestliže někdy dospějí, budou se do krve stydět. Ale kdo je to, proboha, učí dějepis?! A jak je možné, že jim nevadí jihočeští kmotři, spolustraníci jejich ředitelky - Dlouhý, Kuba a spol., ale demokraticky zvolená radní jim vadí? Jak je možné, že pro ně slušnost a morálka neznamenají vůbec nic? A pro poučení: http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/vladimira-dvorakova.php?itemid=18185 |
Peman |
#1721 http://web.stagram.com/n/peman/ -hulvátský odpad2012-12-04 17:55Byl jsem také na náměstí. Vyprošuji si, aby nějaký grázl mne nazýval "idiotem"! Máš starost o to, jací lidé podporují autora petice.... Jaký hulvátský odpad, třebas se dvěma tituly, nebo dvěma školami Z PLZNĚ 1997 – 2000 ZČU – KGE – Ekonomická a regionální geografie, 2003 – ZČU – KGE, geografie průmyslu, zemědělství, cestovního ruchu, zahraničního obchoduje zbytečné se ptát. Stačí si projít zde zveřejněné příspěvky.To jsem já - tak bacha!!!!! http://web.stagram.com/n/peman/ a toto je můj velký kámoš http://vtipy.netroof.eu/item/6408/kamila/ |
To jsem já PEMAN |
#1722 Kdo jsem no přece PEMAN - zde mám i své foto2012-12-04 18:06http://hovnooo.huu.cz/menu/hovnologie/hovno-a-jeho-vyznam Nechte si od Pemana zasílat novinky přímo do Vaší emailové schránky. Stránky o velkém hovnu > Rubriky > Hovnologie > Hovno a jeho význam > Obecně o slovu ,,Hovno" ... |
dělník |
#1723 vyjádření k petici2012-12-04 18:38 Kéž by se vrátila ta vámi zavrhovaná "totalita",kdy jediným nedostatkem byly banány a toaletní papír. Ve srovnání s bezdomovectvím,chudými důchodci,pracujícími lidmi,kteří sotva uživí svou rodinu,zloději ve vládě,v ODS,lichváři, podnikateli,kteří tyjí z práce druhých - je ta vaše "demokracie",která zde vládne dnes nesrovnatelná. AŤ žije KSČM! |
MUDr. L. Daněk Ph.D. |
#1724 Re: Re: Re: Re: #1618: Peman - Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by kreatury jako soudržka2012-12-04 18:41Pane Irro, na tomto příkladě trochu zobecním naši minulou diskuzi. Vy jste měl asi pocit, že já budu detailně kádrovat vaše aktivity. Nebudu, na kádrování a ten jediný správný výklad minulosti, je tady ta skupina, která se schází na budějovických náměstích , pane Irro. Moji generalizaci tedy využiji k tomu, abych vás znovu upozornil na to, s kým se na těchto náměstích scházíte. Ano scházíte se tam také s tímto Pemanem Neděsí vás to ? Odpovídat mi nemusíte, stačí pokud se nad tím zamyslíte a pokusíte se pochopit , kam loutkovodění a zneužívání primitivů jako je Peman, zákonitě vede . Pokud konců těchto aktivit nejste schopen domyslet, odkazuji vás na stále se opakující historické zkušenosti. Hitler, Gottwald a každý další totalitář se opíral nejdříve a hlavně o individua jako je Peman, tedy o individua bez vlastního mozku, o individua , která tak ráda křičí na náměstích, aniž vědí proč a aniž vědí co. |
Nepřihlášený uživatel |
#1725 Re: Re: Re: Re: Re: #1618: Peman - Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by kreatury jako soudr2012-12-04 19:10Pane Daňku, Vámi bych se ani kádrovat nenechal....cožpak jste to nepochopil?.-)) A prosím, zanechme našich diskuzí, nevedou k ničemu. Oba si stojíme za svým a nechme to tak. J.I. |
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice za statní občanství bez diskriminace
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
2194 Vytvořeno: 2024-12-16
Voda pro zubry a divoké koně
18531 Vytvořeno: 2023-06-06
Břehy bez omezení!
1535 Vytvořeno: 2024-01-24
Zachraňme Jelení louky!
1182 Vytvořeno: 2024-11-26
Zachraňte oslíky v Krtkově světě
123 Vytvořeno: 2024-12-20
Petice na podporu paní ředitelky Mateřské školy Hostinné
112 Vytvořeno: 2024-12-20
ZACHRAŇME ŠKOLNÍ SPORT
1667 Vytvořeno: 2024-11-29
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
1704 Vytvořeno: 2024-11-12
ZÁKAZ RADARŮ NA DÁLNICÍCH
693 Vytvořeno: 2024-12-07
Petice za ukončení používání a prodeje zábavní pyrotechniky, petard, ohňostrojů i tzv. lampionů štěstí
43102 Vytvořeno: 2022-12-27
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
786 Vytvořeno: 2024-12-12
Petice proti zrušení lůžkového onkologického oddělení Trutnovské nemocnice
273 Vytvořeno: 2024-12-12
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
23033 Vytvořeno: 2021-12-22
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
2023 Vytvořeno: 2024-07-23
Petice proti uzavření ulice Pod Novým lesem Praha 6
146 Vytvořeno: 2024-12-09
Petice studentů, absolventů, učitelů a znepokojené veřejnosti proti omezení hodinové dotace dějepisu, zeměpisu a přírodopisu
1681 Vytvořeno: 2024-12-08
Petice za statní občanství bez diskriminace
4434 Vytvořeno: 2024-09-11
Městská autobusová doprava ve městě Karviná
19 Vytvořeno: 2024-12-25
ŽÁDOST O AUDIENCI U JEHO EMINENCE ROBERTA KARDINÁLA SARAHA Předmět: Ochrana práv Apoštolského stolce
5049 Vytvořeno: 2024-11-14
ZACHRAŇME (A)VOID! 2.0.
1369 Vytvořeno: 2024-11-26