Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Nepřihlášený uživatel

/ #1857 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rád odpovím

2012-12-10 14:31

#1827: baz - Re: Re: Re: Re: Re: Rád odpovím 

Milý pane,

Vaše reakce a úvahy jsou občas velmi protichůdné a občas účelové. 

Rozhodněte se už, jestli je petice podle Vás v mezích zákona, nebo mimo ...ale jsem si jistý, že víte a pouze "kalíte vodu":-) Navíc jste to Vy, kdo stále zaměňuje pojmy. Nikdo nebere právo někomu volit, či nechat se volit za KSČM. To, co požadují studenti a petice pana učitele Rosochy, je otázka obsazení funkce radní pro školství. OBSAZENÍ FUNKCE !! Na toto místo nebyly vypsány žádné přímé volby, jde tedy o funkci jmenovanou, nenárokovatelnou !! A signatáři petice nesouhlasí s obsazením této funkce ze strany pana Zimoly paní Baborovou. Stejně by mohli protestovat proti jmenování konkrétního ředitele na své škole, či obsazení místa školníka. Paní Baborové nikdo nebere právo zasedat v krajské radě, ale, jak jsem Vám, doufám, vysvětlil, proti jejímu jmenování do funkce !!!  

Směšné přijde poukazování na domnělé bivakování. Nechte už toho, studenti to popřeli a nejsou žádné důkazy, že by někdo skutečně takto demostroval.

Samozřejmě, že pan Rosocha je učitel, ale je také občan. Má tedy práva stejná, jako každý jiný. A že jako mladý muž cestoval, pracoval,...pohoršuje pouze hloupé. Co dělal a dělá je jeho věc. Navíc, hodnotit jeho kvality, aniž jej znáte, mi přijde velmi směšné (pokud ne neslušné). Každopádně je vystudovaný pedagog a je tedy je pouze na škole, aby hodnotila jeho výsledky ( a škola asi samozřejmě přihlíží k názorům studentů, k jejich studijním výsledkům,...)

Takže na závěr: 18.12. jdeme zase, ať se Vám to líbí, nebo ne....