Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Nepřihlášený uživatel

/ #1903 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ostuda

2012-12-11 18:41

#1902: Je to marmý, je to marný je to... - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ostuda 

:-) napadlo mne totéž ve Vašem případě...

Nevidím veškeré zlo v komunistech, Vaše příměry jsou trapné....ale prostě považuji komunismus za jeden z tragických -ismů. (A to ani já netvrdím, že jsem nadšený z našich korumpovatelných, prolhaných,...politiků napříč všema stranama.....ale na komunisty mám názor historií ověřený:-)

Naší, před válkou bohaté a válkou téměř nepoškozené zemi přinesl velkou devastaci ( zdevastováním demokratické inteligence počínaje...a zdarma věnovaným uranem Rusku konče )....a ta se odráží i do současnosti. Je to můj názor a nevnucuji Vám ho.

Samozřejmě nesouhlasím s vyhozením učitele jen za to, že sepsal petici. Bylo to jeho právo a je to také krásný příklad, jak smýšlíte o demokratickém vyjadřování se...

Samozřejmě má každý právo "krafat" hejtmanovi do jeho výběru kandidátů...vždyť on je voleným zástupcem. Není Bůh, je to "státní zaměstnanec", placený z našich daní:-)

Z Vaší podivné logiky vyplývá, že kdo nechce komunisty je nepoctivý a nezdravě uvažující člověk?:-)....wuauuu....vytesání hodná myšlenka:-))

A na otázku ( nevím, proč ji pokládáte mně?.-) : "proč tedy autor nespustil petici za zrušení KSČM?", odpovídám....."zeptejte se ho":-)....Ale možná přestaňte lidi kádrovat, přikazovat jim co mají a nemají dělat ... každý má v rámci zákona právo si sám určovat co chce a co nechce. On chtěl vyjádřit svůj nesouhlas s komunistkou radní, jmenovanou zrovna za oblast školství.... Myslím, že další, jiná státotvorná témata, nechtěl v tuto chvíli řešit:-)) Můžete Vy...třeba se na některých i my shodneme?.-)