Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

První lekce terapie

/ #1909 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ostuda

2012-12-11 20:01

#1903: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ostuda

Milý pane, je mi jasné, že jste přesvědčen o své pravdě. Každý, kdo má jiný názor je pro Vás hlupák. Já Vás hlupákem nenazval, pouze jsem uvedl, že jste nemocný. Já chápu, že někdo nemá rád komunisty,  ale musí tO mít nějakou slušnou míru a úroveň. Tohle hulvátské a agresivní napadnutí ženy, kterou zvolil lid (nechápu , proč Vás to spojení irituje) jenom proto, že hlásá nějaké názory, které Vám se nelíbí, není normální. Navíc jsou zatím úplně jiné důvody, než strašidlo komunismu. Dobře víme, že pravici se tenhle strašák hodí, a proto komunisty nezakáže. Už několikrát komunisté  doslova zablokovali povolební vyjednávání. A v tom je tajemství, proč není zrušena  KSČM. Dále si nemyslím si, že bych měl mít právo kafrat Nečasovi do složení vlády, ikdyž je to státní úředník.

Ještě bych rád na rovinu napsal, že na mě nemusíte zkoušet demagogické triky, jako to dělají naše média.

Nevidíte veškeré zlo v komunistech- to je lež, každý antikomunista různým spojení a asociací se dopracuje k závěru, že ZA TO MůŽE KOMUNISMUS. Podle mě komunisté chtěli vytvořit lepší svět, ale zpackali to. Nedělali revoluci, aby stříleli a věšeli lidi, znárodňovali a zavírali hranice. Všechno mělo své důvody. Ne, demokratické to určitě nebylo.

Učitel, který zneužije politicky studenta (např. ředitelka je členkou ODS ) pro své cíle, musí být vyhozen. Tak, jako onen učitel chválící komunisty. Učitel má být objektivní a nestranný. Pokud má politické ambice, ať do toho neplete studenty

Ani na ostatních tématech se asi neshodnem.  Pro mě je EU jediná záchrana, jediná jistota, kterou občan Kocourkova má. Babybox -ano, letiště Havla klidně,  Bílka bych nechal dožít, protože byl úspěšný.  Týce, Smetana - rozhodně propustit, Okamura mi nevadí ....a co Vy?

A teď úpřímně, myslíte si , že by sociální demokrat měl upřednosti spojenectví s ODS před komunisty? Myslíte, že bych ho zvolil?