Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Nepřihlášený uživatel

/ #1995 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ostuda

2012-12-12 11:14

#1909: První lekce terapie - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ostuda 

Přečtěte si, prosím, všechny mé reakce na Vás. Myslím, že jsem byl mnohem slušnější na Vás, než Vy na mne....ale to je podružné. A jak umíte stanovit diagnózu a mou nemoc, jen proto, že nesouhlasím s Vámi, ani s komunistickou radní za školství....jste Vy mi to ale lékař:-))

A malá poznámka: nepovažuji se za neomylného ... ale v některých věcech jsem zásadový. V otázce komunismu tomu tak je. Není to rozmar, je to poznání.

Znovu opakuji, nebrečte, paní Baborové se nic nestalo, ani po roce 89, ani teď. Pokud zůstala u komunistů, musí být dost otrlá, aby snesla "pár křiklounů", jak nás nazýváte, ne?.-) A ještě poznámka: "lid" zvolil tuto soudružku do krajské rady....nic víc !! Funkci šéfovat školství jí věnoval sociální demokrat Zimola. Ani já nejsem volič ODS, ale zdá se, že podle Vás neměl Zimola jinou volbu než KSČM?? Měl, ale zvolil si a teď musí obhájit svůj postoj i proti těm, kteří s tím nesouhlasí....tak to v demokracii chodí...

A mýlíte se i v tom, že nemáte právo "krafat" byť třeba samotnému premiérovi do složení vlády...ostatně, neděje se snad toto dnes a denně? Nebo snad odborářská stávka byla pouhým čajem o páté? ( ostatně ani já nejsem spokojený s naší vládou, ale proto neznamená, že tu chci komunisty:-)

Pokud chtěli komunisté lepší svět, pak to rozhodně vzali za špatný konec....a navíc si vzali velmi špatný vzor. Bohužel, tato ideologie je od počátku postavena na násilí ( byť deklarovaném, jako přechodném ) a jak víte, násilí plodí ...

A druhá věc: kalkulovat s tím, že lidé budou všichni dobří, uvědomělí, nezištní, .... a rozdělí si vše podle potřeby ... jsou naivní. Proto to nemohlo a nemůže fungovat. Tato ideologie může uspět pouze pokud nechá znovu lidi sedět na obušcích a bajonetech za zadrátovanými hranicemi.

Ne, na tématu učitele a trestu se neshodneme.

Ano, myslím, že je dobře, že jsme členy NATO, EU ( přes všechnu nepochopitelnou byrokracii ), letiště Václava Havla = skvělé, Týce, Smetana rozhodně propustit, .... no vidíte, že se i shodneme:-)