Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Veronika

/ #1604 Re: Re: Re:

2012-12-31 09:51

#1603: demo - Re: Re:

Souhlasím, naše školství nebylo špatné, včetně učňovského. Hned za budovou gymplu v Třeboni je učiliště pro automechaniky, opraváře zemedělských strojů, v Chlumu zrušili sklárny, takže jsou tam i malíři skla atd.atd.

Ještě v roce 1988 se na toto učiliště nedostal kluk, který měl trojky od shora dolů a dneska??? Jsou tam kluci se čtyřkama a možná i ze zvláštní školy. Jenže on ten problém je ještě jinde. Chápu, že ne každý je studijní typ, ale občas přijdu v práci s těmi učni do styku a mám dojem, že oni nejsou ani k práci, že koukají na to, jak by zadaný úkol ošulili a  někam se zašili.

Před pár lety byl ve skupině učňů jeden opravdu inteligentní a pracovitý, a tak jsem ho mistrovi pochválila a říkám ,že to musím říct i jeho spolužákům. A víte jaká byla reakce? To neuhádnete. Prosím Vás, nic jim neříkej, oni by se mi pak smáli a já bych s nimi nevydržel !!!!!

Vadí mi vyjadřování některých diskutujících, ale jsme na anonymním netu, tak nějaký zamindrákovaný trumpeta se tady potřebuje "uspokojit ".

Mějte se hezky.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...