Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Veronika

/ #1607 Re: Re: Re:

2012-12-31 12:37

#1605: MIP - Re: Re:

Vážený pane Mipe,tak to budeme silvestra trávit podobným způsobem, protože já a moji přátelé se bavíme zase Vašimi výplody. Nejvíc se smějeme Vašim hrubicím. Já nevím, ale pokud se chcete  prezentovat na netu a děláte tady ze sebe intelektuála, kterému bylo bráněno ve studiu, tak sakra pište bez hrubic. Teď se Vám podařilo v jedné větě nasekat tři chyby. Pokud nejste student,tak je to hodně smutné,že dospělý člověk píše takov chyby.

Ano, naše rodina volí KSČM, takže oslovení soudružko mě mě opravdu neuráží, spíše naopak.

Je trapné, jak tady  kydáte hnůj na paní Baborovou. A moc mě baví to, jak tady mají slovní průjem jen pravičáci,což také o něčem svědčí. Nečetla jsem tady např. větu o tom, že by o Vás někdo napsal, že jste modrej zas...... č.r.k.,atd.atd.

Takže  milý pane MIPE, dejte si studenou sprchu, hoďte se do klidu.... napsáno Vaším slovníkem, kterému rozumíte: Prostě, Vy pako, lehněte pod hadr a běžte si psát pod jinou petici.

Do nového roku 2013 Vám přeji, abyste ztratil práci, zkrachoval a rozmnožil řady nezaměstnaných v naší republice,abyste na vlastní kůži zažil "blahobyt" dnešní doby. Pokud jste si náhodou po revoluci výhodně nenakradl nějaký majetek. Působíte dojmem novodobého zbohatlíka, který má možná plno peněz, ale ve vodě mu utopení  nehrozí :-))))))

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...