Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Veronika

/ #1625 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-31 15:20

#1622: demo - Re: Re: Re: Re: Re:

Komenský by se divil, chtěl školu pro všechny, a jak to dopadne? Studovat budou jen ti,co na to mají peníze.

Není to zase náhodou krok zpátky? Nechtěla bych dneska učit ani náhodou. Učitelka je v našem státě méně, než nic, protože existují rodiče jako je pan MIP, kolikrát jsem slyšela, jak rodiče podporovali své nevychované děti a ještě řekli,že učitelka je kráva,a že s ní zatočí. Děti dneska nemají úctu k ničemu. Nebo většina děti si neváží druhých lidí.

Morálka vůbec hodně poklesla. Viz. zde na diskuzi.

Naše školství ztrácí,což je škoda. Nedostatek dětí je znát, vše se točí kolem peněz, a proto jsou do škol přijímáni ti,co na to nemají.  Bylo to vidět i u maturit. Tolik procent studentů,co neudělají maturitu je alarmující !!! Studentům chybí všeobecný přehled, málou čtou a většina si vystačí s trávou, chlastem a počítačovými hrami.

Rozhovor s paní Baborovou jsem si přečetla, děkuji za odkaz. Jsem ráda, že jsou v naší republice ještě lidé, kteří se umí chovat vůči druhým slušně, kteří umí napsat tři řádky bez toho, aby někoho označili za krávu, bestii, svini atd.

Můžu volit koho chci, a přesto si můžu vyměnit pár slov s někým, kdo volí jinou stranu a nemusím ho urážet nebo nechat, aby on urážel mne. Nejlepší je to, že nevoli proti studentům vyjádřilo i několik členů pravicových stran. To mě potěšilo.

Už jsem si totiž myslela, že všichni pravicoví voliči a politici jsou stejní jako pan MIP. No, asi platí, že podle jednoho XY nemůžeme odsoudit všechny.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...