Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Také Třeboňačka

/ #1881 Re: Jak je to ve skutečnosti

2013-01-08 22:16

#1878: Třeboňačka - Jak je to ve skutečnosti

Milá slečno, napsala jste to moc krásně a já Vám za to děkuji, ale víte, s těmi lidmi tady opravdu nic nezmůžete. Také jsem maturovala na třeboňském gymnáziu, také jsem chodila na JČU, i když je mi jasné, že ta vulgární Monika, o které si já osobně myslím,že je to kluk, to tady okomentuje, že jsme obě.... Stejně jako Vám, tak i mně a řadě slušných lidí, ať už každý z nás volí jakoukoliv politickou stranu, se hnusí tohle šílené sprosté a naprosto zbytečné projevy, ale co nic se s tím nedá dělat.  Rodiče těchto "lidí" nenaučili svoje děti slušnosti. Můžu s někým nesouhlasit, ale to není ještě důvod k urážení.

I mně je líto, co se na "mojí " škole děje. V pátek má gympl  ples, vždycky jsme tam chodili s bývalými spolužáky, letos nejdeme, shodli jsme se, že nesouhlasíme s tím, co se na gymplu teď děje a nebudeme studenty dotovat placením vstupného. Možná je to chabý protest, ale my to tak cítíme. Navíc těch skvělých profesorů, ktěří nás učili a my si jich vážili, už na gymnáziu příliš není a pana Rosochu opravdu vidět v pátek večer ( já osobně) fakt vidět  nemusím.

Přeji Vám hodně štěstí a úspěchů ve studiu.  Věřím, že tihle agresoři svému trestu  neujdou.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...