Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

socka z povltavi

/ #3720 Re: Re: Když vidím, jak je národ kvůli volbě prezidenta rozhádaný,

2013-01-30 18:55

#3718: kdemohkrad - Re: Když vidím, jak je národ kvůli volbě prezidenta rozhádaný,

podle vaseho nicku byste tem jmenovanym mel spravne delat advokata, protoze mezi ne patrite take...ja jsem uz v duchodu proto mam na veci, ktere zde diskutujete trochu jiny pohled. pracoval jsem u zahranicni firmy od roku 1990 do roku 2008. do duchodu jsem sel protoze jsem chtel uzit vnoucata. kdyz jsem v praci koncil, mel jsem plat 65 000 kc hrubeho , 14 platu rocne a 2600 DM (od zavedeni eura polovinu eur) na konto v cizine. kdyz jsem byl nemocny, do 7 tydnu jsem mohl byt doma, jen jsem telefonicky oznamil, tuto skutecnost do kancelare. od 8 tydne jsem musel navstivit lekare a marodni listek dorucit do kancemare. Pritom jsem mel plat, jako bych chodil do prace. Vim, ze takove podminky v pracovni smlouve nemel kazdy pomocny delnik ci skladnik. proc o tom pisi? slycham kolem sebe narky pracujicich u stavebnich firem i jinych, jak maji dve smlouvy, jednu na zdaneny plat a jednu na nezdaneny, jak jsou zamestnavatelem odirani a pod. nezlobte se na mne, ale ja jsem na jejich strane a ne na strane tech, kteri je sproste okradaji...

a ted me studenti z trebone s vasim panem ucitelem verbalne treba ukrizujte. preji vam, abyste meli po nastupu do prace takové pracovni podminky jako jsem mel ja. ( osobni vůz vw pasat vc. pohonnych hmot pro soukromou potrebu k tomu)