žaloba na prof. Ing. Václava Klause, CSc. pro velezradu

Nepřihlášený uživatel

/ #52

2013-02-15 12:10

Já myslím, že takovýto "krok" našeho "pana prezidenta" není třeba nijak komentovat... Já jen za svou osobu bych rád sdělil, že zrovna TENTO chlápek nebyl "mým šálkem kafe" ANI SEKUNDU OD CHVÍLE KDY JSEM ZJISTIL, ŽE EXISTUJE... Že nyní "útočí" dokonce hanebně i na svého předchůdce, který jej tak zvaně "vytvořil", to už je špinavost a amoralita na entou... Podotýkám však, že jsem nikdy neměl rád ani pana Havla, jelikož se "staral" o kde co všechno, ale pro nás Moraváky NEUDĚLAL NIC!!! Schválil debilní a nesmyslné "kraje", které snad nechtěli ani nynější "hejtmani". Co by mu udělalo, kdyby napravil sprostotu komunismu a "narovnal" historické hranice Moravy A ZASADIL SE O SPOLKOVÉ USPOŘÁDÁNÍ STÁTU (NAPŘÍKLAD...)??? !!!!!!NIC BY MU TO NEUDĚLAO!!!!! A přesto nehnul ani prstem!!!!!! No a nynější "kraje", jelikož pro Evropu jsou tzv. "malé" se stejně musí sdružovat v jakési nesmyslné Regionální operační programy, aby "dosáhly" na jakési ty "dotace"... Takže milí Cajzlíčkové a "Pražáčci", naplkali jste si do vlastního hnízdečka... Váš pan "Havel" byl taky VLASTZRÁDCE!!! My Moraváci si stejně jednou naše práva vydobudem... Nebojte!!!