Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#4193 Re:

2013-02-26 12:01

#3892: -

Ja nejsem sice zadny soudruh ale co tady davate za otazky to vi kazdy prumerni clovek ale jsem clovek ktery vi co je demokracie tak se Vam snazim odpovedet.

1) Proc knam neutikali z kapitalistickych zemi no proto ze Ti bohaty by prisli o majetek a Ty chudi jsem nepousteli.

2) Proc u nas byla nisi uroven to teda nebyla jestli hodnotite ze driv se bralo malo a dnes berete vic,driv jste si mohli koupit skoro cokoli a dnes vubec nic tekze nezalezi jaka je zivotni uroven ale zalezi co si za to muzete koupit a technicka zaostalost to mu co rikate se musim jenom protoze byla mezi nelpsima statama.

Pamatujte si ze lez ma kratke nohy.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4194 Odpověď komunisty, který není "zadny soudruh" aneb to už KSČM nemá opravdu nic horšího?

2013-02-26 12:21:26

#4193: - Re:

NÁDHERNÁ UKÁZKA DUŠEVNÍ A MYŠLENKOVÉ ÚROVNĚ ČLENA A PŘÍZNIVCE KSČ(M)!

Tobě by, že o něco přijdeš jako bohatý, věru nehrozilo. Ty jsi opravdu chudý, hlavně duchem chudý.  Rád ovšem věřím, že takovéto duševní chudáčky, kteří se ani pořádně nenaučili číst a psát, KSČM potřebuje jako sůl. To je její členská základna! Těm stranický lektor natluče do hlavy marxismus-leninismus! Na těch je možno stavět! Těm je možno vyprávět, že jsme byli nejrozvinutější stát světa, že socialismus je ráj pracujících a podobně. Takový duševní ubožák věřil i tomu, že KSČ volí z přesvědčení 99,99999% občanů přestože pochopit, co je to procento, je absolutně mimo jeho duševní síly.

BYLO BY TO K SMÍCHU, KDYBY Z TOHO NEBYLO ČLOVĚKU SMUTNO. TO SE KOMUNISTI NESTYDÍTE ZNEUŽÍVBAT TAKOVÉTO CHUDÁKY PRO SVÉ ŠPINAVÉ POLITIKAŘENÍ? TO JE NA ÚROVNI PEDOFILIE! HANBA VÁM.


Nepřihlášený uživatel

#4195 Re: Re:

2013-02-26 15:50:05

#4193: - Re:  

 Prosím o odpověď někoho soudnějšího...:-)

Vy jste se do toho pouštět neměl....Vaše odpověď je k smíchu:-)))