Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Adolf

#4217 Re: Dominik Hořejší s NUDLÍ U NOSU RADÍ HEJTMANOVI

2013-02-27 10:13

#2104: Franta - Dominik Hořejší s NUDLÍ U NOSU RADÍ HEJTMANOVI

Za nás rodiče zakazovali kamarádit s takovými individui.

Nejen, že ten retardovaný autistický kluk neví co mluví a má špatný vliv na své okolí, ale ten jeho guru, to je podobný omezenec. Všichni tři (Rosocha, Hořejší, Heller) mají naprosto nenormální výrazy v obličeji, jsou evidentně nemocní.

Mesiášské komplexy spojené s fanatismem, tunelovým viděním, nedostatky v obecném historickém přehledu, ale dostatek drzosti na to, aby troubili do světa ty svoje bláboly. Mají štěsí, že jim to systém umožňuje, přesněji tento systém z toho dosud žil. Ale přijde doba, kdy se opět vrátí přirozenost a budou si muset své "názory" obhajovat, což nedokážou , takže jim je někdo vymlátí z hlavy.

Být komárem a takovi smrad mi říct, že jsem vlastně zločinec, urazím jim hlavu. Jednou ranou všem třem jako Chuck Norris.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#4218 Re: Re: Dominik Hořejší s NUDLÍ U NOSU RADÍ HEJTMANOVI

2013-02-27 10:39:26

#4217: Adolf - Re: Dominik Hořejší s NUDLÍ U NOSU RADÍ HEJTMANOVI

Já se spíš divím, že mu hlavu neurazili Heller, Rosocha nebo Kohoutová. Vždyť on se kamarádí s STBákem, který je vyhlášený jako neskutečně křivý člověk, podrazák a bezcharakterní individuum, Štětinou. Ale na druhou stranu ten studentík s nudlí u nosu je tak strašně blbej a navíc ambiciózní a chtivej politický kariéry, že mu to vlastně nevadí. A ti výše zmínění se nejspíš tak opájí tím, že jejich spolubojovník byl chviličku za mediální (pseudo)hvězdu, že jim nejspíš nedochází, co za hovadiny plácal a s kým se kamarádíčkoval.

Nepřihlášený uživatel

#4220 Re: Re: Dominik Hořejší s NUDLÍ U NOSU RADÍ HEJTMANOVI

2013-02-27 10:55:56

#4217: Adolf - Re: Dominik Hořejší s NUDLÍ U NOSU RADÍ HEJTMANOVI

Tu hlavu jsi měl urážet v Listopadu 1989. Tehdy byla příležitost, statečný Adolfe, komunistický zločinče! Jenže to sis musel vyvést z trenýrek hovnovod, protože jsi byl kontinuálně strachy podělanej... co s takovou komunistickou sběří jako ty bude. Teď ti otrnulo. A Chucka si neber do své sprosté bolševické tlamy. Ty bys byl tak schopen s dalšími estébáky leda něčeho jako Grebeníček. Muselo by vás být tak deset na jednoho vyslýchaného.