Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM
- Petice
- Oznámení 6
- Podpisy 7 260
- Diskuze
- Statistika
- Zásady ochrany osobních údajů
- Zvláštní viditelnost
Quoted post
Nepřihlášený uživatel |
#2516 Re: Re: MIPe, zase to pleteš.2013-03-09 19:46#2513: MIP - Re: MIPe, zase to pleteš. Bože, jak se Vám dá zavřít ta Vaše nevymácháná tlama???? Kdybyste nějak SLUŠNĚ argumentoval, tak to beru, ale Vy tady jen plácáte o ničem a o Vašem vybraném slovníku ani nemluvím. Co si o sobě vůbec myslíte, pokud vůbec myslíte? Někdo slušně napíše a Vy okamžitě reagujete tím Vaším hloupým způsobem. To už není legrace, jste nemocný člověk, který se za 70 let svého života nenaučil slušnému chování. Reagujete strašně vznětlivě, není to běžné chování, to mi věřte. Neumíte diskutovat, ani se o to nesnažíte, mylně se domníváte, že jedině Vy jste chytrý a spravedlivý. Vím, že nemá cenu Vám tady něco psát. Ráda bych Vám peprně napsala, co si o Vás myslím, ale nemůžu, moje dobré vychování mi v tom brání. Jste nízký člověk, který lidi posuzuje jen podle politické příslušnosti. A víte, co Vám musím říct??? Mám několik přátel, kteří volí jinou stranu, než volím já a navzájem se respektujeme a nikdy, opakuji NIKDY by mě napadlo svojí nejlepší kamarádce říct, že je kráva, když volila jiného prezidentského kandidáta, než já a moje rodina. Myslím, že Vy v reálném životě nemáte kolem sebe žádné blízké lidi, pokud jste se k nim choval tak, jako zde na netu, tak se nedivím, že se z Vás stal tak osamělý člověk, jehož jedinou radostí je to, že může někomu na netu napsat, že je hňup, pitomec nebo blbec. Není to i v 70 letech krapet málo,pane MIPE?
|
Odpovědi
MIP |
#2520 Re: Re: Re: MIPe, zase to pleteš.2013-03-10 12:42:58#2516: - Re: Re: MIPe, zase to pleteš. Kdosi nepřihlášený, komu pracovně říkám „komsomolka“ (na základě jeho názorů nebo přesněji politických hesel, která zde vykřikuje, žádné souvislé názory totiž zde vlastně neprezentoval/a) mne chce zase, nemaje jiné argumenty, napadnout pro údajné sprosťáctví. Už jsem na to odpovídal NĚKOLIKRÁT, ale odpovím zase. Především tato slušná komsomolka své levity začne opravdu po komunisticku, slušně: „jak prý by se mi dala zavřít tlama“. Pomocí STB, soudružko. Nebo rovnou kulkou do týlu. Tak jste to s nepohodlnými přece dělali celá desetiletí. To ovšem dnes opravdu ještě nejde. Prý kdybych „nějak SLUŠNĚ argumentoval“, „plácám o ničem“ a následuje, jako u podobných diskutérů, útok na mne osobně, mé vlastnosti a schopnosti. Opět krásná ukázka komunistického myšlení, zcela podle klasika Rudy Slánského: “Je třeba, aby každý člen strany....byl nemiřitelný ke všem nesprávným politickým názorům, ZKOUMAL, KDO JE JEJICH NOSITELEM A JAKÝ JE TO ČLOVĚK“. Tak to tedy naše soudružka komsomolka dělá důsledně. Já ti naopak, komsomolko, nepřeji, aby tě vyznávání takových zvrácených myšlenek přivedlo tam, kam přivedlo snaživého komunistu Rudu.... Jinak člověk nemůže věřit svým očím: zaslepená komsomolka
Myslím, že to stačí, když komsomolko tak pečlivě sleduješ moje příspěvky, jistě si další důkazy najdeš sama – kde jsem „neslušně“ odpověděl na neméně neslušný příspěvek, kde naopak nenajdeš ani ty nic neslušného a kde sprostota slaví doslova orgie v komunistických příspěvcích, kde je navíc jediným obsahem. Je jen otázka, jak si dovoluješ mne pak umravňovat. Už jsem tu také napsal a komsomolka, jako znalec na mé příspěvky by to mohla vědět, že JÁ lidi podle stranické příslušnosti posuzuji jen do jisté míry: s bývalými komunisty, kteří mi nic zlého neudělali, po listopadu 89 KONEČNĚ uznali, že často celá léta sloužili a dělali svým členstvím jen poskoky zlu a zločinu a dnes se už nijak pro komunistické svinstvo neangažují, nemám problém normálně lidsky se stýkat. Pohovoříme a zavzpomínáme, v jakém bordelu jsme žili, já jim nic nevytýkám, nakonec jsou to vzpomínky na naše mládí.... Tupce, nepoučitelné a opravdu ničemné, kteří toto komunistické svinstvo vyznávají aktivně dodnes mezi svými známými či dokonce přáteli opravdu nemám a mít nechci. Takových se štítím. Těm je myslím povinností všech slušných lidí dát najevo, že do slušné lidské společnosti nepatří. |
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice za statní občanství bez diskriminace
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
2134 Vytvořeno: 2024-12-16
ZACHRAŇME ŠKOLNÍ SPORT
1655 Vytvořeno: 2024-11-29
Voda pro zubry a divoké koně
18380 Vytvořeno: 2023-06-06
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
763 Vytvořeno: 2024-12-12
Petice studentů, absolventů, učitelů a znepokojené veřejnosti proti omezení hodinové dotace dějepisu, zeměpisu a přírodopisu
1675 Vytvořeno: 2024-12-08
ZÁKAZ RADARŮ NA DÁLNICÍCH
684 Vytvořeno: 2024-12-07
Zachraňte oslíky v Krtkově světě
109 Vytvořeno: 2024-12-20
Petice na podporu paní ředitelky Mateřské školy Hostinné
104 Vytvořeno: 2024-12-20
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
1697 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice proti uzavření ulice Pod Novým lesem Praha 6
140 Vytvořeno: 2024-12-09
Právo na vzdělání při zaměstnání: Podpořme možnost osobního rozvoje pro všechny!
63 Vytvořeno: 2024-12-17
Petice za ukončení používání a prodeje zábavní pyrotechniky, petard, ohňostrojů i tzv. lampionů štěstí
43064 Vytvořeno: 2022-12-27
Petice proti zrušení lůžkového onkologického oddělení Trutnovské nemocnice
262 Vytvořeno: 2024-12-12
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
23022 Vytvořeno: 2021-12-22
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2247 Vytvořeno: 2024-08-23
Petice za statní občanství bez diskriminace
4431 Vytvořeno: 2024-09-11
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
2015 Vytvořeno: 2024-07-23
ZACHRAŇME (A)VOID! 2.0.
1363 Vytvořeno: 2024-11-26
Zrušme komunisty! aneb Kdy skončí Listopad - výzva poslancům a senátorům by podpořili paragrafové znění novely trest. zákona, kterým by se propagace komunismu (vč. kom. symbolů), postavila mimo zákon
1870 Vytvořeno: 2024-01-25
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17758 Vytvořeno: 2023-10-23