Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#2589 Re: Re: Re: Re: Re: Banány, zakázané knihy, práce v kotelnách a kradení na pracovištích

2013-03-25 15:03

#2586: MIP - Re: Re: Re: Re: Banány, zakázané knihy, práce v kotelnách a kradení na pracovištích

MIPe, zveřejni foto, chci vidět, jak vypadá ztělesněná blbost křížená se zlobou a potřebou kompenzovat si svoje mindráky urážením ostatních.

No, já jen doufám, že MIP "nenapáchal moc škody", tj. neběhá po světě jeho početné potomstvo. Pokud ano, bylo by záhodno je pochytat a kastrovat, případně strerilizovat, protože jinak se bude tak MIPova debilita šířit do dalších generací a to nejen mě upřímně děsí.

Odpovědi

MIP

#2591 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Banány, zakázané knihy, práce v kotelnách a kradení na pracovištích

2013-03-25 17:35:40

#2589: - Re: Re: Re: Re: Re: Banány, zakázané knihy, práce v kotelnách a kradení na pracovištích

Nechtěl bys, estébácký grázle, také adresu, rodné číslo,bankovní účty, jména a rodná čísla členů celé rodiny případně přátel.... Jinak uveď, KDY A KOHO jsem urazil ! Blby jako Vojtěch Straka, který se SÁM nestydí podepsat pod své drzé lži a komunistické hovadiny nelze počítat.  Leda bys vyvrátil, co jsem na jeho slinty uvedl já. Jestli někdo někoho uráží, tak jsou to leda duchem ubozí podvraťáci jako ty, kteří neuvedou žádná fakta, jen štěknou nějakou sprostotu a rychle zalezou....  Štěkají, zlobou na dnešní dobu se zrovna dusí, ale nekoušou. Zuby už komunisti naštěstí nemají - musí si vystačit bez LM, gestapa-STB a dalších pěstí dělnické třídy. To se jim pak těžko diskutuje a dělá politicko-výchovná práce, to chápu.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...