Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

MIP

#2606 Re: Re: Re: Re: Banány, zakázané knihy, práce v kotelnách a kradení na pracovištích

2013-03-28 19:01

#2603: Vojtěch Straka - Re: Re: Re: Banány, zakázané knihy, práce v kotelnách a kradení na pracovištích

Tak on nám KB (komunistický blbeček) Straka nakonec tu hubu nedrží..... A diskutuje - po komunisticku: co se mu nehodí do krámu, na co nemůže říci ani "Ň", prostě odbyde jako "pindy bez hlavy a paty a bez jakéhokoli smysluplného, natož pak nějak vyargumentovaného sdělení". A zbytek jeho "diskuse" je drzá komunistická demagogie, ovšem v důsledku nebývalé tuposti si náš KB Straka vždy naběhne na vidle. Tak nám tedy KB Strako objasni, jak ten spisovatelský velikán Polansky přišel o svá autorská práva? Nebylo to náhodou tak, že je PRODAL a podepsal smlouvu, která se mu za určitých okolností může nyní jevit jako nevýhodná? Podstatné je, že ji podepsal bezpochyby DOBROVOLNĚ, tedy nikoliv pod nátlakem někde na STB po mnohahodinovém "přesvědčování" experty jako je dnešní zastupitel za KSČM Vondruška (muž v kožených rukavicích) nebo někdo podobný.... To je zrovna ten malinký rozdíl dnešního a včerejšího režimu, KB Strako. Když o tom nic nevíš, neprožil jsi to, tak tu blbě nepindej, sedni si k literatuře, dokumentům .... a nastuduj si to. Nebo nebuď alespoň tak sprostý, že budeš poučovat někoho, kdo celou tu svinskou komunistickou dobu musel prožít.....

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#2612 Re: Re: Re: Re: Re: Banány, zakázané knihy, práce v kotelnách a kradení na pracovištích

2013-03-28 20:11:58

#2606: MIP - Re: Re: Re: Re: Banány, zakázané knihy, práce v kotelnách a kradení na pracovištích

Jejda, MIPíčku, nepraskla ti z toho vztekání cévka?

Docela mě zajímá, proč sis nevzal příklad z Mašínů a neprostřílel ses na Západ, když jsi tu tak děsně trpěl a musels "celou tu svinskou komunistickou dobu" prožít v zadrátovaný republice? Že by ti vyhovovaly smrádeček a teploučko v kotelně? Nebo že bys nepovažoval za takovou hrůzu banány jen na vánoce?

Je kouzelný, když někomu přiřkneš, že je nebývale tupej, ale zcela evidentně jseš max tak z desetiny chytrej jako on. Ale neboj, pro Hořejšího, Hellera a třeboňský studentíky jseš génius, na kterýho nikdo nemá.

Nepřihlášený uživatel

#2620 Re: Re: Re: Re: Re: Banány, zakázané knihy, práce v kotelnách a kradení na pracovištích

2013-03-28 21:07:04

#2606: MIP - Re: Re: Re: Re: Banány, zakázané knihy, práce v kotelnách a kradení na pracovištích

Tak a mám toho už dost. Musím zapomenou na svoje dobré vychovávání a musím Vám říct, že jestli je tady někdo debil, tak jste to Vy, i když si o sobě myslíte, že jste něco jako nadčlověk, ale to jste se spletl. Jste strašně zapšklý a zlý člověk. Melete tady jak koza před smrtí, ale padají z Vás jen samé neskutečné nemysly a o Vašem hulvátství by se dal napsat román.

Stařeček, jakým jste, by měl krmit holuby  v parku a ne vysedávat u pc a mektat tady kraviny.

Máte moc smutný život, 70 let žijete tak nespokojený život.

A ještě něco, pokud na mne chcete hodit nedostatek banánů, tak Vás musím zklamat. Pan Straka plácal v 89 bábovky na písku a já jsem začínala randit s klukama.

Pane Mip, i když jste vůl, tak přeju, abyste prožil zbytek života bez zloby a záště.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...