Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Debilku odpověz .......

#2617 Já stále čekám na MIPOVU odpověď, jak je to s těmi komunisty

2013-03-28 20:57

http://vlkovobloguje.wordpress.com/2013/03/22/picek-pika-kuba-student-hellerstetina-kala-proste-cesky-politicka-eintopf/

stejně. Jeden je napořád černý, druhý na věčnost rudý!

Být studentem Hellerem nebo senátorem Štětinou, okamžitě bych svolal demonstraci do Dejvic, držel bych tam řetězovou hladovku a protestoval a protestoval a protestoval . samozřejmě za asistence všech možných i nemožných televizí.. Třeba i takového Očka. Chce to jen ještě nějaký hudební klip. Nebo aspoň klípek, studente Hellere!.Štětina a kreativní Volímkarlové z uměleckých kruhů vám s ním jistě pomohou!

No vlastně.. Volímkarlové – pomohou? Tak tady se nejspíš pletu . Pankáči Karlovi sice Picek vadil, dokonce skoro čtvrtroku a najednou otočil… Takže student Heller má smůlu! Klip pro Óčko asi nebude. Škoda! Mohli jsme se dočkat dalšího výronu hudebna a duševna typu typu Karel, dobroty barel nebo volím Švarcemberka, není žádný lump a berka….Fakt škoda. Už vidím jak Hellerovi gymnasistky v bikinkách tomu dělají v klipu eroticky hustou kulisu a ono hudebno a duševno doopravdy prožívají až na dřeň.Bohužel, budeme o to ochuzeni. Prostě tenhle komunista NEVADÍ .Přesto, že je čtyřhvězdičkovým generálem! Na rozdíl od středoškolské amosky Baborové.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#2633 Re: Já stále čekám na MIPOVU odpověď, jak je to s těmi komunisty

2013-03-29 09:51:45

#2617: Debilku odpověz ....... - Já stále čekám na MIPOVU odpověď, jak je to s těmi komunisty  

Mně třeba Picek vadí...ale jelikož knížku odložil, snažím se na něho dívat jinak, než na kovanou soudružku Baborovou....nicméně, radši bych, aby bývalí vysocí komunisté nezastávali významné funkce... 

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...