Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#2623 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Banány, zakázané knihy, práce v kotelnách a kradení na pracovištích

2013-03-28 21:25

#2620: - Re: Re: Re: Re: Re: Banány, zakázané knihy, práce v kotelnách a kradení na pracovištích

Chtělo by to trochu argumentů, namísto plytkejch keců... Jo a soudružky nerandily, to bylo určeno pouze reakcionářkám, soudružky navazovaly vážné vztahy pouze na výborových schůzích SSM, ty vyspělejší i na schůzkách Pionýra...

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#2630 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Banány, zakázané knihy, práce v kotelnách a kradení na pracovištích

2013-03-28 22:40:26

#2623: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Banány, zakázané knihy, práce v kotelnách a kradení na pracovištích

Milý pane buržoazisto, Vy jste v 15 letech možná navazoval vážné vztahy s okolními dcerkami sedláků z velkých gruntů, kdy si peníze "braly" peníze. To víte, na  počátku minulého století byla jiná doba. Já napsala, že mě v roce 1989, kdy mi bylo 15 let, začali zajímat kluci. Ale to víte, že jsem chodila do jiskřiček, já jsem dokonce i za pionýry skládala slib a víte, že jsem byla i v SSM? Takže opravdu  netuším, o co Vám ve Vašem příspěvku šlo. Myslím, že jste tak jen plácal, aby řeč nestála. Řekla jste si : Hele, tahle volí komunisty, tu musím urazit. Zklamu Vás. Nepodařilo se. Já Vám za inteligenta nepovažuju. Snad někdy příště.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...