Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#2653 Co jsi těm komunistům provedl, MIPe? :-)

2013-03-30 19:47

#2652: MIP - Re: MIP je křestní jméno nebo příjmení?

Ty jsi musel být opravdu nebezpečný pro tehdejší režim! Báli se, že se podhrabeš z Bukurešti až k Vídni? Nebo jsi chtěl zastřelit Ceausesca? Nebo jsi ho dokonce chtěl přemluvit k tomu, aby vystoupil ze společenství zemí mírového tábora? Pochlub se. Cos jim provedl? Nebo si to už přesně nepamatuješ a takto nějak to možná mohlo být? Jak je známo, 30 let po vypuknutí Slovenského národního povstání sečetli víc povstalců, než hned po válce. A to jich dost umřelo, ale noví povstalci se objevovali. Nebyl jsi ty podobný "bojovník" s komunisty, který se opravdu vyznamenal až na případu paní Baborové? Cos jim provedl?

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#2654 Re: Co jsi těm komunistům provedl, MIPe? :-)

2013-03-30 19:57:29

#2653: - Co jsi těm komunistům provedl, MIPe? :-)

Ale nebyl nebezpečný, seděl doma za pecí, snil o banánech a zakázaných knihách, ale v sobotu 18.11.1989 sebral z věšáků klíče a šel cinkat klíčema. Jeho projev mluví za vše. Ubožák, co potřebuje psychiatra. Ještě počkáme a třeba se dozvíme, že Mip bojoval za války v Anglii. Takový kecálista ..

MIP

#2656 Re: Co jsi těm komunistům provedl, MIPe? :-)

2013-03-31 09:29:12

#2653: - Co jsi těm komunistům provedl, MIPe? :-)

Jediná odpověď komunistického blbečka na fakta o komunistickém svinstvu jsou ubohé bolševické rádobyvtípky..... Opravdu vyargumentovaná obhajoba - hodná přesvědčeného blba, volícího KSČM a bojujícího za "slušnou" Baborovou a její "demokratický volební výsledek"..... Takhle "uměli" komunisti vysvětlovat svá stanoviska vždy - s gestapem/STB za prdelí pak měli i "úspěchy" a "podporoval" je všechen lid, neboť ho "přesvědčili".

Mimochodem: na své otázky se zeptej svých soudruhů z STB, máte jich v KSČM prakticky kompletní sbírku, není tam skoro nikdo jiný (vyjímka: Baborová, soudružka, estébáků věrná družka). Mne by ostatně také zajímalo, čím jsem byl "nebezpečný" (kromě toho, že jsem zásadně nešaškoval, jak si komunističtí šašci přáli od poddaných). Nedozvěděl jsem se to tenkrát, třeba mi to blbeček jako ty vysvětlí dnes.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...