Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

MIP

#2686 Re: Re: Re: MIPe, nejsi náhodou vyloučený z KSČ?

2013-04-04 14:31

#2685: - Re: Re: MIPe, nejsi náhodou vyloučený z KSČ?

Soudružko komsomolko, s tebou si tu vyměňovat příspěvky je tedy opravdu radost, zábava za všechny prachy.

Byla jsi to ty, kdo v příspěvku č.2665 (přsvědčit se může každý sám) napsala o MÝCH osobních zkušenostech z radostného života za vlády KSČ „ nafukujete něco, co neplatilo v každém případě“ (bohužel to platilo v mém případě). Když jde ovšem o tebe, platí (jak píšeš v příspěvku č.2685 o pár dní později): „napsala jsem svůj názor,j ak to bylo v naší rodině. Co si to dovolujete překrucovat moje slova....“ Budiž, chápu, že někdo, v komunistické rodině vychovaný, má hluboko zažrané přesvědčení, že to, co si mohou dovolit komunisti si nemůže dovolit kdejaký nekomunista, že názor komunistů platí vždy, názor těch druhých nikdy.

Povedenější je to pak s tím synovcem. Já možná neumím číst, zato ty asi ani nevíš, jaký blábol píšeš. Ale pro připomenutí, napsala jsi, komsomolko, DOSLOVA. „ Bratr mého dědy zůstal po roce 1945 na Západě, ale přitom jeho synovec, který hrál fotbal( a nebyla to žádná 1.liga) před rokem 1989 v pohodě jezdil s mužstvem např. do Rakouska“. Každý si může udělat obrázek o tom, zda „umím číst“ a zda byla řeč o létech 80. - i rok 1989 patří komsomolko k létům „osmdesátým“. A poněkud komplikované rodinné poměry a vztahy mezi dědem, jeho bratrem a čertvíkoho synovcem (dědy, bratra dědy ?) musíš příště přesněji definovat, komsomolko!

Pamětnice nejsi, ale poučuješ jako bys pamatovala snad stvoření světa. Protože nejsi pamětnice (snad kromě jakéhosi štěstí, které tě potkalo, že jsi skládala pionýrský slib (pokud tento blábol byl od tebe – je to tu samý nepodepsaný, takže se nediv) tak sem TY, JEN A JEN TY taháš neustále svoji rodinu jako příklad, jak to bylo výborné (pro tu tvou rodinu): tatíka-bolševíka-flusance, dědu, jeho bratra (ten ovšem věděl, kam má zmizet), synovce …. Takže se nediv, že se o těchto občas i zmíním. S tebou bych na základě tvých zkušeností mohl „diskutovat“ tak leda o správném uvazování pionýrského šátku. A k tomu já nemám co říci – nikdy jsem pionýr nebyl.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#2687 MIPe, ty pořád neodpovídáš!

2013-04-04 16:23:33

#2686: MIP - Re: Re: Re: MIPe, nejsi náhodou vyloučený z KSČ?

Tak MIPe znovu! Kdy jsi vlezl do KSČ a kdy tě vyloučili? Měl jsi nějakou funkci?

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...