Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#2728 Re: Dnes po snídani jsem byl zase v Alpách. No nádhera

2013-04-05 20:19

#2696: MIP - Dnes po snídani jsem byl zase v Alpách. No nádhera

Mipe, jeďte blíže k Alpám nebo ještě dál. Vaše nářky mají několik velikých trhlin. Nemá cenu Vám říkat, že můjotec- komunista nestřílel z Aurory, dokonce ani jeho otec v době výstřelu z Aurory nebyl na světě, dokonce ani nelikvidovali třídního nepřítele ( jsou ročníky 1935 a 1954), Vy si jistě myslíte, že mů děda ve 13 letech znárodnil Váš majetek nebo, že můj táta v 6 letech obsadil Váš zámek? Psáno Vaším jazykem.. jste debil, ale nemá cenu se s Vámi bavit. Jmenuji Vás internetovou plačkou, protože pro mne nic jiného nejste.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#2730 MIPe, dnes jsem si namazal nohy Alpou. No nádhera.

2013-04-05 22:28:43

#2728: - Re: Dnes po snídani jsem byl zase v Alpách. No nádhera

Doporučuji vřele http://www.alpa.cz. Ale pospěš si, než ti to nějaký komunista vyfoukne!  Znáš je! Kdysi ti sebrali pas, teď by ti vykoupili Alpu!

MIP

#2732 Dnes do Alp nejedu, není pěkné počasí

2013-04-06 08:23:27

#2728: - Re: Dnes po snídani jsem byl zase v Alpách. No nádhera

Konečně píšeš, komsomolko, jak ti v té vaší komunistické rodince "zobák narostl". Alespoň něco pravdivého v tvých příspěvcích. Jinak jsem netvrdil, že tatík-bolševík střílel z Aurory, to bys musela být tak leda dcera Valdimíra Ilijiče a Nadi Krupské a tak špatně na tom přece jen nejsi. Ono stačí, že by chtěl střílet - kdyby mohl. A dokonce mi (ani mé rodině) tvoji loupežničtí předci (dali se přece ke straně zlodějů a násilníků) NIC, ale vůbec nic "neznárodnili" ani "neobsadili" (=neukradli). Ne proto, že by nekradli, ale nám nebylo materiálně co vzít. Vzali mi "jen" můj život .... přinutili mne žít tak, jak jsem nechtěl. Takže se nediv, že zjevy, jako je tvůj tatík-bolševík zrovna nemiluji. Ale kdyby dnes drze nevylézali zase na světlo, tak bych jim nevěnoval ani myšlenečku, něco takového za to nestojí (jako se nijak nezabývám ani jinými druhy zločinců - pokud mi přímo nezkříží cestu. Ty zločince ber v původním smyslu slova, jak ho čeština krásně vyjadřuje: zločinec = ten, který činí zlo druhým. Jestli tvůj děd či tatík-bolševík navíc také porušili nějaké zákony při své podpoře zločinného komunismu samozřejmě nevím).

Ale odběhla jsi poněkud od toho, jak to bylo s tím tvým dědou, jeho bratrem a zcestovalým synovcem. Doufám, že jste toho zběhlého bratra na plenárním zasedání rodinné komunistické buňky patřičně vyloučili z rodiny! Že se nestydíš, volička komunistů, ho dnes připomínat!

Nepřihlášený uživatel

#2759 Re: Re: Dnes po snídani jsem byl zase v Alpách. No nádhera

2013-04-08 06:58:34

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...