Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#2733 Re: MIPe, ty ses nejspíš zbláznil!

2013-04-06 09:44

#2720: - MIPe, ty ses nejspíš zbláznil!

Čéče, to vypadá, že jste těm komoušum vysloveně vděčnej za to, že vám pozavírali příbuzný a sebrali váš soukromý majetek.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#2734 To jste se opravdu zbláznili?

2013-04-06 11:22:38

#2733: - Re: MIPe, ty ses nejspíš zbláznil!

To jste se všichni zbláznili? Je opravdu projevem lásky ke komunistům to, že někdo říká pravdu? Platí i opak? Je nezbytně nutné, aby ti, kteří nemají komunisty rádi lhali?

Takže ješte jednou. Přes všechno, co nám komunisti udělali jsem já i ostatní členové naší rodiny měli cestovní pasy. Mohli jsme s nimi, stejně jako většina lidí vyjet do NDR, Maďarska, Rumunska a Bulharska, jinám ne. Nikdo nám ale nikdy pas nechtěl vzít. Všichni jsme vystudovali vysoké školy, nikdy nám během studií a ni před studiemi nikdo nekladl žádné překážky díky našemu původu, nebo minulosti naší rodiny.  Nikdo z nás nebyl v KSČ nebo v podobných organizacích. V mém okolí nevím o případu, kdy by tomu bylo jinak.

Podobně nikdo z nás neměl problémy se zaměstnáním. Samozřejmě komunisti měli v zaměstnání zajištěný karierní postup a já ne. Na rozdíl od nich jsem se ale cítil svobodnější, ani tehdy mě nedonutili lhát. Je ovšem pravda, že se o to nestnažili tak intenzivně jako MIP. Osobně si myslím, že je to tím, že  byli inteligentnější než MIP. O jejich inteligenci ale nemám valné mínění.

Můžu ale nabídnout i jinou, taky pravdivou příhodu. Když jsem dostal v 80. letech nabídku práce na jedné americké universitě, nejdřív mi v Praze řekli, kolik bych jim za to, aby mě pustili musel platit a potom mi řekli, že s tím, co by mi zbylo bych byl chudák a tak mě v mém vlastním zájmu tu práci neumožní. Dobře vymyšlené. Můj americký plat byl nadprůměrný i na americké universitní poměry. Mám ještě někde pracovní smlouvu z university, na které chybí jediný podpis. Můj! A přesto stále tvrdím, nikdo mi pas nesebral, a všichni jsme bez problému vystudovali VŠ a dělali práci ve svém oboru.

Takže jak, MIPe a ostatní? Proč jste tak podobní předlistopadovým komunistům, kteří taky chtěli stále překrucovat pravdu?

MIPe, jeď se zase po snídani kouknout na ty Alpy a popiš nám orgasmus, který jsi při tom dostal!

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...