Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#2737 Chápání psaného textu je tvůj problem.

2013-04-06 12:54

#2736: - Re: To jste se opravdu zbláznili?

To opravdu nechápete psaný text?

"svobodnější" ... nikoliv "svobodně". Slovo "svobodnější" je komparativ (druhý stupeň). Svobodnější, než kolegové, kteří byli v KSČ a kteří museli kývat jak jim strana přikázala. To jsem já nemusel. Kde je něco o vděčnosti? Prosím o odkaz. Měl byste to pro nás, retardované lépe vysvětlit. To Vám dělá normální myšlení takové problémy?

Z čeho usuzujete, že jsem komunisty miloval, nebo že je miluji? Protože nelžu? Vše, co píšu je do slova a do písmene pravda, přestože se vám to nelíbí.

Prosím vysvětlete větu "A orgasmický konec vašeho příspěvku, svědčí nejenom o vašem vzdělání, ale především o tom, že jste pouhý, bolševický, prolhaný šmejd." Podle Vás orgasmus dostávají jenom nevzdělanci nebo bolševici?  Nebo jenom lháři? Pokud se pokládáte za vzělaného, pravdomluvného nebolševika, máte zjevně smutný život!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#2744 Re: Chápání psaného textu je tvůj problem.

2013-04-06 15:14:57

#2737: - Chápání psaného textu je tvůj problem.

Naopak, žiji celkem v pohodě... Nemám totiž v palici takovej zmatek. Jsem totiž dnes, naprosto svobodný, bez komparativů, s nimiž dodnes máte evidentně problém vy. Jinak kývat jste kdysi musel i vy, a je jenom k vaší smůle, že jste si toho nějak nevšimnul. Kdybyste nekýval jak strana přikázala, tak byste se nemrknul ani do toho Rumunska. Bez pasu totiž nešlo... Kdo nekýval, přišel třeba zrovna o ten pas... Je poněkud divné, že týpek vašeho vdělání nerozpozná ani to, že pokud někdo nemohl vycestovat kam chtěl, je prostě špatně!  A k tomu vašemu závěru. Patrně si o sobě myslíte jak nejste vtipný. Opravdu nejste. Je to od vás pouhý přiblblý pokus o zesměšnění někoho jiného, přesně na úrovni těch, kteří sem dokáží leda tak "nalinkovat" hovno.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...