Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#2897 Re: Re: Re: Re: Re: Chtělo by to zlepšit porozumění čtenému textu

2013-05-06 14:00

#2896: - Re: Re: Re: Re: Chtělo by to zlepšit porozumění čtenému textu

Co do toho pořád taháte komunisty? Tady se píše o pravicovém, konzervativním myšlení. Škoda, že jste na tom západě nežil déle. Třeba by Vám mnoho věcí docvaklo.

Nevím, o jaké demagogii mluvíte. To Vy mě nazýváte "soudruhem" a děláte ze mě málem komunistu. Jste opravdový komik. Udělejte tam více smajlíků, ať je to veselejší, klaune!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#2898 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chtělo by to zlepšit porozumění čtenému textu

2013-05-06 20:58:34

#2897: - Re: Re: Re: Re: Re: Chtělo by to zlepšit porozumění čtenému textu

Komouše do toho snad ani nikdo tahat nemusí! Pokud jste schopen, se mrknout pár stránkami nazad. Tudíž, buďto jste pouhopouhý bolševický dobytek, anebo jste pouhopouhá bolševická nula... Další varianta, pro kokota, jako jste vy, neexistuje

Nepřihlášený uživatel

#2902 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chtělo by to zlepšit porozumění čtenému textu

2013-05-07 06:13:54

#2897: - Re: Re: Re: Re: Re: Chtělo by to zlepšit porozumění čtenému textu 

...mýlíte se Vy...:-) ... tohle je diskuzní fórum o komunistech a soudružce Baborové.....to Vy sem taháte pseudoteze o konzervativním myšlení...

...nazývám Vás soudruhem, protože se jako soudruh chováte a soudruhů se tu vehementně zastáváte...:-)

A smajlíky si dávám, jste mi totiž k smíchu....a urážky od člověka, jako jste Vy, mě nepálí...

(jen pro pořádek, můj poslední příspěvek směrem k Vám, byl 2896 ... další nebyly ode mne) 

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...