Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#2981 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-16 10:20

#2980: MIP - Re: Re: Re: Re:

MIPe, ty jsi z té starší várky? Pověz nám víc o sobě!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#2982 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-16 10:52:51

#2981: - Re: Re: Re: Re: Re:

Mip opět nezklamal. Blbečky se to v jeho krátkém ( a opět nicneříkajícím) příspěvku jen hemží.

Nepopichujte ho, vezme Vás za slovo a napíše eleborát o sobě.

Takže, jak bych vám to řekl : Začalo to Velkým třeskem, pak jsem vytvořil Zemi, kytičky, zvířátka, pak lidi, pak jsem jednou bouchl do stolu, to bylo tak někdy v roce 1921, čarovný proutek se mi nalomil a byla založena KSČ. Tak jsem proutek slepil, ale už to nebylo ono a v roce 1948 se proutek zlomil a k moci se dostali komunisté. Navíc mě zradila i moje věštecká koule. V roce 1989 jsem rozbil prasátko, vyjel do NSR, kde jsem si na bleším trhu zakoupil novou kouli i proutek, takže pak zase bylo všechno podle MIPA. Ale to víte, ti kapitalisté vyrobili nekvalitní zboží, v roce 2012 se mi moje pomůcky opět porouchaly, v Čechách se mi situace vymkla z ruky, již jsem nebyl pánem situace, jak jsem si zvykl a byly volby a lidi volili komunisty, což mě tak nasralo, že od té doby lezu na petici, která podporuje paní Baborou a tam jsem si dal za úkol, že musím voliče KSČM alespoň rozveselit svými debilními příspěvky.

Myslím si o sobě, že jsem debilní pitomček, možná už jsem na hranici kreténismu, ale přece nebudu nadávat sám sobě, tak občas tam napíšu jiným lidem, že jsou blbečci. Již jako malý Mipíček jsou byl takový malinkatý kašpárek, kašpáreček, takový malý sladký klaun. Inu, přátelé, znáte to sami : starého čokla novým kouskům nenaučíte.

S pozdravem - zdar blbečci, volte si koho chcete, já vám stejně budu nadávat

Váš oddaný kašpar- klaun MIP

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...