Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

MIP

#2999 Zatím "šaškování" studentů způsobilo "vymizení" baby Baborové

2013-05-17 14:54

#2997: - Re: Bolševickému papouškovi

Jistě, taková soudružka Baborová by, být na místě paní ředitelky, vzala milicionářský obušek a šla (třeba spolu s estébákem Kučerou a péesáckou krysou Sloupem, jejími věrnýnmi soudruhy v KSČM)  nepovolenou "politickou agitaci" rozehnat. Napříště by bylo možné politicky "agitovat" pouze ve prospěch KSČM, třeba na výročí vraha Gottwalda. Tak to tu už jednou bylo. A NENÍ A DOUFÁM (a já budu pro to dělat vše, co mohu) UŽ NIKDY ZNOVU NEBUDE. I když se rudá baba Baborová sebevíc snaží právě na takovouto pozici se znovu dostat.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3000 Re: Zatím "šaškování" studentů způsobilo "vymizení" baby Baborové

2013-05-17 15:28:50

#2999: MIP - Zatím "šaškování" studentů způsobilo "vymizení" baby Baborové

A místo ní přišel další komunista. Gratuluji vám z celého komunistického srdce k tomu, že vaše několikaměsíční šaškování přineslo ovoce. Vy jste takovej hroznej debil, normálně starým dementním lidem nenadávám, ale Vám fakt musím.

Jo a moc se mi líbí, že Vy tady nadáváte,  ale když někdo napíše o Vás, že jste magor, tak pláčete, co Vám to tady lidé píší.

Nepřihlášený uživatel

#3002 Re: Zatím "šaškování" studentů způsobilo "vymizení" baby Baborové

2013-05-17 15:58:01

#2999: MIP - Zatím "šaškování" studentů způsobilo "vymizení" baby Baborové

Kdyby byla paní Baborová na místě ředitelky školy a politickou agitaci rozehnala, tak jedná v souladu se zákonem, neboť ten politickou agitaci na školách zakazuje. Není taková bezcharakterní amorální kreatura jako ta "dáma", co šéfuje ústavu v Třeboni. Spekulace, co by bylo možné napříště, nejsou na místě, spíš by se mělo něco dělat s tím, že je možné na školách beztrestně politický agitovat, teď mám na mysli třeba i předvolební kampaň slintajícího senilního geronta.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...